🌴 Островът на 100-те гривни България - Между два сезона

• 72 060
  • 967
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Трябвало да си я бие и после да я спаси с гривна, по-хубаво щяло да е, като Дзами. Кукуригу.
Да, за нея щеше да е по-добре, защото тогава Миро щеше да й даде 4-те си останали гривни. На това му се вика алчност (един от 7-те смъртни гряха) JoyJoyJoy

# 61
Все си мисля, че евангелисткото възпитание има заслуга за това Бистра да се чувства по-добра и по-достойна от останалите. Това, в комбинация с много наивност и умел манипулатор като Мая, изгради образа, който гледахме. Много, много исках да видя друга Бистра и исках да я видя във финалната тройка, но не ѝ се получиха нещата.

Каквото и да означава "евангелистко възпитание", не смятам, че религиозната й принадлежност има нещо общо. По-скоро поведението й често беше в разрез с християнските принципи - за тях са характерни смирение, скромност, жертвоготовност, споделяне - все неща, които така и не видяхме от нея. Бистра просто явно така е възпитана - дундуркана нон-стоп и й е обяснявано постоянно, че е най-. Иначе наивност не виждам в нея, по-скоро откровена глупост.

# 62
Отворих си ФБ-а и това ми изскочи. Явно е от днес. Няма да гледам видео.

Не ми допадат стайлинга и прическата.

Скрит текст:

# 63
  • София
Дяволче,грешка ли има-Бистра с 22 игри?

Общ брой победи от всички изиграни битки (тук са подредени по брой игри, но във възходящ ред спрямо победите)

Георги 11 от 18 битки
Миро 10 от 18
Бистра 8 от 22
Алекс 8 от 13

# 64
Страхотни Дяволо и Сони, много мерси за междинната тема, ще си вися тук, че да се чувствам близо до всички.

Хареса ми сезона - много добър 5 от мен.
Ще гледам втори сезон.
Дано вземат нашите хора от темата.
Водещите са топ, да не смеят да ги сменят!!

Най-важни препопръки от мен:
1. по-добри условия и медицнски екип
2. без да се кроят сюжетни линии (извън избора на каст) и да се опитват да вкарат участниците в тях, ма да се гледа какво се случва реално и ще получат пак топ неща, ма истински. На синхрони да се задават отворени въпроси.
3. без нелогични ходове, ако искате да е изненада, изненадайте ни пък после дайте 5мин ретроспекция как се случило, разговори, синхрони и прочее, иначе всичко дирекно сочи към ----> намеса.
4. без предварителни петици, четворки, тройки, роднини, колеги и познати на този и онзи.
5. гласът зад кадър, ако изобщо го има да се отнася по-уважително към публиката, а не в стил "мило зрителче, нека чичкото от продукцията ти обясни какво става сега, че ти няма да можеш да разбереш и ще вземеш да се объркаш или да се чудиш - гледай - ето, злодей в катарзис, много яко, а?"  

Бих се сприятелила с Вера и бих се запознала с Миро, Алекс, Гогов.

Отделно много искам да докарам Георги да отговори на малкия на въпроса "защо Георги е направил 2 грешки", че гледахме заедно с човечето първия полуфинал и оттогава над 20 пъти отговорих Grinning

п.п. реших да си правя татуировка Simple Smile
Няма да е при участници в реалитито, че не е в техен стил.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 20:28 от Одри ♡

# 65
  • България
Няма да гледам подкаста, защото не я харесвам и тя говори монотонно.

Най-интересният въпрос покрай Бистра е дали е гадже с Георги. Laughing Въпреки че като видях как тя споделя коментари на публиката, в които го хейтят яко, са ми ултра странни.

# 66
  • София
Бистра си има гадже и не е Георги, а някакъв спортист. Не каза кой е. И е прясна връзката.

Авиком,
Няма грешка, всичко е точно.
Подредил съм ги по брой победи първо, ако са с равен брой победи вече са по общ брой изиграни битки.
Всичко е точно, спокс.
Важен е процентът взети игри според мен.

