ДБМ ПАЗАРДЖИК - В АТАКА! III тема

• 14 509
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
Сега ще му направим едно проучване.

lucyl30, това че сте решили да помогнете е просто разкошно. Ще ни дадете ли само малко време за да пуснем тук таме връзчица?

bouquet  bouquet  bouquet

# 166
  • София
След 10 мин  ОГИ ИНВЕСТ ще ми дадат оферта.

# 167
Според вас дали ще бъде хубава идея да направя за базара за 1 юни детски и дамски гривнички на ластик newsm78
от този сайт-има красиви идеи http://www.-spam140-/ Peace  bouquet

# 168
Gwen, изцентрофугирай ги хубаво.  Peace

iguanka,

# 169
Ехаа, летящата мерси много-от начало се стреснах кви са тез химични формули Laughing
Струва ми се сложничко, но предполагам, че като опитам на практика няма да е така страшно Peace
А какви материали по-точно да взема - маниста, кристални топчета, сърчица... аз си избрах някои нещица, на като гледам не са подходящи за тези техники, а само за техниката-нижиш по прав конец hahaha
Значи да се залавям да търся от магазина материали-разрешавате newsm51
Аз отивам да чета по социална фармация smile3507
Поздрави!   love001

# 170
  • По света и У нас
Сега ще му направим едно проучване.

lucyl30, това че сте решили да помогнете е просто разкошно. Ще ни дадете ли само малко време за да пуснем тук таме връзчица?

bouquet  bouquet  bouquet

Имате го до четвъртък  Peace

След 10 мин  ОГИ ИНВЕСТ ще ми дадат оферта.

bouquet Ще чакам, когато имате готовност   typeuu

# 171
Здравейте майчета  Hug

Имам нужда от малко информация   Praynig...
Организацията, за която работя реши да подпомогне Дома в Лесичово, като финансира закупуването на 10 прозореца по 250 лв. /такава беше информацията за цените получена от Директорката през Декември и за чиято нужда е писано в Спешни нужди по Домовете/. Преди дни след като съобщих на Директорката, тя ми "сервира"  Thinking, че само най-малките прозорци в Дома били по 250 лв, /а такива прозорци почти няма  newsm78/, а за другите прозорци цената би трябвало да е по-различна, тъй като те са по-големи .... амиии то в Дома мен ако ме питаш има основно големи прозорци и по-всяка вероятност цената която ни е дала /с официално писмо/ още преди НГ не е била дори тогава актуална  Rolling Eyes ... Както и да е рабрахме се тя да потърси и да ми изпрати оферта от фирма за Дограма. Тази която получих беше от фирма "Актуал" ЕООД /Пазарджик, ул.Панайот Волов 26, тел. 0885 443309/, за 6 прозореца на стойност 2800 лв. /включващо доставка, демонтаж на стара и монтаж на нова дограма, както и ДДС/, сумата била с голяма отстъпка  Thinking ... Директорката ми каза, че е проверила в още една фирма и там сумата била дори още по-висока .newsm78...
Може ли някой от вас да ми каже /познавайки фирмите от района/ дали фирмата наистина е сериозна, дали офертата е добра - ако ли не, дали не може да се намери нещо също толкова добро за същите парички /на разположение имам 2500 лв., като евентуално, но това в петък ще разбера, сумата може да нарастне на 2800лв./. За по-лесно ви изпращам информацията от офертата:

Алуминиев профил от серията "Аудокс" - студен профил, гаранция 10 години
Обков Аудокс, гаранция 5000 броя отваряния
Стъкло чешки флоат, гаранция 24 месеца
Стъклопакет 18 мм
- Три крили прозорци неотваряеми 2,24 м х 2,07 м/ - 2 броя по 425 лв/броя
- Трикрили прозорци с едноплоскостно отваряемо централно крило /2,24 м х 2,07м/ - 2 броя по 458 лв/броя
- Трикрил прозорец с малко отваряемо прозорче на едното крило /2,24 м х 2,07 м/ - 1 брой на цена 434 лв.
- Пищол врата /вратопрозорец - като прозореца е двукрил неотваряем/ - дължината е 2,24 м, височината  newsm78 - брой: 1, цена 540 лв.
Доствака, демонтаж на стара и монтаж на нова дограма - 60 лв.

