🌴 Островът на 100-те гривни България - Между два сезона

• 72 272
  • 967
  •   1
Отговори
# 825
  • Другата България
Ще му се да е плейбой.....бляк!
Може да се пробва с Яница, той само нея не е ....харесвал, поне не официално.

# 826
Ще му се да е плейбой.....бляк!
Хах, точно и аз щях да напиша същото. Playboy only in his dreams Grinning

# 827
Дзами в нов подкаст на Благо (промо от днес, явно до утре ще качат целия разговор)
Скрит текст:

Киро, Иван и Грозденка от О100Г на море, заедно с Виктор от Биг Брадър, Яница и Мартин от Хелс Китчън

# 828
шол-елита  Wink

# 829
  • Варна
Отне ми 5 минути да го схвана. Tired Face

# 830
Подкаст от днес с ДЗАМИ:

Отне ми 5 минути да го схвана. Tired Face
Много от подрастващите пишат "шол", "чал", "валчер" и т.н., защото са неграмотни и дори при изговора не правят разлика между Л и УЪ. И често пишат нещо с "л", вместо с "у" Grinning Че дори и "фюм"

# 831
Миро ще е най-подходящ за новото предаване, за което пише, че се базира на играта Върколак, превърната в приключенска реалити игра. Дано да са го поканили.

# 832
  • България
Поне 3-4 души ще са подходящи.

Подкастът с Дзами струва ли си? Държи ли се обичайно арогантно и мачовски?

# 833
Той се държи нормално, по-скоро "водещият" дразни. Хили се след абсолютно всеки отговор. Много досадно. Не знам кой му е казал на Джизъса, че става за водещ.

# 834
Много от подрастващите пишат "шол", "чал", "валчер" и т.н., защото са неграмотни и дори при изговора не правят разлика между Л и УЪ. И често пишат нещо с "л", вместо с "у" Grinning Че дори и "фюм"

Линдолс!  Игласу!

Скрит текст:

# 835
# 836
Владимир и Грозденка от "Островът на стоте гривни" участват в новия сезон на Къщата на инфлуенсърите

# 837
  • Другата България
Грозденка откога е тиктокър?
Аман от тези двете сестри, изникват отвсякъде.....

# 838
Бтв пак изплискаха, започнаха да повтарят Сървайвър 6 от тази вечер, но както често правят, може да го спрат изведнъж, без много обяснения.

# 839
Грозденка откога е тиктокър?
И ние това се чудим. Ама за да не я напишат "безработна",  по-добре да я напишат инстаграмър или тиктокър Grinning

Общи условия

Активация на акаунт