Случайно или не, но тримата победители са на първите три места по този показател?
Жорката, Алекс и Венци. 😊
Срещу математиката трудно се върви.

Така, кой лъже сега?

Миро каза, че преди всяка игра са дискутирали с Бистра и Алекс (но в случая драмите са с Бистра и за нея говорим) и че те винаги са се съгласявали с това Миро да симулира участие и да ги бута.

Днес в Надкаст, Бистра отрече това. Не е имало такова нещо.

Кой казва истината??? 😀

И още нещо, добре, че Мая си призна, че този синхрон със стратегията и, не са реално нейни ходове, а просто описва визията си за играта образно казано. Описва себе си и мислите си.
Реално беше монтирано в стил Алекс и Кайзер Созе, но изобщо няма такова нещо.
Аз не и повярвах, Неделчо също. Но тя побърза да каже, че това не е стратегия тип какво направих дефакто, като ходове във формата.

И отново за Мая и Бистра. Явно двете са се наговорили сега какво да приказват. Не знам дали си мислят, че може да мине така лесно този номер. Защото виждат хорските нагласи (там сигурно са си мислели, че ще са големите герои) сега.
Видиш ли Мая и направила услуга на Бистра, да не бъде бутона отново Бистрето с подарени игри или игра в нейния коридор (лош Миро). Мая се отказала, за да може да провокира отново звяра в Бистра и тя отново да заиграе освободено. Нещо което Миро и бил отнел. За последното съм съгласен. Миро по-скоро и попречи, но тя винаги можеше да откаже това и да се разграничи от него, но явно е било взаимоизгодно. Миро за неговата си кауза, а Бистра се е виждала сигурен финалист. Не случайно отряза и връзките с Дзами и се капсулира в своя си лагер.

Няма такива филми според мен.
Мая просто реагира остро на Венци, защото до последно не е вярвала, че ще бъде ''предадена'' от най-близкия си човек след Бистра. Искаше да му стане гадно на Венци (и да, стана му гадно, доволни ли сте сега?) и не помисли за последствията. Искаше също така да покаже, че е над играта и над всичко и всички и че никой не може да и казва какво да прави. И че не само с битки на Арената се стига до победа (тук съм съгласен).
И още нещо. Всичко това да, но и плюс факта, че чисто стратегически Мая си е мислела, че няма да има игра (тя между другото го каза това в надкаста) и че ще последва социален вот.
Да, ама продукцията се оказа отмъстителна или просто не са искали да прецакват Георги и смениха концепцията. Защото ако имаше социален вот, Бистра щеше да е на финал с Алекс и Венци, т.е. пълен триумф на АБВ мисията! Георги нямаше шанс.

И наистина последно, че пак стана дълго.

Много важно нещо от надкастите с Бистра и Георги:
Бистра на няколко пъти се е връщала като Георги извън рамката, когато си е изпускала плочките. Бистра спомена за един такъв момент (обаче не е показано от монтажа, странно защо) и че с Жоро са квит и че тя за това не го обвинява, а само за преписването. Георги пък сподели, че Цецо (режисьора и идеолога на битките) е споменал за няколко пъти (т.е. в множ. число) подобни преминавания отстрани за Бистра, а не само веднъж. Ние това обаче не го виждаме.

Хора как може такова нещо? 🤐
Фейсбук така пошло оплюха Георги, а се оказа, че Бистра го е правила същото ама само на Георги провинението влиза в кадър.
Тц тц.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 22:20 от Diavolo

# 67
  • София
Гледам надкаста с Бистра, през повечето време говори така, все едно се опитва да убеди зрителите, че не са видели каквото са видели.

Не била "бутана", само ѝ било помагано, две жени надиграли повечето участници... Продължава да си е въздух под налягане.

