Уреди за домашна грижа за кожата - 8

• 51 436
  • 577
  •   1
Отговори
# 570
По-назад е имало мнения за доволни от Беър, но при редовна употреба. Като спреш и резултатът се връща.
E, то този принцип е общовалиден Wink като спреш да тренираш пак ставаш желе, като спреш да ядеш разумно пак качваш мас, като спреш да си миеш зъбите пак се появяват проблеми. Като спреш да се грижиш за кожата и косата си....

# 571
Да, така е. За всяко нещо, с което се захванеш, трябва да си постоянен.

# 572
Обмислям да си подаря лед маската на Форео, FAQ 202, цената е доста висока и съм в чуденка. Ако някой я има, може ли за сподели отзиви, ще съм много благодарна.

# 573
Здравейте, дами, какви са впечатленията ви от ZIIP Halo?

# 574
Аз съм с хашимото и хипо ф-я и целенасочено облъчвам щитовидната железа 2-3 пъти седмично с инфраред панел.
Има ли някакъв ефект към по добро, заслужава ли си ?

# 575
Заслужава си,да! Чуствам се по-добре ,имам повече енергия ,кожата ми е по-добре и лекувам травми и болки.Една от най-смислените ми покупки.

# 576
Кой панел използваш (съжалявам, ако назад си писала)? От колко време го ползваш, колко често и по колко време дневно?

# 577
Панела е на Митолайт ,от последните модели,имам го от една година .20 мин на ден макс за цялото тяло ,редувам различни зони.Лицето от 6 до 8 минути на ден или през ден само червена светлина ,за тялото червена + инфраред.

Общи условия

Активация на акаунт