Уреди за домашна грижа за кожата - 8

• 24 644
  • 267
  •   1
Отговори
# 165
Моят е от алиекспрес и съм доволна.

# 166
Моят дарсонвал е от алиекспрес, като оригиналните приставки са с оранжевата светлина, а след това си купих и с лилаво/синя светлина приставки, пак от алиекспрес.

# 167
И моят е от Али експрес, нищо му няма - нито се е счупил, нито е спрял да работи. Но и рядко се сещам да го ползвам,  че не виждам някакъв особен ефект.

# 168
Аз си взех от скинтайм, беше доста намален, а и дават уж някаква гаранция. Но да, от едно място идват. Сега се чудя на ултразвукова шпатула, ползвате ли някакви  лосионк за отваряне на порите?

# 169
  • при Arctic Monkeys
https://dermis.bg/product/kozmetichen-kombain-za-lice-tialo-7-v- … fJzakQRdCig50Lz5A
Моля за мнение струва ли си този уред?

# 170
И моят е от Алиекспрес, купих отделно накрайник с лилава светлина. Аз съм много доволна, и от червената, и от лилавата светлина. Ползвам и приставката за коса.

# 171
  • Бургас
Бихте ли споделили повече за приставката за коса - как я ползвате, колко пъти и по колко време, какви резултати могат да се очакват?

# 172
Някой ползвал ли е  Foreo Bear и дали има видим ефект ?

Моя приятелка го ползва, имало добър ефект докато се ползва, но като се спре не се запазвал при нея. Забелязала съм, че и при други уреди за грижа е така Sad

# 173
Имам такъв уред и има ефект особено за контуриране на лицето, но е наистина краткотраен. Ако няма да се ползва редовно може да си го спести човек, честно казано.

# 174
Здравейте искам да си закепя дермапен. Кой модел е най - добре да избера М5, М 8 каква е разликата ... да поръчам ли и допълнително игли или нещо подобно? Доста начинаеща съм

# 175
Въпрос за Foreo Bear : колкото и серум да нанасям се усеща боцкане , дори на най-ниската вибрация. При вас така ли е или аз нещо не го ползвам както трябва ?

# 176
  • Пловдив
Да. Доколкото знам, не при всички е така, но аз също съм от тези, които силно усещат "тока" по кожата си. Мен също така лесно ме "удря ток" от наелектризирани дрехи или метални предмети - врати на коли, на влакове, колички в магазините.
Някои от другите уреди с ток, които съм пробвала, също ме "удряха" неприятно. До индивидуални особености е. С фореото не ми е неприятно усещането, но го усещам.

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 09:27 от Магдена

# 177
Вземи си м8s  от алиекспрес и си вземи игли отделно за този модел, защото идват само с 2 допълнителни. Трябва да се изхвърлят след всяко ползване, така че по-добре се запаси. Вземи си безжичния, по-нагоре съм писала аз кой си поръчах.
Здравейте искам да си закепя дермапен. Кой модел е най - добре да избера М5, М 8 каква е разликата ... да поръчам ли и допълнително игли или нещо подобно? Доста начинаеща съм

# 178
Здравейте,дами, имате ли мнение за този уред?

https://pages.4sales.biz/view/684bcbf486df4/mnogofunkcionalen-ur … DXfM0ARhjUC16Az9Q

# 179
  • София
Момичета, някоя от вас да е попадала на дермабразио без вакум?

Общи условия

Активация на акаунт