Не стига, че я спаси, ами и претенции има, че това не бил начинът. Трябвало тя да загуби, а той да ѝ даде гривните си.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 19:41 от « Ѕmile »

# 68
  • София
Напълно съгласна съм с Дяволо, Мая просто си направи женски фасон, като разчиташе на социалната игра да спаси детето.

Според мен не е умишлено показването как само Жоро минава от другата страна, просто не много кадърен монтаж, а и не са очаквали хората да отдадат такова внимание на това минаване, добре че го обясниха и двамата, че голямо демонизиране падна на Жорката.

# 69
Ако си спомняте видяхме, че Георги минава извън решетката защото той беше на заден план. А на преден план Сано наведен пред камерата обясняваше нещо. Ето сега се разбра, че и Бистра е минала веднъж извън решетката когато са и паднали блокчетата. Те отдавна са го изчистили този момент и както казах и преди, боли я за тази десета от секундата заради която загуби.
Като се има в предвид, че тя е била състезателка по художествена гимнастика и там точно едни такива стотни, десети те оставят без медал напълно я разбирам.

А по повод на това от къде и идва самочувствието, днес в " Преди обед" Бистра отбеляза, че не е "Златно момиче" както продукцията цял сезон натъртваше .
Но е била 5 пъти републикански шампион!И много други медали. Участвала е на състезание със скъсан минискус !?! Е тук ме втрещи, честно! Затова и си е позволявала да слага в битка участници които не са били добре здравословно. Не можела да го разбере " Щом си там, ще играеш"
Също завършила е Университет Гринуич.
Та викам, че не е глупава, а просто наивна и на базата медалите и образованието и има за какво да е самочувствието и.

Разби ми сърцето с това, че си е хванала гадже😭

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 20:33 от Лорд Шаш

# 70
  • Другата България
Огромни адмирации на ДяволоСони/ за труда, и уютното местенце, на което надявам се ще си списваме до началото на сезон две /какъвто се надявам да има/.
Огромни адмирации на всички, които имат търпение и нерви да слушат хора като Дзами и Бистра. И ако вчера казах, че Дамян не искам да го виждам в нито един формат повече, то сега се присъединявам и със същото за Бистра. Това е жена с абсолютно нерелевантна представа за себе си, жена, която толкова много си повярва благодарение на хора като Миро и Мая, а и на част от продукцията вероятно, човек с изключително високо его, надменна, горда, и самовлюбена - все качества, които НЕ харесвам нито в жена, нито в мъж. Надявам се Миро да я гледа и да я слуша сега, след като вече е минало всичко, и да си зададе въпроса, отново - струваше ли си? На нас няма да ни отговори, на себе си и за себе си дано го направи. А и като я гледам, доста се е поналяла, с нейната кобилеста фигура не е съвсем ок.

