🌴 Островът на 100-те гривни България - Между два сезона

• 72 198
  • 967
  •   1
Отговори
# 915
  • Другата България
Точно твой проблем е.
И на другите хора, които не искат да гледат поради тази причина.
Всъщност, техен избор.
Личното ми мнение е, че не това е основната причина за не бих казала провалът, но да речем не достатъчния интерес към формата.

# 916
  • SF
В някой подкаст, вече не помня (може би в Надкаст), отпаднали от Сървайвър 7 казваха, че там, където са снимали, е било подготвено за няколко държави. И буквално са чакали сръбския отбор примерно да снима дадена игра, после българския отбор е ходил на същите построени съоражения... снимали са нашите, после турците, после хърватите.. и нещо от сорта. Отбори от 4 държави се изреждали за един ден на едни и същи съоражения.  Цецо футболиста от последния Сървайвър беше казал: "ние ги виждахме 300 метра по-нагоре по плажа как играят сърбите и ги изчаквахме да свършат, то вече ще се стъмни" Grinning

Е, да, ето това споделям и аз, но... Все ми е тая. По-добре да не знаят и да си мислят, че може и в Гърция да се снима.
Участниците се придвижват с автобуси между локациите. Нашите се возиха с румънците в един и същи автобус и румънците  бяха писали по седалките.

# 917
  • Другата България
Скрит текст:
В някой подкаст, вече не помня (може би в Надкаст), отпаднали от Сървайвър 7 казваха, че там, където са снимали, е било подготвено за няколко държави. И буквално са чакали сръбския отбор примерно да снима дадена игра, после българския отбор е ходил на същите построени съоражения... снимали са нашите, после турците, после хърватите.. и нещо от сорта. Отбори от 4 държави се изреждали за един ден на едни и същи съоражения.  Цецо футболиста от последния Сървайвър беше казал: "ние ги виждахме 300 метра по-нагоре по плажа как играят сърбите и ги изчаквахме да свършат, то вече ще се стъмни" Grinning

При Аджун е малко по-различно, защото той доколкото знам е закупил някаква част от земята в Доминикана само за Survivor-ите, които той продуцира, и всяка една държава, всеки сезон се снима на едно и също място, без да сменят локацията, че даже и по едно и също време, за да им излезе още по-евтино. Но само неговите продукции използват това място.
Американците последните 15-тина сезона са направили нещо подобно във Фиджи, но не съм чул някоя чужда продукция да им използва съоръженията.
Иначе доколкото аз знам местата, на които се снимат този тип предавания, са природни паркове. И се нареждат на опашка всички държави, които искат да използват локацията. С разликата, че при Аджун 10 държави може да снимат по едно и също време, но в останалите локации трябва да се изчакват едните да приключат сезона си, за да започнат да снимат другите.
Точно това знам и аз.
И разбира се, не е само на Филипините или Карибите.

# 918
Виктор Гогов от О100Г в Зона Х

# 919
  • България
Гогов трябва да го вземат в Трейтърс за Предател.

# 920
По кой канал ще се излъчва?

# 921
Изрично е даден линк в предния ми коментар, просто кликнете на “Зона Х” и се отваря линк.
И не “ще се излъчва”, а започна преди няколко дни, минаха два епизода, има и отделна тема на въпросното реалити.

# 922
  • София
Благодаря за предложението. Като свършат другите риалити формати, ще хвърля око и на това.

# 923
Руснаците са направили подобен формат, но там нямат гривни.Доста мащабно, с 80 участника.Само 10 серии на сезон.Има доста игри за късмет и всеки участник/или няколко/ може да си тръгне при жребий.На мен ми беше интересно.
[url   https://youtube.com/playlist?list=PLTo-pZnyaRyl18PnY_029kPO2j_31 … =E_BuckbcG05b-xNA ][/url]
Тук е първи сезон.

# 924
  • България
В момента излъчват епизода с Миро и Алекс на Кой да знае

# 925
Този Алекс мълча по време на цялото предаване. Не знаеше отговора на нито един въпрос, дори не пробва да разсъждава Grinning Добре, че Милица е до него, да спаси положението.

# 926
  • България
Въобще не е така. Чухме голяма част от разсъжденията му.

# 927
Ами... съотношението с Милица беше 90 към 10 в нейна полза. Тя си е капацитет, той мънка. И като водещият каза "тук се печелят парииии", Алекс каза "за разлика от Острова",  и всички се разсмяxa... Grinning Алчността му го погуби на финала на "о100г. Никой не му е виновен.

# 928
  • България
Миро каза: За разлика от острова.

Май не си слушал внимателно.

# 929
Е значи съм гледал в лаптопа в това време и не съм видял кой каза това. (Повечето време слушам, не гледам в тв.) Значи дори и това не е казал  Алекс, той просто си мълча през цялото време Grinning Милица теглеше "отбора".

Общи условия

Активация на акаунт