Търся електронна книга - 50

• 88 895
  • 738
  •   2
Отговори
# 150
  • София
Хиляди благодарности! 🎄

# 151
Здравейте! Търся книгата
Големи лъжи в малкото градче”  от Даян Чембърлейн

Весели празници!

# 152
.

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 23:06 от БезДелник

# 153
Здравейте, търся книгата на Джоди Елън Малпас - Мъже извън закона - 4. Въздигането
ФЕН превод!!! Джоди Елън Малпас ~ Мъже извън закона #04. ВЪЗДИГАНЕТО

Прави ми впечатление, че разпространявате фен преводи, без да имате разрешението на преводача и по този начин проявявате неуважение към нечий труд. Ако желаете да сте толкова отзивчив/а, заемете се сам/а, превеждайте и ги споделяйте на воля.

# 154
То и официалните електронни книги като цяло не е морално да се разпространяват безплатно, ама на... темата е за това. Мине се, не мине време, и някой идва да мрънка.

# 155
  • София
Фен преводите не са ли с гугъл преводач? Какво общо има официалният преводач с това. Но може да надцакате фен преводите като споделите официалните, за да уважим преводачите.

# 156
Четете преводи с онлайн преводач тогава или т.нар.машинни преводи и никой няма да мрънка. Иначе всеки консуматор наготово пращи от акъл. И това за надцакването на официалните и фен преводите не го разбрах - един превод или е официален, или е любителски, или е машинен. Ако има официален /и достъпен електронно/ превод на нечие издателство, не виждам смисъла да се разпространява фен преводът.

# 157
Прави ми впечатление, че разпространявате фен преводи, без да имате разрешението на преводача и по този начин проявявате неуважение към нечий труд. ...
Споко! Имам разрешение! :Д
Погледнете анекса към договора Ви с г-жа Малпас, където тя Ви дава правата над романа за превод и разпространение!
И на Вас, весели празници!

# 158
Прави ми впечатление, че разпространявате фен преводи, без да имате разрешението на преводача и по този начин проявявате неуважение към нечий труд. ...
Споко! Имам разрешение! :Д
Погледнете анекса към договора Ви с г-жа Малпас, където тя Ви дава правата над романа за превод и разпространение!
И на Вас, весели празници!

Нещо бъркате, аз нищо не правя, за разлика от вас и очевидно вашият договор с госпожа Малпас за разпространение на фен преводи на нейни произведения е ексклузивен. Както и на е-книгите на българските издателства, които също публикувате тук. Със сигурност, ако ги попитаме, ще се съгласят, че всичко е наред.

# 159
Благодаря на всички които ни предоставят Безплатно книги ,фен преводи и официални преводи ...в момента не мога да купувам никакви ,а четенето ми е голяма страст ...всички средства съм пренасочила към купуване на детски книги за детето ми които също не са толкова евтини ...Бъдете Здрави !!!

# 160
Честита Коледа на всички!

Моля, ако някой има книгите на Ребека Занети "Тъмни пазители" от книга 4ри на бг език. Ще съм много благодарна да ми ги изпрати  Hug

radi_stancheva@abv.bg

# 161
  • София
Търся на Камила Лекберг 11 роман с Патрик/Ерика - Кукувичето. И романите в съавторство с Фексеус.

# 162
Здравейте, много бих се радвала някой да ми изпрати книгите на Скарлет Сейнт Клеър - "Милувката на омразата" и "Милувката на разрухата" на имейл t_kyneva@abv.bg. Линковете, които са качени в групата не са активни вече. Благодаря!
Аз също бих помолила! Благодаря предварително! Yanevaslavina@gmal.com

# 163
Здравейте! Като едно новаче си търся книги, които намерих качени в стари теми, но отдавна изтекли линкове. Дали някой би бил така добър да ми ги изпрати? petyaskindle@gmail.com

Моя мрачна Ванеса
Господар на алчността
Короните на Наяксия поредица
Друговремец (като за начало 1&2)
Домът на Гучи

Хииииляди благодарности на отзовалите се
Господар на алчността и Домът на Гучи,мисля,че ги има в Рулит. Провери първо там.

# 164
Здравейте , търся Ефекта Греъм на Ел Кенеди и Зад мрежата на Стефани Арчър , благодаря предварително Simple Smile
teodorinia@abv.bg
Ел Кенеди- Ефектът Греъм
https://mega.nz/file/HRoRVaDZ#HtSjNV68Pqe_Obv0YRnWvik6kqMRQus5j-Vmseq3UOE
Благодаря 😊

Общи условия

Активация на акаунт