Пролет нежна се задава, БУРГАС с любов дарява

• 14 316
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
  • UK
 Аз ще мога за 23. но за 24-ти няма да мога... ако стане за тогава ще се видим ако ли не следващия път  Hug

# 196
На гарата има едно заведение казва се Трена на 8 бяхме там беше супер. И ма жива музика а храната е супер има голямо разнообразие Laughing

# 197
Аз не съм сигурна още дали ще мога да дойда, но до края на анкетата ще знам и ще гласувам. На "Банско" ходих веднъж, защото и на мен ми го похвалиха, но не ми хареса. След това и двамата с мъжа ми ни боляха стомасите и съжалих, че ядох там. Може да е било случайност, но не бих повторила. Поздрави на всички, ние излизаме на слънце  Heart Eyes.

# 198
Момичета имам нужда от малко помощ и мнения. Преди 20 дни на нашите кумове се роди детенце- момиченце. Бихме искали да направим някакъв хубав подарък на детето.Моля дайте предложения! Само да е различно от дрешки,искам да му остане,а не да ги износи и хвърли.

# 199
И аз мисля, че дрешки можеш да оставиш майката да ги избира. Аз лично за сега съм лишена от това удоволствие, защото не исках предварително да купувам нищо и след като родих майка ми и свекърва ми са накупили доста дрешки, пък и сега не мога още да ходя по магазините да избирам. Simple Smile А няма смисъл да купуваш по-големи за после ...
Нашия Пламък например си няма никакви играчки още и снощи майка ми му донесе една дрънкалка защото ми стана мъчно за горкото детенце. Има много хубави играчки, които се закачат над кошарата и се въртят и пеят и хлапенцата много се залисват по тях. Аз лично пък мисля че и бебчо много би се зарадвал на такъв подарък!
Нещо такова ама това е на Чико и е много скъпо!
Това от мен като идея! Simple Smile Пъ и като майка на 21-дневен мъж само това мога да измисля! Simple Smile

Последна редакция: пт, 16 мар 2007, 11:30 от wish

# 200
  • На морето!
ооооо,и аз идвам.И двете дати са ми удобни.Няма да мога да остана за дискотека,но съм сигурна че ще е си изкараме хубаво и на кръчмата.
Момичета имам нужда от малко помощ и мнения. Преди 20 дни на нашите кумове се роди детенце- момиченце. Бихме искали да направим някакъв хубав подарък на детето.Моля дайте предложения! Само да е различно от дрешки,искам да му остане,а не да ги износи и хвърли.
На мен лично ми харесват много бебешките албуми,на които има място да се пише първа дума,първо зъбче...Мисля че гледах в Хеликон такива,но не знам дали няма да има вече  newsm78Ако взимате играчка идеята на Уиш е мн добра,а също ми допада и някакво огромно плюшено животно,на което винаги ще се кефи.Момичетата цял живот имат слабост към такива играчки.Замиси колко пари ще отделите.

# 201
Аз си трая, защото от сега не мога да планирам нищо за края на другата седмица. Но ако мога, ще дойда разбира се Simple Smile
В Джърси ми хареса предния път, но не пречи да сме и другаде. Само не държа на живата музика Mr. Green

# 202
Аз си трая, защото от сега не мога да планирам нищо за края на другата седмица. Но ако мога, ще дойда разбира се Simple Smile
В Джърси ми хареса предния път, но не пречи да сме и другаде. Само не държа на живата музика Mr. Green

Laughing Laughing Laughing
аз пък то4но на това държа  Crazy
искам да поденся малко ,но на диско сигурно няма да ме пуснат  Cry #2gunfire

# 203
Абе момичета! аз понеже вече изкуквам в къщи, бебчо (пу да не му е уроки днес е много кротък) та се ровя из нета и по скоро из http://shop.danet.bg и си харесвам разни неща!
Та искам да попитам има ли някой, който е поръчвал от тук и дали сте доволни?

# 204
та се ровя из нета и по скоро из http://shop.danet.bg и си харесвам разни неща!Та искам да попитам има ли някой, който е поръчвал от тук и дали сте доволни?

Преди година си купих от там ластичен чорапогащник, но не съм го носила, незнам и аз защо. Сигурно, защото като бях с големия корем не ми се занимаваше да обувам чорапогащи, а сега пък направо бях забравила вече за него. Но ми го донесоха в срок. Всичко беше шест точки.

Онзи ден обаче тръгнахме да поръчваме три подаръка. След една седмица ми казаха, че нямало от единия вид, да си харесам друго. Харесах си. После след още една седмица излезе, че и него го няма, а и още едно от това, което първо си бяхме харесали ... и то стана една. Отказах се от поръчката.

Но сега гледам, че са си актуализирали донякъде сайта. Но не съвсем  newsm78.

По принцип няма проблем да си поръчаш. Ще ти го доставят, но май трябва десет пъти да ги попиташ предварително дали го имат налично.

Между другото едни рингове, които исках да купя от тях, и които са ги махнали от сайта, си ги поръчахме директно от "Неделчев и Неделчев"  и за три дена ни ги донесоха в бургаски магазин и то без да се оскъпява за доставката. Така, че не ми стана ясно как така не успяха те да ги намерят  newsm78

Абе не съм доволна аз от тях и тва е.

А ти какво си хареса дето го няма по наште магазини  Simple Smile

# 205

А ти какво си хареса дето го няма по наште магазини  Simple Smile
В интерес на истината нищо особено. Simple Smile Просот ми дотегна да стоя в къщи. Имам нужда да се разходя, да понапазарувам нещо за бебчо, че аз така и нищо не съм му купила на детенцето... И понеже разходките ми се ограничават до терасата реших да поразгледам сайта тук. Иначе не знам какво има по магазините! Още не съм излизала след раждането ... Simple Smile

# 206
 Ooo, аз също не съм "за"живата музика.Даже като си помисля съм много против.Нали после ще ходим на диско, нека преди това си поговорим на спокойствие.Пък и като знам музикантите по такива места какви са таланти, и репертоара им от 80-те...Още по-лошо ако е съвременен, защото ще е чалга, която аз лично не понасям. Peace Laughing
 За датите и двете ме устройват, но повече съботата. Laughing

# 207

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на ДЕНИЦА!!!
Да е жива и здрава, да расте щастлива и усмихтата, да радва мама и тати!!!

# 208
Ooo, аз също не съм "за"живата музика.Даже като си помисля съм много против.Нали после ще ходим на диско, нека преди това си поговорим на спокойствие.Пък и като знам музикантите по такива места какви са таланти, и репертоара им от 80-те...Още по-лошо ако е съвременен, защото ще е чалга, която аз лично не понасям. Peace Laughing
 За датите и двете ме устройват, но повече съботата. Laughing

Cry Cry Cry
ееее,стига де Confused .... досега на 4алга не сме ходили. все на диско се ходи(и на двете срещи),няма ли сега да направите вие компромис ,4е да раздвижим малко дупета и да разкършим талийките Joy

# 209
4естит ден ден на малката(ве4е голяма) Дени!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт