Пролет нежна се задава, БУРГАС с любов дарява

• 14 299
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
  • у нас
 Joy Предполагам, че ти си бременелката, на която направихме път като си тръгвахте newsm78 Thinking

# 226
  • Бургас
  newsm59  Честит празник на Деница , Наталия и племеницата на Синара ! Щастливо и безгрижно детство!   newsm59

За срещата ,бройте ме ,нямам претенции къде , но и аз предпочитам да е на различно място.За след това съм за Караокето , Алиби нещо не ми хареса много.

Това е от мен, нещо малкия ме зарази и ми е много заспало.

Само да кажа на Уиш  -  тепърва ти предстоят големите разходки,като поотрасне още малко . Аз обикалях целия град с количката по цял ден и сега много ми липсват тези разходки  ,защото вече не става  Sad

# 227
С руси дълги коси ,стройна с голям бюст- Laughing,Майтап  bouquet
С кафяво яке до коленете и тъмна коса  до раменете бях аз .Честно не се загледах в мамите на съседната маса ,аз когато сядам до детският кът се радвам на децата .Между другото си имам и една кака на 6 г.
Ако си спретнем една среща ще се разбере кой ,кой е нали? То и без друго сме едно голямо село.

# 228
Даааа, ние бяхме. Simple Smile
Аз съм ЗА Адонис. Всъщност на мен, както винаги, ми е все тая.  Laughing
Уиш, за подарък ето тази тема, ако искаш й хвърли едно око:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=127195.msg2362972#msg2362972

Най- ми хареса монетата от БНБ. Също така преди време бях чела за някакво сребро пак оттам. Нещо подобно на онези сърчица, които се разчупват на половина. Та едната в майката, другата в бебенцето.

Честито на рожденниците!   bouquet
Да са живи и здрави!

# 229
 Rolling Eyes нито на Адониса нито на Палас+ музиката е чалга, така че споко  Peace

newsm51 Честит Рожден Ден и на Наталия! Да е жива и здрава и винаги усмихната! bdbaloni

# 230
 newsm59  bigdance2  uraЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЦИТЕ

# 231
Красив ден момичета!
Вери, благодаря много за инфото.   bouquetАз бях пуснала въпросчето,относно подаръка за новородено, не  Wish. newsm53 Hug
Идеята за монетката ми допадна наистина много, защото и аз бих искала да е нещо,което ще остане завинаги. Ще видя и в златарските магазини нещо интересно.Някой знае ли колко върви грама на жълтото и бялото злато?
Честит рожден ден (със закъснение)на всички рожденници! smile3525

# 232
Ееее, извинявай.
Нещо от 2-3 дена не съм много на себе си, ще се оправя.  Laughing

# 233
  • Пловдив
Здравейте, мили бургаски мами Hug!
Понеже ще пътуваме другата седмица към вас (ще си идвам при мамаааааа newsm68), та се питах къде в Бургас има заведения с център за деца или пък само център, в който мога да пусна детето да си играе докато аз запивам Mr. Green.
Благодаря предварително за инфото  bouquet
(Вери, и тук се срещаме, мила Hug)

# 234
Да ти кажа няма такива центрове в Бургас като в Пловдив. Тук има само 2 детски къта: в х-л България и в Операта; там не може да си оставиш детето. Иначе има 2 занимални: Усмивка и Палавници; там не съм ходила, защото е за по- големи деца, над 3год. Не знам какво е положението.
Другата седмица в събота правим събиране, така че, ако искаш, може да се присъединиш / да мА видиш ква стройна съм станАла   Laughing/.

# 235
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕНИЧКА!!! на патерици  Embarassed Вчера имах доста работа и ми изскочи от главата.
Да е жива и здрава и много да слуша и радва мама и тати   bouquet

# 236
Много съм щастлива и изморена!

Току що се прибрахме от първата разходка! Времето беше перфектно, моренцето синьо, цацата чудна, а аз бях с най-хубавата количка! Simple Smile Wink

# 237
  • UK
а аз бях с най-хубавата количка! Simple Smile Wink

я издай каква е тя  Blush Mr. Green

# 238
  • Пловдив
Да ти кажа няма такива центрове в Бургас като в Пловдив. Тук има само 2 детски къта: в х-л България и в Операта; там не може да си оставиш детето. Иначе има 2 занимални: Усмивка и Палавници; там не съм ходила, защото е за по- големи деца, над 3год. Не знам какво е положението.
Другата седмица в събота правим събиране, така че, ако искаш, може да се присъединиш / да мА видиш ква стройна съм станАла   Laughing/.
Вери, благодаря ти за експресния отговор  bouquet. Центъра в "България" го знам, другите може да ги проверя като дойдем. Колкото за събирането - за съжаление ние точно тогава най-вероятно ще пътуваме.
Аз не се съмнявам, че си стройна - то при толкова подкрепящи и най-трудната диета би ни се видяла песен Hug

# 239
Момичета влизам само да ви пожелая още и утре един такъв прекрасен слънчев ден!  bouquet
Искам да предложа още едно място за срещата -ресторанта на Трия /заради готината кухня /.Ако може мамата поместила акетата да добави  и няколко заведения ,защото можем да си предлагаме безкрайно ,а времето лети .
Целувки на всички  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт