ДБМ ПАЗАРДЖИК - В АТАКА! III тема

• 14 481
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
Поздравления моми4ета  bouquet
Това с акцията за по4истването е страхотна идея.Радвам се,4е кмета днес е съдействал и сте се запознали.

А каква ще е тематиката за базар около 1 юни,какво ще се продава?Трябва нещо темати4но newsm78
Питайте каквото се сетите,на линия сме  Hug,ще помагаме Simple Smile
Да, тя Мери вече е написала какво ще е  горе долу. Идеята  и тематиката - ОТ децата за децата
супер  bouquet
казвайте (само да мине базара тука) с како да помагаме Hug

И аз ще следя темата, за да се включа ако има базар за 1 юни  bouquet
Миличка, разчитаме най-вече и на майките като вас. Много се радвам, че темата се следи!

# 106
Поздравления моми4ета  bouquet
Това с акцията за по4истването е страхотна идея.Радвам се,4е кмета днес е съдействал и сте се запознали.

А каква ще е тематиката за базар около 1 юни,какво ще се продава?Трябва нещо темати4но newsm78
Питайте каквото се сетите,на линия сме  Hug,ще помагаме Simple Smile
Да, тя Мери вече е написала какво ще е  горе долу. Идеята  и тематиката - ОТ децата за децата

супер  bouquet
казвайте (само да мине базара тука) с како да помагаме Hug
Роси, все ще помислим с какво ще сте ни полезни. Правя си почивка няколко дена, че ми пуши главата нещо. Тъкмо и другите момичета да осмислят нещата и да имаме ясна концепция!

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 12:23 от mama_iana

# 107
 Laughing Тук съм ! Имаме нет и вече се доредих до компа, колко имам да чета  #Crazy . Добре е описала мама яна всичко, сега остава да запретнем ръкави и да действаме. Предстои ни първи базар и хем ще е трудно, хем интересно. Успех на всички ни. За зелената акция си мислех ако можем да намерим по-цветни ръкавици и чували, за боклука, нали трябва да е интересно на децата. Дано и на майкитеэ Mr. Green .

# 108
Laughing Тук съм ! Имаме нет и вече се доредих до компа, колко имам да чета  #Crazy . Добре е описала мама яна всичко, сега остава да запретнем ръкави и да действаме. Предстои ни първи базар и хем ще е трудно, хем интересно. Успех на всички ни. За зелената акция си мислех ако можем да намерим по-цветни ръкавици и чували, за боклука, нали трябва да е интересно на децата. Дано и на майкитеэ Mr. Green .
бобимин, да, супер е това. Освен домакински ръкавици - те са цветни. За чували - идея си нямам...
Аз мислех да ви донеса една кутия найлонови ръкавици. Та да раздаваме символично на всяка майка ръкавици. А пък за нас - ще си купи всеки цветни. Нямам домакински в магазина, чували също. Имаме само латексови и найлонови. Не знам за чувалите ако намерим на стек също да се раздават. От черните - те са евтини. Ще вземем за раздаване. Мислете от къде да се вземат цветни чували.  bouquet
Всички идеи ги записвам - после обобщаваме. Тя и Уинтер ще си намисли концепцията. Дано е съгласна с нашите предложения.  bouquet

Сега да кажа какво ни предстои в близко време. Предложенията са:
1.  Да си предвидим и приготвим няколко яйца в повече и козунак , за да занесем на децата от приюта   за Великден.. Може даже по-детски да са шарките на яйцата, за да се зарадват. Значи общо около 20 яйца ни трябват - слагам и за персонала. Летяща ще уточни датата и часа.
2. Април месец трябва да отидем до бебешкия- има за там гърнета, играчки, дрешки

# 109
  • На погрешната планета
А дали не може да занесем сварени яйца и бои в приюта и да боядисваме заедно с децата?

# 110
А дали не може да занесем сварени яйца и бои в приюта и да боядисваме заедно с децата?

Те и от приюта така предложиха. Днес ще ходя да им занеса снимки и ще се уточним.

# 111
newsm10 newsm10 newsm10
Лелее, мама Мери, ако нарисуваш яйцата както рисуваш и ноктите, направо не знам - ще се бием с децата за яйца!

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 11:00 от mama_iana

# 112

ЧУДЕСНА ИДЕЯ, МЕРИ  easter sohappy sohappy sohappy

Янче,няма ли да ходим до бебешкия в понеделник? Или аз пак не съм разбрала!! newsm78

# 113
Момичета, мислих пак за зелената акция. Беладона да нарисува лецата на децата, май много ще се радват  и нали е празник ще си имат украса за цял ден.Може да даваме грамота или лист с обещание, че децата ще продължават да се грижат за чистотата.На цветни хартии с хубав текст.Може да добавим и балони.
За базара само детски произведения ли ще има или можем и ние да правим нещо?

# 114
Момичета, мислих пак за зелената акция. Беладона да нарисува лецата на децата, май много ще се радват  и нали е празник ще си имат украса за цял ден.Може да даваме грамота или лист с обещание, че децата ще продължават да се грижат за чистотата.На цветни хартии с хубав текст.Може да добавим и балони.
За базара само детски произведения ли ще има или можем и ние да правим нещо?
Да, бобимин, само дано Беладона прочете това и се включи. че не знам дали някой имаше акъла да и вземе телефона...
За базара - и наши неща си мисля, че ще е добре да направим. То има време, но е хубаво да мислим от сега. Е, не всяка мама може нещо да направи, нали за това ще се държим за дечицата, пък ние покрай тях.

Значи това за чували е супер идея, Тед ми каза, че ще мине да види колко струват и има ли цветни. И въобще за цените на тези неща. За личицата - аз го мислих , но във връзка с базара. Беладона ако се навие срещу левче или две да рисува личица с благотворителна цел, но тя трябва да каже съгласна ли е, във възможностите ли и е това и въобще, дано ни пише.  bouquet

# 115

Здравейте , днес излизах и минах през магалина за наелонови изделия на щаба. И там има следните неща:
1. Домакински ръкавици 3 цвята - цена 0,80лв.
2. Чували
   -зелени -  50бр., 20литра - цена 1,50лв.
   -розови - 35бр., 35 литра-цена 1,00 лв.
   - черни- 20бр.,  25литра- цена 0,80лв.
За розовите и черните чували не съм много сигурна за цената, но са там някъде. Лек ден   bouquet bouquet

# 116
  • Пазарджик
Да, бобимин, само дано Беладона прочете това и се включи. че не знам дали някой имаше акъла да и вземе телефона...

Естествено, че ще ги нарисувам!   bouquet
Ако има нещо друго, с което да помогна, казвайте!

# 117

ЧУДЕСНА ИДЕЯ, МЕРИ  easter sohappy sohappy sohappy

Янче,няма ли да ходим до бебешкия в понеделник? Или аз пак не съм разбрала!! newsm78

Олее, Сонче, верно , че така го мислехме...
Една майка ще ми изпрати памперси и гумени играчки и ги чакам другата сряда. Нека си остане след Великден ходенето. Да не се разкарваме по сто пъти. Разпускай сега Joy

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 15:12 от mama_iana

# 118

Естествено, че ще ги нарисувам!   bouquet
Ако има нещо друго, с което да помогна, казвайте!
Беладона, пишем те! Аз още миналия път ти казах, че от нас вече няма да се отървеш  bouquetОчаквай включване!

# 119
  • Пазарджик

Чакам   bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт