Отговори
# 225
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте , момичета!

kukuruku1, и при нас беше така -обрива се появи като смъкна Т!Ние ваксина не сме слагали и вече не зная от къде е обрива!

Rosita, честити обички на Боянче! HugБеше споменала за среща(дано не съм сгрешила , щото вече направо не мисля) много ще се радвам да се видим!

Vili4ka, как е Али ?Надявам се да се оправяте! Praynig

Telma, дано бързо да се оправи Боянче Praynig .При теб минаха ли болестите????

mom_an добре сте си поспали , е имаме нужда понякога от такъв сън -пък къщата ще почака Laughing

Дес , как си мила??????????Какво прави бъдещата кака?????

ira_ic, дано изследванията ви да са наред и да се размине тази уро-инфекция! Praynig
Прочетох темата и звъннах на алерголога и питах за Розеолата , но не получих удовлетворяващ отговор , питах и личния -каза ми , че обрива е реакция от вирусната инфекция-бил интоксикиран!Обясних им , че от Фенистила обрива се усилва , а те и двамата ми казват , че при някой давал такива реакции и да не го давам!Вече не знам какво да си мисля и на кого да вярвам !Решила съм да спра всичко и да го мина на диета за 4-5 дни даже и млякото му ще сменя със соево, пък да видим ...!

Галита , и при нас нещата са по същия начин-дадохме кръв за изследване , но с колекторите и гърнето нямахме успех , та урина не сме дали още!

Ох, отивам , че шефа ме вика!
 Весел ден ви желая !Всички болести да изчезват

# 226
  • София/Овча купел 2
Леле,колко болни дечица Sad.Очаквах,че болните ще са оздравели а те станали повече ooooh!.Бързо да се оправят всички и да няма повече усложнения Praynig Praynig Praynig.

DIVA_ORHIDEQ,Rosita,честити ви обички.Как се представиха малките кукли,плакаха ли много?Като си спомня Мария какъв рев му дръпна...
DIVA_ORHIDEQ,честита ти миялна машина.Аз как си мечтая за такава,ама при всичките ни заеми и лизинги само това ми липсва Sick.

За фонтанелата - нашата май се е затворила,ама не съм сигурна Mr. Greenне са я проверявали скоро.

При нас нищо интересно.За сега зъбите спряха да ни мъчат,явно се отказаха да излизат.Започна вече да се качва сама на дивана в кухнята и от там на масата #Crazy.Не я оставям да седи там сама по принцип,но не се знае,дано не стане някоя беля Praynig.
Лек ден на всички и да се включвате вече с хубави новини  love001.

# 227
  • София
Привет от нас!
Прочетох,че някои майчета се тормозят да вземат биологичния материал -урина  Laughingза изследване.
Хората са го измислили- в аптеките продават пликчета, съответно за момченца и момиченца, които се залепват около произвеждащия орган и се слагат в памперса. Ако често правите проверка и се стараете да е детето в изправено положение, ще добиете лесно резултат. Купете си за всеки случай 2 бр.,защото може да се случи авария с "голямата работа" и става голяма омазвация Grinning. Струват около 1 лв./бр. и съм по доволна от Vitalis като марка. Успехи и дано да съм била полезна!

# 228
Привет и от нас!
Бързо и безболезнено оздравяване на всички болни дечица!И силната ми подкрепа към техните майчета!Гадно нещо са това болестите #2gunfire.И Александър доскоро имаше хрема и зачервено гърло,наред с два прорязващи горни кътника.Явно съвсем им спада имунитета на дечица,като им растат зъбки..
Дес,поздрави и от мен за очаквания бебо!На мен при изписването ми казаха,че срокът за възстановяване на матката е 6 месеца.А ако искам да раждам при евентуална следваща бременност нормално след секцио да изчакаме около 3 години.
Фонтанелата ни все още не е затворена.В подфорума Доктор NIVEA baby има теми за това.Д-р Слънчева е писала,че се затваря до към 1,5г.
Честити обеци на Диана и Бояна!Ами ние как да си разкрасяваме момченцата Grinning.Като стана въпрос за разкрасяване,подстригвали ли сте дечица?Аз 2 пъти съм рязала бретон.Мисля лятото да го заведа на фризьор,че много коса много нещо..Чудя се дали ще му понесе.
Хубав и слънчев ден...и болести-махайте се!!!

