Пролет нежна се задава, БУРГАС с любов дарява

• 14 308
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Честит нов ден ,момичета! Hug
По случай предложението на Вери за 24.03 - за мен лично не е проблем,когато и да е.Стига да е наред всичко съм там. Миналия път бяхме пуснали анкетка ,за датата  и мястото и беше много добре. Може и сега да направим нещо подобно като се съберат повече мнения, а то е ясно,че едва ли на всички ще може да се угоди.
Хайде казвайте предложения!!!

# 166
Благодаря ви за съветите и разбирането!  bouquetДнес сутринта Тошко си свърши работата сам/за първи път от един месец/! HugДали е от пюрето от ябълки и круши или от Дуфалака,но количеството беше напълно задоволително!Дано да сме преминали най-накрая този етап Praynig

# 167
Примерно другата събота- 24.03.- по случай първа пролет. Simple Smile
Айде, момичета, казвайте.

Аз съм за  Peace . Дано не изкочи нещо непредвидено.

# 168

Аз съм за  Peace . Дано не изкочи нещо непредвидено.

и аз така. Crazy Party Crazy

# 169

Става. Laughing

# 170
И аз съм за! Simple Smile

# 171
И аз искам ама не знам дали ще съм се престрашила с разходките вече ...

# 172
I az iskaaaaaaaaaaam!!! newsm44 newsm68 smile3508
cunki i begam 4e sam ot rabota  love001

# 173
Преброих ви 8 до тук. Simple Smile
Дайте предложения за заведение. За резервация ще мога и аз да мина. Ако искате, пуснете анкета. Ама то така май ще трябва и отделна тема. Казвайте, но да сме по- експедитивни тоя път. Simple Smile

# 174
Здравейте мами,

бих искала да ви попитам няколко неща, които ми се въртят в главата. За първи път ще ми е и простете за невежеството! Задължително ли е този, който ти води бремеността и да те изражда? Аз искам да родя в София и се притеснявам, че ако кажа гинеколожката няма да иска да се занимава с мен. Искам да родя в Шейново, но дали това е възможно щом ме водят в Бургас и личният ми лекар е в Бургас?За сега съм посетила Дорийска и Калчева. Между другото  някой знае ли стационарния телефон на Дорийска? Не мога да избера от двете, т.к. Дорийска работи със здравната каса, а Калчева пък има хубава апаратура и дава снимки. Дали мога да ги посещавам и двете и ако се разбере, заради изследванията дали няма да стане неудобно? Ето такива въпросчета ме мъчат. много ще съм ви благодарна ако може да ми помогнете. На срещата може ли да присъстват и бъдещи майки?

# 175
  • Бургас
Здравей,аз ходя на консултация при д-р Дорийска и съм много доволна.Мисля,че няма знчение къде ще ходиш на консултации,можеш да родиш където си искаш.Много мои познати,които ходят при Дорийска ще раждат в Сливен.Много я хвалят тази болница там,но аз лично не съм нвита да ходя където и да било другаде,смятам да родя тука.Реших да пиша и имам огромното желание да се зпозня с други бъдещи майки от Бургас.

# 176
Преброих ви 8 до тук. Simple Smile
Дайте предложения за заведение. За резервация ще мога и аз да мина. Ако искате, пуснете анкета. Ама то така май ще трябва и отделна тема. Казвайте, но да сме по- експедитивни тоя път. Simple Smile
На мен в Джърси ми хареса последния път, ако искате пак там.Ако ни искат де. Laughing

# 177
Ми то момичето / сервитьорката / и без това ни каза: пак да дойдете / поправих го, много съм зле /.  Laughing

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 16:55 от Вери

# 178
Когато бях бременна, живях в София и конултациите там ми се водеха, също така личния лекар. Но родих във Варна. Можеш да раждаш където си пожелаеш. От гинеколога, който ми следи бременността, си взех всички документи и изследвания. Аз бях му казала / към 8-я месец и когато той ме пита къде ще раждам /, че няма да е в София, съответно той написа една бележка за състоянието ми до момента.
В Бургас си ходи и при двете. При тази, която е по ЗК се запиши на консултация, а при другата си ходи на частно. Simple Smile
На срещата всички могат да идват, нали сме от един град. Simple Smile

# 179
Много ви благодаря за съветите! И аз искам да дойда на срещата, само не знам къде е Джърси. Ще запаля колата и идвам! Супер!

Общи условия

Активация на акаунт