Предварително Ви благодаря    bouquet
Идеята ни все пак е ако можем повече прозорци да им закупиш с отпуснатите парички   baby_neutral....
Люсил, още преди две седмици като разговарях с директорката ми каза, че това е била най-добрата оферта. В смисъл най-евтино. Като гледам цените определено не е скъпо. Ако това включва и само 60 лв за демонтаж и монтаж. Макар, че повечето фирми го включват в цената. Но тук говорим и за повече прозорци. Попитах я от къде е фирмата, но и тя точно не ми обясни. каза, че са я свързали с тази фирма приятели и засега това е най-добрата оферта. За коректност едва ли ще  са проблем, но момичетата щом са се заели да проверят ив други  - супер, ще направим справка тъкмо.
Оги работят евтино. Фирмата, която на нас ни слага дограмата работи още по-евтино и коректно.Но нека Гвен да даде цени първо. Скоро ми се наложи да сменям дограма и определено офертата е добра. Нашата терасна с еднокрилен прозорец излезе 500 лв, като това беше едно от най-евтините възможни. При това е стъклопакет. Прозорец 2.50х1.90 ни излезна около 500 със средно овтваряемо.

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 19:15 от mama_iana

# 172
Според вас дали ще бъде хубава идея да направя за базара за 1 юни детски и дамски гривнички на ластик newsm78
от този сайт-има красиви идеи http://www.-spam140-/ Peace  bouquet
чакаме си ги  Hug Hug Hug Hug Hug

# 173
мами, трябва да помислим - един ден ли ще бъде базара - само на 1 юни? Или два или три? Дайте си мнението? Трябва да се подготвят официалните писма до кмета,а нещата трябва хубаво да се обмислят преди това.
Трябва да се помисли за разположението на базара, от къде ще намерим маси, и въобще чакам предложенията ви и кой с какво може да помогне. Има ли някой от вас от тези сгъваеми шатри? Също така трябва да обмислим за какво точно ще отидат парите. конкретно за дом или за какво точно. Ако искате ще разговарям с директорите на домовете и извън града,макар че ние вече знаем горе долу от какво имат нужда, но си мисля да е нещо по-голямо - компютър, ДВД или нещо, което ще е за подобряване на материалната база, за да го напишем гова в писмото и за базара.
Днес разговарях с администрацията на ветренския дом. Децата нямат летни обувчици, но има време до лятото. Нахвърлям ви идеите, хубаво е да обмислим и това. давайте акъл, критикувайте ако нещо не ви е ясно или греша Peace
Аз имам две сгъваеми маси, те са специално пазарски маси/сгъват се на куфари не са малки, но ако има нещо по-добро някой...
Трябва да намерим и стол и маса за Бледона ако рисува дечицата. даже си мисля не може ли някакъв като параван с детски рисунки да се направи или по-точно кът за Беладона - да е  по-приятно за децата. Все едно  сядат като за снимка.