# 229
Здравейте майчета,
аз съм по - спокойна вече, толкова неща изчетох и снимков материал гледах и вече съм сигурна , че Ники е с шарка Розеола.Предпочитам това, отколкото някаква инфекция.До 2-3 дни обривърт ще мине от самосебе си без никакви лекарства.Днес го гледа лекара който му взима кръв, каза че е шарка със сигурност, ама се чудеше коя точно........нашто педи не можах да я намеря ooooh!Но все пак ще направим и изследванията.
   Вивка, в линка, който ти дадох има снимки, погледни и сравни обривите.Симпотомите са същите, дори пише че първата вечер при високата темп. детето може да направи гърч, също така и зачервено гърло се споменава.Толкова съвпадения ми е малко странно да има, пък да е нещо друго, на всичкото отгоре пише че може да се сбърка с алергична реакция.На Ники са му абсолютно същите петната, незнам вие къде имате, той има навсякъде освен ръцете и краката.
Най-добре не третирай с нищо, защото ако е това, само може повече да се обрине и при шарка в никакъв случай не се дава АБ.Представям си какво ти е сега, никой нищо не ти казва със сигурност, ако можеш консултирай се с още някой лекар.Стискам палци бързо да си мине! Hug
Кръв дадохме и ние само, с тез колектори не стана нищо, той тъкмо щеше да пишка и аз му сложих колектора и последва един истеричен плаче и нищо не направихме......
   Виличка, вие как сте?Надявам се сте по-добре вече! Hug
    bordima, бързо да се оправяте и вие!
Хубав ден на всички! Hug
    Вивка, да пишеш как сте!А тези лекари вече...................аз още не мога да открия нащо педи #Cussing out #2gunfire

# 230
Нуниа ама нич не плака само малко се уплаши от щтракането на пистолета.А за фонтанелата и нащата е затворена.Нещо се развиваше със бързина със затварянето. доки все това повтаряше TiredА за ваксината мислими утре да отидем че доста време мина #Crazyхич не ми се ще но........... няма начин

Последна редакция: вт, 27 мар 2007, 13:45 от DIVA_ORHIDEQ

# 231
Бояна доста плака, като й слагаха обиците- първото ухо без проблем, но след щракването на пистолета се стресна и започна да плачка,  тя е доста буйна и едва я удържахме за второто ухо ... много мърдаше, вследствие на което го пробиха накриво, че го пробиха втори път, но казаха че бързо ще зарастне. Същият ден смятах да я водя пак да я подстрижат, но реших че много ще й дойдат разкрасяванията на емоционалното състояние.
kukuruku1 и ira_ic  1 бързо оздравяване пожелавам Hug
Вивка, може би ще пътуваме за Русе по Великден, но още не е сигурно. И аз ще се радвам да се видим Heart Eyes Щерка ти е голяма хубавица на аватара.

# 232
Rosita честити обички и от мен и на Диди на Орхидейката честито!

kukuruku1 бързо оздравяване ви желая!
ira_ic благодаря ти за инфото за Розеолата - явно и ние сме в отбора - както ви писах вече няма температура Бояна, но от вчера има леки розови петна и днес са доста по-зачервени - както на снимките. И ако няма други симптоми няма и да я водя повече на лекар.
За сега ще чакам. И аз в началото мислех, че може да е от ваксината - докторката каза, че не било възможно  - незнам.
Фонтанелата ни е затворена, но е нормално още не на всички да е.
Урина доста успешно събиранм с колектори, но вече и на гърнето. Бояна от една седмица взе да носи кукуто и да казва аке - и ака там, но аке казва също ако и се пикае или ако иска да ми привлече вниманието. Забавно и е и през половин час идва нахилена и вика аке  hahaha

VIVKA - благодаря за вниманието - по-добре съм, но лекарста ще трябва да пия 6 месеца. Снощи ядох една кисела салата с ряпа и после имах чувството, че умирам от тези бъбреци. Ама сега нямам време да мисля за мен  Crazy

Виличка - и Али бързо да оздравява! Как е днес?

# 233
Здравейте, милички!

Отбивам се набързо да ви кажа, че бяхме на преглед - Али се повлиява от АБ и е по-добре  newsm44 Ако няма проблеми в четвъртък пак сме на преглед! Оооо стискайте палци да се оправяме вече!!!  Praynig

# 234
  • Варна
Vili4ka, радвам се, че си се поуспокоила! Али скоро ще бъде съвсем здрава!!! Стискам палци.  Hug

Снощи ядох една кисела салата с ряпа и после имах чувството, че умирам от тези бъбреци. Ама сега нямам време да мисля за мен  Crazy
Няма такива филми, драга!  Naughty Ще мислиш и още как!!! Пък за "кукуто"  smile3550 как съм се смяла! Кой го измисли това название, интересно звучи... Joy

VIVKA, дано скоро ШЕфа е ОК!

