🌴 Островът на 100-те гривни България - Между два сезона

• 72 760
  • 972
  •   2
Отговори
# 795
В някакъв подкаст Виктория беше разказала, че планът бил тя да участва в Острова 2025, после да се върне в България и да почват да борят демографската криза с 3 деца.

БТВ им развали плана.

# 796
ОМГ, бляк, бляк, бляк и пак бляк.
А с Грозденка кой би издържал повече от месец? Мега проста, скандалжийка, чалгарка, необразована, драматизираща, свръх емоционална...

Не е ясно кой би издържал. Много рядко някой ще се озове в екстремни условия каквито бяха там. В реалния живот всички тия хора са по всяка вероятност доста по-обрани.  И следователно всеки от тях е доста по-приемлив.
Това за скандалжийката. За "мега проста/необразована" - не съм сигурна. Съвсем нормално си говореше момичето.
Но за "чалгарка" - лошо, не мога да кажа нищо смекчаващо.

# 797
За "мега проста/необразована" - не съм сигурна. Съвсем нормално си говореше момичето.
Но за "чалгарка" - лошо, не мога да кажа нищо смекчаващо.
Е добре, нали чуваш изказа. В Хелс Китчън гледа ли я? Сестра й Яница като гостува вкъщи (в ромската махала на Лом), даваха синхрони и двете, готвиха двете. Човек колкото повече говори, толкова повече издава нивото си. Да бяха помълчали, нямаше да личи толкова.  Ама те не спряха да ръсят бисери.
А за екстремните условия, Грозденка не беше ли една от тези, които чийтваха и крадяха от храната на другите?

Но... както и да е де. Лично мнение.  Двама мега емоционални като Виктор и Грозденка  колко биха издържали заедно?

# 798
  • София
А какво ли се случва с останалите участници, има ли инфо и за тях?

# 799
Гледах надкаста с Ники Николов днес. На кастингите за Островът на 100те гривни-1 се е явила и Йоанна (дъщерята на Финдо), заедно с Мартин (Ергенът), тогава са били гаджета.

# 800
  • България
Бащата на Йоана бил звънял на НН и го убеждавал да вземе Йоана в Острова, за да може да се откъсне от токсичната си чалга среда и Мартин.

Моят коментар: В предаването имаше лагер на името на Глория, планът нямаше да сработи. LaughingLaughingLaughingLaughing

# 801
  • София
Flushed добре, че не влезе в Гривните. За МарЧин говоря.

# 802
Мартин, доколкото разбрах, май само я е придружавал

# 803
  • България
Марчин не е кандидатствал. Шоуто би станало жълтокафяво с такъв като него. Достатъчен ни беше скандалът с Алената буква в Глория, който се повтори и онзи ден в Преди обед.

А и Марчин е участвал вече в шоу за оцеляване с интриги на плажа, публиката има пресни спомени. Избират се нови лица или позабравени от преди 10 години от Сървайвър.

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 00:33 от ferencliszt

# 804
  • София
Ох, не съм разбрала. Извинявам се. Реших, че и двамата са се пробвали. Стига ми наистина участието му в ИВ. Тук не знам дали щеше да го бъде в социалната игра, мисля че рано щяха да разкарат.

# 805
  • България
В предаването повтаряха постоянно: "Аз съм син на/дъщеря на ... полицай/военен/пастор/рок музикант/ тв водещ. Мартин със: "аз съм син на нотариус/министър" не се връзва.

Щеше да ми хареса да видим конфликт Мартин/Георги или как опухват Мартин на двубой, няма да ви лъжа.

Мартин е много възрастен по душа и няма да получи знание от училището на живота. Laughing

# 806
Йоана на МарЧин в 100-те гривни на глад и мизерия, външен кенеф и плажни бълхи? Не вярвам, че и 1 седмица би изкарала.

# 807
  • София
Бащата на Йоана бил звънял на НН и го убеждавал да вземе Йоана в Острова, за да може да се откъсне от токсичната си чалга среда и Мартин.

Съмнявам се, че тя иска да се откъсне от чалга средата си. Не ми изглежда на такъв човек. Влече си я.

# 808
Тя Йоана при Герасимов каза, че е трябвало да влезе в Гривните, но нещо здравословно я спънало.

# 809
Щеше да ми хареса да видим конфликт Мартин/Георги
Оо това би било Велико! 😂

Общи условия

Активация на акаунт