# 174
Здравейте майчета  Hug

Имам нужда от малко информация   Praynig...
Организацията, за която работя реши да подпомогне Дома в Лесичово, като финансира закупуването на 10 прозореца по 250 лв. /такава беше информацията за цените получена от Директорката през Декември и за чиято нужда е писано в Спешни нужди по Домовете/. Преди дни след като съобщих на Директорката, тя ми "сервира"  Thinking, че само най-малките прозорци в Дома били по 250 лв, /а такива прозорци почти няма  newsm78/, а за другите прозорци цената би трябвало да е по-различна, тъй като те са по-големи .... амиии то в Дома мен ако ме питаш има основно големи прозорци и по-всяка вероятност цената която ни е дала /с официално писмо/ още преди НГ не е била дори тогава актуална  Rolling Eyes ... Както и да е рабрахме се тя да потърси и да ми изпрати оферта от фирма за Дограма. Тази която получих беше от фирма "Актуал" ЕООД /Пазарджик, ул.Панайот Волов 26, тел. 0885 443309/, за 6 прозореца на стойност 2800 лв. /включващо доставка, демонтаж на стара и монтаж на нова дограма, както и ДДС/, сумата била с голяма отстъпка  Thinking ... Директорката ми каза, че е проверила в още една фирма и там сумата била дори още по-висока .newsm78...
Може ли някой от вас да ми каже /познавайки фирмите от района/ дали фирмата наистина е сериозна, дали офертата е добра - ако ли не, дали не може да се намери нещо също толкова добро за същите парички /на разположение имам 2500 лв., като евентуално, но това в петък ще разбера, сумата може да нарастне на 2800лв./. За по-лесно ви изпращам информацията от офертата:

Алуминиев профил от серията "Аудокс" - студен профил, гаранция 10 години
Обков Аудокс, гаранция 5000 броя отваряния
Стъкло чешки флоат, гаранция 24 месеца
Стъклопакет 18 мм
- Три крили прозорци неотваряеми 2,24 м х 2,07 м/ - 2 броя по 425 лв/броя
- Трикрили прозорци с едноплоскостно отваряемо централно крило /2,24 м х 2,07м/ - 2 броя по 458 лв/броя
- Трикрил прозорец с малко отваряемо прозорче на едното крило /2,24 м х 2,07 м/ - 1 брой на цена 434 лв.
- Пищол врата /вратопрозорец - като прозореца е двукрил неотваряем/ - дължината е 2,24 м, височината  newsm78 - брой: 1, цена 540 лв.
Доствака, демонтаж на стара и монтаж на нова дограма - 60 лв.

Предварително Ви благодаря    bouquet
Идеята ни все пак е ако можем повече прозорци да им закупиш с отпуснатите парички   baby_neutral....

Що се отнася за дограмата, ние нашата я правихме в тази фирма която е на ъгъла по диагонал на "Металк". До кога само Ви трябва информацията може да попитам и там как са цените, но май не са ефтини, работят с Рехау

# 175
  • София
В ОГИ ИНВЕСТ ми отрязаха главата (с 10 % отстъпка при това)  Crazy
2 575.37 цена на дограма.
Монтаж*демонтаж - 548.63 лв
 Crazy  Crazy  Crazy

# 176
Уф, нещо не мога да се справя и май ще ги правя по-простички Rolling Eyes
Опитах се, но не става... newsm12 А колко бройки да направя, че от това учене не ми остава свободно време...smile3511

# 177
Ето тези мисля да купя и да направя простички-наредени една след друга фигурките на ластика-- гривнички цяло такова пакетче е 2,50лв  Peace

2,80лв

И такива куклички;
 искам да направя от тях ключодържатели-идеи имате ли как да ги направя newsm78
1,80лв

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 21:55 от iguanka

# 178
Ето тези мисля да купя и да направя простички-наредени една след друга фигурките на ластика-- гривнички

Ние с моя син направихме от такива мъниста и той много им се кефи  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 179
В ОГИ ИНВЕСТ ми отрязаха главата (с 10 % отстъпка при това)  Crazy
2 575.37 цена на дограма.
Монтаж*демонтаж - 548.63 лв
 Crazy  Crazy  Crazy
Гвен, как на дограма - имаш предвид за цялата дограма ли? Не може един прозорец да е толкова...да не е общо? лелеее, много за поставяне искат бе...по принцип трябва да е в цената това. Освен пък да е и за подмазване - защото тогава иди дойди.

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 22:32 от mama_iana

Общи условия

Активация на акаунт