Честити обеци на Диана и Бояна!Ами ние как да си разкрасяваме момченцата Grinning.Като стана въпрос за разкрасяване,подстригвали ли сте дечица?Аз 2 пъти съм рязала бретон.Мисля лятото да го заведа на фризьор,че много коса много нещо..Чудя се дали ще му понесе.
Ами как да ги разкрасяваме?! Те такива Убавци, че нямат нужда от допълнителни процедури, нали?  hahaha За подстригването-все още не съм рязала косата. Отдавна се каня да клъцна 1 букла отзад за спомен. Гледам на Светлин първата подстрижка е на 1 г 6 м. Май и Александър ще е лятото, че както личи от снимката не е чак в такова изобилие косата. Само отпред му се мотат едни дъъъълги косми... hahaha

Скорошно оздравяване на всички болни! sun

# 235
Пък за "кукуто"  smile3550 как съм се смяла! Кой го измисли това название, интересно звучи... Joy
Embarassed Ми да смешно е, но явно са ми промили мозъка в ранна детска възраст  Mr. Green
Иначе е лесно за изговаряне пък...

А стези петна по тялото илицето как мислите дали може да изкъпя Бояна. Мисля да пробвам.

# 236
  • София
Telma, VIVKA, ira_ic, преди близо месец и аз писах за подобен обрив при нас след вис. Т, спомням си тогава и илинди4ка сподели същото ... явно е често срещано при мъниците. При нас отшумя за около 3 дни и не пречи да се къпе през това време. Нищо не съм мазала специално, не съм правила и диета. Дано бързо свършат и при вас тези неразположения.
На мен пък не ми е познато това "куку"  Mr. Green
За подстригването - ами ние просто нямаме какво  Blush Преди около 2 месеца обаче много ме дразнеха 2 кичура стърчащи над ушите и ги резнах да оформя що годе нещо. Ами аз съм ЗА подстригването, стига лапешорите да не го приемат много драматично, ми няма да ходят като разплетени кошници, я! Mr. Green

# 237
Хе- хе! И аз съм се наканила да кръцна един кичур над челцето на щерката. Уж исках да го запазя, ама като не е вързан или защипан и влиза директно в очите. И съм му вдигнала мерника вече. А баща и отдавна и отряза тези над ушичките. Бях ги оставила веднъж да се гледат и като се прибрах- дъщеря ми фризирана... Rolling Eyes

За фонтанелата- нашата също е доста мека все още. Аз знам от педито че до 1г и 6м ще се затвори. Според нея като дойде по-слънчево време, много бързо ще стане. Сега давам Вигантол през 2 дни по капка. Често забравям, де. Embarassed

Вивка, и аз отдавна се каня да отбележа ,че наистина момиченцето ти е супер. С всяка следваща снимка - все по-голяма красавица. Да ти е здрава! А на малкия сладур Кико силни Hug от нас с Еми и бързо да се оправя!

Росита, Орхидейка, честити обички на прекрасните госпожици! И на мен ми се върти тази идея в главата от известно време, но ме е шубе все още. Sick

Всички болни бебковци да оздравяват бързо! И никакви неразположения повече! Забранявам! Naughty
Лека и спокойна нощ!

# 238
Все по-рядко ми остава време за компа,но сега сколасах.

Честити обички на Диди и Боянка!

Ние бяхме няколко дни с хрема и сополки.При нас също е било от зъбките,защото както се смееше онзи ден гледам отгоре кътник,а аэ чакам долните зъбки да пробият.От ляво горе венеца е адски подут,та скоро ще има и друг кътник,а долните резци ги няма никакви.

Всички болни дечица бърэо да оздравяват.

Neda,на мен си ми полезна с инфото,защото другата седмица ще ходим за ваксина и иэследвания.

Эа фонтанелата нашата е эатворена напълно.

Спокойна нощ.

# 239
  • там където ме зове сърцето!!!

Честит имен ден на
 Бояна на Росита и Бояна на Телма!
Да са здрави , щастливи и все така красиви !
Да носят много радост на всички ,които ги обичат!
Честито на всички , които имат днес имен ден!

Аз от вчера спрях всички лекарства и минахме на диета (без глутен, месо  и млека) и днес обрива ни е направо неузнаваем -не е изчезнал (освен по гърдичките , корема и гръбчето), но е само релефен , почти не е червен!
Вчера водих много интересен разговор с една приятелка -алерголожка за 6-та болест!Та тя ми казва , че я е учила , но на теория и не е виждала до сега , но медикаментозния алергичен обрив си нямал определени места и може да имитира  дори шарка -може да е като опрарено от коприва , може и да е само релефен или  да е като пъпчици с връх , та за това и е трудно да каже ние точно с какво сме!Каза да пробвам това което съм решила и да кажа има ли ефект!

За фонтанелата на Калоян вече  е затворена, но беше по -малка!На Зорито помня , че се затвори към 1г. и 6 месеца!

JiM,Rosita мерси за комплимента! Hug

Rosita, ще чакам да се обадиш ако дойдете! Hug

Telma, аз къпя Калоян , само че от топлата вода стават по червен обрива(е нормално е де ) !
Моята кумица от Пловдив казва на гърнето "куку" и на мен отначало ми беше много смешно Laughing!

Общи условия

Активация на акаунт