Тъй, по анкетата.
*Разбира се, че ще гледам сезон две. Само дано да има сезон две. Вярвам, че ще има сезон две.
*Сезон 1 го оценявам като много добър, забележките си съм ги писала многократно. Най-важното - каста.
Моля ви, хора, четем, че вече има наплив от “известни“, недейте, вземете си поука от това, което стана през изминалия сезон. Или ако го правите, много добре преценете на кого ще заложите, не се оставяйте хора като Миро да ви подведат с идеята си за участие, и после такива хора да направят безсмислена последната му фаза.
*Никакви многоъгълници, бивши, настоящи, бъдещи, роднини, “семейства“, протежета, някакви псевдо известности с позабравена аура от близко и далечно минало...-
Заложете на нови, непознати лица, но не на “туристи и статисти“, на “палми и храстчета“, а на хора, които имат идея как се играе тази игра, не търсят само и единствено приключението и това да са разпознаваеми след приключването му. Това за мен е най-важно, другото сте го написали - да се сложат паравани между участниците, докато играят игрите, за да не може да се преписва, а и да не се подсказва също. За златногривния също съм съгласна, за медицинското обслужване също..да не повтарям всички.
*Водещите бяха супер! Няма да ги пипате!
*Вярвам на продукцията. С известни условности, за определени моменти, с целенасочени побутвания и “нишки и сюжети“ за някои ситуации и сегменти, но като цяло вярвам. И в определени моменти ми е тъпо, че вероятно участници са излъгали и ...нея.
*Но! ако може, БЕЗ такива сладникави сюжети ала БиБе, които генерират много “плява“, безинтересна в такъв тип формат. Където се сещам, че ако епизодите не могат да са с намалено времетраене предвид конкуренцията, поне ги запълнете с нещо, свързано с формата и сюжета, разговори между участниците /но за играта, не криндж от рода на този, който изобилстваше при Мимоландовци/.
Цитирам Одри: Без нелогични ходове, ако искате да е изненада, изненадайте ни пък после дайте 5мин ретроспекция как се случило, разговори, синхрони и прочее, иначе всичко директно сочи към ----> намеса.
*Не мисля, че дискът е манипулиран, както и битките, а относно равностойността - предвид, че предварително се изграждат съоръженията, и няма как да се знае кога кой ще се “падне“ на тази игра, не знам какво би могло да се промени в тази насока. Но може да се помисли.
*Най-интересна ми беше първа фаза. Когато още го нямаше “семейството“. Много пъти съм писала - за мен откакто това семейство влезе в /не/официални отношения, които претърпяха множество обрати, сезона просто го доглеждах. Никаква интрига, нищо, което да задържи вниманието ми. Освен Георги.
*Който им изнесе формата, категорично.
*Любимците си съм ги писала - Гогов, Влади, Вера, и накрая Георги.
*Най-голямото ми разочарование - Марина и Миро.
*Не искам да имам приятели от участниците, но бих се запознала с Нина, Вера и Гогов.
*Да, според мен от един момент нататък имаше планирана сюжетна нишка за Бистра
*Не съм сигурна, че  Дзами е “къртица“.
*Никой не спечели войната на “родителите“, от нея основно загуби Бистра, която ако ги нямаше и “мама, и тате“ според мен можеше да се избута сама много напред, и да остави доста по-добро впечатление у зрителите.
*С Бистра и Дзами се разделям с МНОГО негативни чувства.

# 71
  • София
Абе толкова е умна, че Неделчо и Туджаров ѝ обясняват, че е било най-добре Мая да загуби и да ѝ даде гривни, тя казва, че това не е вярно. Още не може да го асимилира... Точно толкова е умна.

Не ми хареса как говори за Миро, макар той да я бутна повече от Мая.

С Георги ще има ли надкаст?

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 20:16 от « Ѕmile »

# 72
На мен не ми беше интересен подкастът с Бистра. Единствено разбрах, че си е търсила баща и майка на острова.

# 73
Минавам да благодаря на Дяволо и Сони за труда, желанието и изключителния професионализъм по темата.

Ще се навъртам до следващия сезон тук.

Малко ми е тъжно, че свърши, нооо сега ще имам време ( 3 часа грубо) за мои си работи (някое макраме) Simple Smile
Май реших да дам шанс на надкастите, въпреки, че вчера малко импулсивно реагирах като леко ги оплюх Flushed

В живота, най-интересен за сприятеляване ( без задни мисли)  е Жорката, супер интересен човек ми изглежда. Разговора ще е един път Grinning Много му се изкефих.
Има и други готини, които съм посочила, но Жоро е топ Grinning

Останалите неща, съм ги отговорила в анкетата.
Супер сте всички списващи тук и много ми харесва, че има много разнородни мнения  Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 20:42 от count(ess)_horror4e

# 74
  • София
Бистра и Мая изплискаха легена. Едната с фръцкане, другата с арогантност, а заедно с лъжи.

Общи условия

Активация на акаунт