kukuruku1, и при нас беше така -обрива се появи като смъкна Т!Ние ваксина не сме слагали и вече не зная от къде е обрива!
Rosita, честити обички на Боянче!
Беше споменала за среща(дано не съм сгрешила , щото вече направо не мисля) много ще се радвам да се видим!Vili4ka, как е Али ?Надявам се да се оправяте!

Telma, дано бързо да се оправи Боянче
.При теб минаха ли болестите????mom_an добре сте си поспали , е имаме нужда понякога от такъв сън -пък къщата ще почака
Дес , как си мила??????????Какво прави бъдещата кака?????
ira_ic, дано изследванията ви да са наред и да се размине тази уро-инфекция!

Прочетох темата и звъннах на алерголога и питах за Розеолата , но не получих удовлетворяващ отговор , питах и личния -каза ми , че обрива е реакция от вирусната инфекция-бил интоксикиран!Обясних им , че от Фенистила обрива се усилва , а те и двамата ми казват , че при някой давал такива реакции и да не го давам!Вече не знам какво да си мисля и на кого да вярвам !Решила съм да спра всичко и да го мина на диета за 4-5 дни даже и млякото му ще сменя със соево, пък да видим ...!
Галита , и при нас нещата са по същия начин-дадохме кръв за изследване , но с колекторите и гърнето нямахме успех , та урина не сме дали още!
Ох, отивам , че шефа ме вика!
Весел ден ви желая !Всички болести да изчезват
.Очаквах,че болните ще са оздравели а те станали повече
.Бързо да се оправят всички и да няма повече усложнения
.
.Не я оставям да седи там сама по принцип,но не се знае,дано не стане някоя беля
.
. Струват около 1 лв./бр. и съм по доволна от Vitalis като марка. Успехи и дано да съм била полезна!
.И Александър доскоро имаше хрема и зачервено гърло,наред с два прорязващи горни кътника.Явно съвсем им спада имунитета на дечица,като им растат зъбки..
А за ваксината мислими утре да отидем че доста време мина
Щерка ти е голяма хубавица на аватара. 

Ако няма проблеми в четвъртък пак сме на преглед! Оооо стискайте палци да се оправяме вече!!!
Ще мислиш и още как!!! Пък за "кукуто"
как съм се смяла! Кой го измисли това название, интересно звучи... 
Преди около 2 месеца обаче много ме дразнеха 2 кичура стърчащи над ушите и ги резнах да оформя що годе нещо. Ами аз съм ЗА подстригването, стига лапешорите да не го приемат много драматично, ми няма да ходят като разплетени кошници, я!