Пролет нежна се задава, БУРГАС с любов дарява

• 14 301
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
 Ако е за чалга не ме бройте, ще пропусна. Peace

# 211
И за мен няма значение кога, но повече съм за съботата. А за заведение се сетих за Национала. Не знам аз по коледа ходих там от офиса събиране и ми хареса. Потанцувахме си, хапнахме, пийнахме ....  Mr. Green Тоо ... какво му трябва на човек. Иначе за мен няма голямо значение къде ще се съберем. Нали ще се съберем  Hug
За диско мисля че така или иначе няма да сме всички. Аз все още съм в началото на бременността и знаете за какво става въпрос. Sick
 Hug  bouquet
Честит рожден ден на Деница!!! Да е жива и здрава и щастлива!!!

# 212
  • у нас
 Днес проверих как стоят нещата в "Адонис". Говорих с управителя. По принцип за такава голяма група казаха че трябва предварително изготвено меню, НО за нас ще направят ИзКЛЮчЕние - без предварително меню, може само да има забавяне в поръчката. Ама до сега където сме били това  казват, то е нормално.  Масите ще са събрани, има музика.  После е близо до Алиби, или до някоя друга дискотека. Какво ще кажете?

# 213
Днес проверих как стоят нещата в "Адонис". Говорих с управителя. По принцип за такава голяма група казаха че трябва предварително изготвено меню, НО за нас ще направят ИзКЛЮчЕние - без предварително меню, може само да има забавяне в поръчката. Ама до сега където сме били това  казват, то е нормално.  Масите ще са събрани, има музика.  После е близо до Алиби, или до някоя друга дискотека. Какво ще кажете?
Аз съм ЗА. Grinning

# 214
  • у дома

Здравейте и от мен, момичета! Да ви почерпя виртуално, защото днес нашата Наталия навършва 2 г.  Laughing

Специални благдарности на Ji

За срещата ми е още много рано да кажа, но ми се идва...Вече планове не правя, обаче, защото все не се случват ...
До скоро
П.С. Амелия, аз съм майката със салсата и пиша тук, но рядко   Laughing

# 215
Маdllen,относно подаръка аз предлагам кенгуру,столче за кола/Разбира се зависи с какви средства разполагате/.Може и пееща играчка.нашата мишка много се кефише от самото начало на тези дето се развиват и пеят JoyМомичета,като чета за срещичката и на мен ми се идва,но проблема е,че нашата баба е една и става сутрин много рано.Но я да помисля-таткото май е свободен LaughingМен и двете дати ме устройват.Wish,ако има кой да гледа мишморочето,би ти се отразило добре найстина!Не се колебай! Simple Smile

# 216
Честит Рожедн Ден на Наталия и на Деница!
Пожелавам и на двете много здраве и щастие!

ЗА Адонис
ЗА Алиби Simple Smile

# 217
Ustata   Честита рожденничка.  Живот и здраве и много късмет!!!  bouquet
Честит рожден ден и на останалите

# 218
Аз съм пазарувала от този сайт и съм доволна. Първо - бързо пристига поръчката, за 1 ден, второ - качество (поне за това, което съм взела аз мога да кажа, че е качествено) и трето - взимат евтино за доставка

# 219
  • На морето!
Честит рожден ден на двегодишната принцеса Наталия! newsm51 newsm59 nbirthday newsm67  bigdance2  ura  Party Time Tada  costumed034 bdbaloni baloni happy bd baloni
Уиш,вие не сте ли излизали досега с Пламъчето?По принцип знам,че не е добре да се изкарва на дълги разходки,но за по половин час когато времето е много топло? newsm78

Последна редакция: пт, 16 мар 2007, 17:58 от randuna

# 220
  • у нас
Честито на рожденичките днес - Наталия и Деница!!! Днес празнува и моята племенничка!!! Да са здрави и весели госпожички Joy

# 221
Искам да попитам Вери-случайно днес 16.03. между 13,30 и 14,30 да сте били в Зимнита градина на България ?
Мисля ,че видях твоята красавица и както и се радвахме с една приятелка се усетих ,че това сладурче съм го виждала някъде -ако сте били вие много се радвам.
Мисля ,че в Адонис не е зле .Скоро май му правиха ремонт  нали?

# 222
  • у нас
Аз не съм Вери, но ще ти отговоря( не се сърдиш Вери, нали) да те бяха и ние също Joy Вие да не бяхте на масата срещу пързалката? newsm78

# 223
  • у нас

Peace

# 224
Да на първата маса до пързалката

Общи условия

Активация на акаунт