Пролет иде- радост голяма, НОЕМВРИйче се разхожда с мама

• 9 313
  • 308
  •   1
Отговори
# 300
Ох, завиждам ви за разходката Sad...ние днес ще си стоим вкъщи...много духааа, направо свири cold А като сме в къщи Теди не спи така продължително, както навън...дремва 40-50 минути само и после 2 часа се  Shocked
Вчера обиколих сумати аптеки за шампоана Phyto против косопад и накрая взех само на Пламен Виши против пърхут...не се сетих да питам дали има Виши против косопад. Вие знаете ли?!? newsm78
Мамета, напоследък изпитвам постоянен глад #Crazy чак се замислям дали пак да не пропуша, че да не ми се хапва Tired Вие имате ли вълчи апетит?!?

# 301
  Уфф... Confused и при нас,уж слънце пече,но един студен вятър се е спуснал....-ще пропуснем разходката-и София като е вкъщи спи един заешки сън Confused-дремва по 15-30 мин. и това е,после е крива,че не се е наспала....
  Дени,мисля,че Виши имат и против косопад шампоан/ама и аз днес един словоред имам... Stop Mr. GreenЗа глада....какво да ти кажа,срам ме е да си призная-откакто излязох от болницата не съм мръднала и кило-кво ми става-ям,не ям-все същата си стоя CryЗаричам се всеки ден,че ще се храня разумно,ще спортувам/предимно-бутане на количка из търновски баири Laughing/ и какво става накрая....до обяд съм много стриктна,и следобяд и вечерта става една...... ooooh!От време на време,като изляза с приятелка-пушачка,палвам и аз по  1-2 цигари Embarassed,но не си купувам,защото не искам пак да пропушвам Stop

# 302
Дени, не се предавай на лошото настроение, горе главата, дано времето при вас се е пооправило да можете да се поразходите Simple Smile
И на мен на последък мнооооого ми се яде, особено сладко  Blush и ям какво да правя  Sick
karil , направо си нашия ангел-спасител с инфото, което даваш   Hug
При нас май ще става за разходка и след малко изчезваме, приятен ден на всички  Heart Eyes

# 303
Добро утро и от нас!

Ние днес ще ходим на консултация следобяд, ще слагаме третия Пентаксим. Мисля, че няма да има проблем, беба е здрава.

Иначе за косопада аз вече го изчистих тоя проблем с шампоана на Виши. Дени4ка, има такъв шампоан и е много добър! Мъжа ми също ползва тоя против пърхут, само той го оправя. И също така има едни ампули на Виши против косопад, струват около 60лв. Аз до тях не опрях, мислех да ги взимам, но шампоана ми подейства много добре. Иначе ампулите ги взе една приятелка и е супер доволна. Въобще аз лично много я уважавам тая марка. И кремовете на Виши само ползвам.

В нашата къща проблеми с падането на коса има беба  Mr. Green Много и капе косата, леглото и е цялото в едни косъмчета, а отзад на темето има едно плешиво петно от това че лежи по гръб и се дзвери в играчката над леглото. Много е смешна, понеже по принцип е с доста коса и това плешивото контрастира  Grinning Ама ще се оправи.... надявам се....

Маша, не се втелявай толкова. Добре, че е Карил да внесе малко разум  Mr. Green Няма анемия бебчо, просто по това време горе долу ( около 5 месец) започват да се изчерпват запасите от желязо при бебетата, но това не ги прави анемични!!!! За това и в този срок приблизително се препоръчва захранването. То нещата са взаимосвързани. А наистина няма такова нещо като рядка и нехранителна кърма. Може да е недостатъчна просто, но не и рядка! А и бебо си е в норма като тегло, просто е по-елегантен  Simple Smile

Много се радвам на снимките на пътуващите мамчета с бебетата. Аз също мисля да я изведа бубата извън София малко на Великден. Да види и тя малко свят.

Сега отиваме да се разходим и ще чакаме таткото да ни вземе да ходим на консултация.

Лек ден!

# 304
Ох,ипри нас един вятър има!Не сме излизали два дена ,но днес ще мръднем малко.Gugi,и ние имаме такова петно отзад на главичката/плешиво/ JoyИначе отгоре косичката ни опада  почти но отдолу си имаме  bouquet

# 305
  • у дома...
masha, няма какво да се притесняваш. Ангелина се роди 1.800 кг, сега е 5 200, а на 29.12. беше 4500. Е вярно върна от операцията ама частното педи каза че няма место за притеснение...
Пък и да е жива и здрава karil, че ни ограмотява и успокоява  Hug
Явно това с настроението е повсеместна зараза...

А аз вятъра - в Драгоман ако не друго поне вятър дал бог Simple Smile Затова и не смея много много да извеждам Ани навън.

# 306
  • София
Бяхме на доктор. Предписа ни Стодал, Осцилококцинум, Калциев глюконат и Витамин С. Също така синапено семе във ваната да слагаме. Ще видим. Дано помогне.
Също така да не спираме разходките! След малко ще излезем пак Peace

# 307
# 308
Добро утро:)
Айде първо Варна:
Вени, ами те са различни боаронските гранулки, не е едно и също през 30 мин. Пък и лекар го е казал, доверявам се. При условие, че вече всяко възпаление го минавам все по-леко. Е, не че по-малко боли, ама все пак..взимам мерки веднага, още като усетя нещо.
Мина, радвам се че няма намаляване. Ама аз по-натам. А за год. прикл. - стискам ти палци да се справиш. Аз за това се запуших пак, от нерви с работата:( Нещо не ми се равняват салда.. абе смотана работа:(
Радина, аз ще го видим ние този маг. в Мола, ама като се оправя съвсем  Hug
Айде, приятен ви ден на всички:)

Общи условия

Активация на акаунт