🌴 Островът на 100-те гривни България - Между два сезона

• 71 891
  • 967
  •   1
Отговори
# 945
  • SF
Добре де, хора! Написал си е кратките имена. И аз правя така и затова не ми е странно.
Да не говорим, че всичко, което съм написала в този форум, съм го подписала с името Esmee.
Понеже няма какво повече да се пише за някакво старо предаване, си намерихме какво да дискутираме.
То и Миро не е Миро, ама ние защо Миро му казваме?? А пък за Дзани да не говорим!

# 946
Ами не е същото. Всеки има име, с което го наричат близките му. Ама официално не се пише така. Не ми се дъвче повече темата, ясно е какво имаме предвид, тези, които го споменахме.
Но да, ровим си, щото все за нещо трабва да си говорим 😀

# 947
Е то така са му имената ... Grinning не е нещо да е вмъквал Grinning
Александър Василев Гюров, какъв "Васо"

# 948
  • SF
Васо идва от Васил Гюров, баща му, по-известен като Васо Гюров.
За мене е нелепо, ако ти добавиш тези псевдоними към името си. Но за Александър, Алекс Гюров, ми е съвсем допустимо. Може би прекалено много движа из арт средите, знам ли.
Нали не е сключил договор за ипотека с ОББ с този псевдоним? Вероятно и в договор за наем фигурират имената му по лична карта.
В интернет ти си diziler, аз съм Esmеe, другата е Fidelia  и т.н.

# 949
Скрит текст:
Е, тук, в този форум - да. Но в социалните мрежи съм си с името, и без умалителни, и без добавки, без никове и измишльотини.

А Алекс ми беше един от най-неприятните участници в Острова, така че... Какво да го обсъждам. Майка му каза няколко пъти "Заговéзни" в новините, което ме разсмя, тя винаги си чете така, с някакви странни ударения Wink

За Миро не мога да кажа копче.

# 950
  • София
Той показа още вътре, че много се гордее с баща си. Не виждам нищо лошо да се пише както иска. Наистина не е официален документ това.

# 951
  • До морето
Ама той не се е писал Александър Василев Гюров, или Алекс Гюров - така може и някой да не направи сложната асоциация чий син е. Пази Боже!  За по-сигурно е писал Васо, нали, да няма съмнения.

И не се дразня, смешно ми е. Повечето от нас се гордеем с родителите си. Едно е да напишеш примерно Бохо Иванова Петрова, а не Бохо Ванкича (щото така казват на баща ми) Петрова.
Но Алекс е от тези дето много се засягат, ако му кажеш, че разчита на известността на популярния  си родител, а всъщност той само и единствено на нея разчита.
Повечето деца на известни постоянно се оплакват от тази тежка съдба, но не пропускат да вървят с името си напред.

# 952
На мен пък така ми е като някакъв фен - Алекс Васо Гюров, Мария Бойко Борисов, Киро Манчестър Юнайтед...

# 953
Веднага ми изникна образът на момчето с "мускулите" в сандъка...
Това с името ми е смешно и на мен.

# 954
  • София
Изгледах го епизода на Кой да знае само заради Миро и Алекс.
Ами всъщност добре, че гледах, защото от написаното останах с впечачтлението, че Алекс отново е потънал дълбоко зад камерата... Той беше по-дейния от двамата. Но и в двата отбора активните и водещи фигури бяха Милица и Пъдев.
Добро шоу се получи. На Кадиев му ляга идеално.
За втори път го гледам шоуто и за втори път оставам доволен. Предният път им гостуваше Марто Елвиса.

# 955
  • Разпиляна във въображението
Е, Дяволче, гледай предаването по-често. Милица, Пъде и Кадиев са фурии.

# 956
Не съм гледала Алекс в "Кой да знае", но го бях видяла на някаква реклама, че ще участва там и се замислих... Само на мен ли ми напомня супер много на Орлин от последния Ерген 🤔

Аз пък този Алекс не мога да го позная и дори да съм го гледала някъде, нямаше да знам. Безличен ми е някак.

# 957
Диляна Попова в подкаста на Благо Георгиев
Скрит текст:

# 958
Аз пък го харесвам Александър, странен ми е този хейт към него. Малко прекалявате вече.

# 959
На мен не ми допадаше в предаването. Но си го спомням, защото все пак по един или друг начин стигна до финал. Иначе навън може да е окей като човек - нямам идея.

Не съм гледала Алекс в "Кой да знае", но го бях видяла на някаква реклама, че ще участва там и се замислих... Само на мен ли ми напомня супер много на Орлин от последния Ерген 🤔

Аз пък този Алекс не мога да го позная и дори да съм го гледала някъде, нямаше да знам. Безличен ми е някак.

Общи условия

Активация на акаунт