Напиши това, което НЕ МОЖЕШ да кажеш на някой в очите или на глас

• 3 250
  • 18
  •   1
Отговори
Здравейте! Тъй като тази година приключва, сигурна съм, че всеки започва с равносметките и .. всеки си има някаква негова болка, неща недоизказани, премълчани, неща, които трябва трябва да излязат от нас.
Ако чувстваш, че имаш нещо, което ти тежи, но не намираш смисъл/ сили/ енергия да го кажеш на някого, но това, ти причинява болка, напиши го тук, нека ти олекне.

# 1
Да не съм луда точно тук, дето пред никой не мога да изкажа да изпиша за вековете.
 Пред огледалото само може.
 Който може - да пише, голяма болка и  травма не може.

# 2
  • Някъде там
На всеки всичко мога да кажа в очите и съм казала. Няма какво да споделям.
Единствено искам да кажа на баща си колко много го обичам и колко много ми липсва и как искам да си говорим на дълго и широко, но уви това няма как да стане и това е единственото което ми тежи,  че не мога да кажа.

# 3
Здравей, татко. Знам, че можехме да преживеем и да си кажем много неща, но ... Някой ден пак ще се срещнем. Прощавам ти. Вярвам, че и ти на мен. Липсваше ми да ме научиш на толкова много неща. Но разбирам, че други неща да били по-важни тогава. Всичко е простено Обичам те и много ми липсваш.

# 4
  • Пловдив
Да не съм луда точно тук, дето пред никой не мога да изкажа да изпиша за вековете.
+1. Grinning

# 5
За щастие не тая никакви емоции или неща, които ми тежат за казване. На кой каквото трябва му е казано.

# 6
Искам някой да ме обича каквато съм истинска. А това е твърде далеч от нормалното.

# 7
Благодарна съм за това, което имам! Защото преди малко повече от година и това нямах.

# 8
  • София
Не правя равносметки на Нова година. Празнувам я подобаващо с близки хора, хубава храна и шампанско и на 2.01. си продължавам живота.

# 9
Нямам какво да пиша. Казвам им го в очите, ако има какво.

# 10
Мамо и татко, благодаря Ви за всичко! Токова много ми дадохте, а аз може би малко ви разочаровах . Това не можах да произнеса, защото води до двустранна болка.

# 11
Чао,не обичам сбогуванията

# 12
"Ти ме вдъхновяваш..."

# 13
  • Страната на чудесата
Моят порочен цикъл с теб приключи, нямам какво друго да ти предложа, освен още оплаквания от теб и упреци, продукт на емоционалното изтощение, в което се намирам.
Не искам да продължа във връзка, която краде спокойствието ми и ми причинява повече мъка, отколкото щастие, разбрах, че имах представа за нашата връзка, която не отговаряше на реалността, идеализирах те, сънувах те, дадох ти цветове, които най-накрая осъзнах, че нямаше.
Дадох много шансове на тази връзка, защото държах на добрите си спомени и идеята си за бъдеще с теб.
Пускам те и затварям тази глава.
Разбирам, че любовта не се изисква и не трябва да се насилва, напускам тази връзка, за да се съсредоточа върху най-важната връзка в света:
Връзката със себе си!

# 14
  • Поморие
Здравейте! Тъй като тази година приключва, сигурна съм, че всеки започва с равносметките и .. всеки си има някаква негова болка, неща недоизказани, премълчани, неща, които трябва трябва да излязат от нас.
Ако чувстваш, че имаш нещо, което ти тежи, но не намираш смисъл/ сили/ енергия да го кажеш на някого, но това, ти причинява болка, напиши го тук, нека ти олекне.
Тя не е човекът за теб, заслужаваш по-добро от една измамница. Отвори си очите!

Общи условия

Активация на акаунт