Отговори
# 240
Честит Имен Ден на двете Боянчета!Бъдете здрави и усмихнати, малки госпожици! babydust7 babydust7

Vili4ka, чудесно е, че при Али вече има подобрение!Скоро ще е във форма Hug

Фонтанелката ни не е напълно затворена.Давам по 2 к. Вигантол.
Ние бяхме за малко навън, след като се наспи Поли пак ще излизаме.
Слънчев и усмихнат ден от нас!  Nature Sunny

# 241
  • Варна
ВЕСЕЛИ И ЗДРАВИ!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА НАШИТЕ БОЯНКИ!!!

# 242
Честит Имен Ден на двете Боянчета!Да са много здрави, много палави и все така сладички!

# 243
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДВЕТЕ МАЛКИ СЛАДКИ БОЯНИ И ОТ МЕН!!! ДА РАСТАТ ВЕСЕЛИ И УСМИХНАТИ!!! Heart Eyes
Аз сега от вас научавам, че имат имен ден днес, моят първи братовчед е Боян и винаги му честитя на Богоявление, но е много хунаво, че си имат още един ден! Да са ни живи и здрави всички именници и именнички!
Днес се опитах да разнообразя закуската, че от тази попара и на мен ми писна, пък на Стефан не знам, обаче нещо не се получи. Дадох му козунак и мляко, като АМ го бях сипала в чашка с човка. Е не ще и не ще да пие мляко от там! Всичко друго може, мляко -не! Принудих се да му го пресипя в шишето и така си го хапна. А от козунака изяде 5-6 хапки и това беше. Как не му омръзва тази попара, не знам...
За подстригването, ние Стефан вече два пъти го стригахме. Косата му е доста редичка, но порасва над ушичките и по вратлето и го дразни. Обаче е толкова рядка, че не мога да си сглобя кичурче за спомен. Sad Ще чакам да се сгъсти. Иначе и той не е фен на процедурата, реве, върти се и т.н., но баща му го залъгва някак.
Виличка, радвам се, че сте по-добре. А дано нямате вече проблеми! Heart Eyes
Хайде стига засега, пожелавам ви хубав и слънчев ден!

# 244
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК и от нас!Да растат здрави и щастливи!  bouquet
Виличка, много се радвам че сте по-добре! Hug
Вивка и вие по-бързо да се оправяте!
Честито и на младите дами с обички! Hug
Ние сме малко по-добре, педито снощи идва и потвърди че имаме розеола.До няколко дни ще се оправим.И дано вече да не боледува, че много ще му дойде.   
mom_an, Ники освен вода нищо не иска да пие от шише, предната нощ от притиснение не искаше изобщо да ми тръгне млякото и два часа се е сърдил, пробах го да му дам от шише и като започна да плаче .....лудница стана. Crazy
Това е от нас за сега.
Хубав ден на всички Hug

# 245
  • София/Овча купел 2
                                     ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДВЕТЕ КУКЛИ БОЯНКИ!!!
              ДА СА ВСЕ ТАКА КРАСИВИ И ДА РАДВАТ ОКОЛНИТЕ!

# 246
Честит празник на малките именнички! Да растат здрави и красиви, като името си!

Е-хе, galita, как ме разсмя..."като разплетени кошници"....много весело определение. Ние сигурно така сме изглеждали , защото ни се скараха за косата, при това два пъти. Embarassed И аз реших, че наистина е време да я подстрижа. Така ми е по- свежа! Има време за дълги коси! Simple Smile

За обичките мисля, да не и слагам сега. Като порастне, живот и здраве нека тя си реши, дали  иска и кога  иска. Simple Smile

За фонтанелата зная, че трябва да се затвори до 1ги 6м. Нашата е почти затворена.

mom_an, зарежи я къщата, я се наспивайте хубаво с малкия!   Wink

# 247
Честит празник на двете прекрасни Боянки! Да са здрави, весели и добрички!

На всички останали именници - Честито!

# 248
Честит празник на двете прекрасни Боянки! Да са здрави, весели и добрички!

На всички останали именници - Честито!
Peace  bouquet

# 249
  • Варна
Днес се опитах да разнообразя закуската, че от тази попара и на мен ми писна, пък на Стефан не знам, обаче нещо не се получи. Дадох му козунак и мляко, като АМ го бях сипала в чашка с човка. Е не ще и не ще да пие мляко от там! Всичко друго може, мляко -не! Принудих се да му го пресипя в шишето и така си го хапна. А от козунака изяде 5-6 хапки и това беше. Как не му омръзва тази попара, не знам...

Дааааа, така е. Ние сме подобен случай. Единственото което яде с удоволствие освен попарата е кук-кус. ВЧера опитах да му дам малко баничка (мое производство), резултатът беше като твоя козунак... Еми пък да си ядат попарата като я харесват, аз попара отдаааавна не ям... hahaha

# 250
Благодаря на всички за милите пожелания за именния ден на Бояна!
Честито и на другата именнцица Бояна! Да е много здрава, все така чаровна и голяма късметлийка!!!

Скромна почерпка от нас:

Нашия обрив позачезва, но бузките са и още доста грапави  Rolling Eyes и е ужасно кисела и само мрънка.

# 251
  • София
Набързо да се включа и аз.
Мъри почти оздравя, остана лека кашлица по няколко пъти на ден, но пък имаме още два зъба и общо станаха 6 броя...
Поздравяваме именичките с много целувки!!!
За фонтанелата - пипах, пипах и не я усещам вече, май се е затворила.
Да ви кажа, тия дни откакто Мъри оздравя ми се струва, че е много пораснал. Направо невероятни темпове развива, толкова много неща знае вече, много неща забелязва, които аз никога нямаше да видя. Например влизаме в супермаркета при рафтовете с плодове и зеленчуци и Мъри почва да цъка с език /както прави като види кон или часовник/. В това време продавачките пирпилят около него - ойколкоесладичъквъйсладурейчехубавец и т.н. Огредах се, няма картинка на кон, питам продавачката да не би да има часовник, а тя казва, че няма...Другата се се сети и показа един стенен часовник който беше над рафтовете, почти до тавана, полускрит, не го бях забелязала до сега...
Също много се впечатлява от климатиците навън и вентилатори и като го видя да върти ръцете и да вика ууу-ууу,значи ги е забелязал нейде по улиците...
Пък вкъщи направо всичко знае вече...Сам си хвърля памперса в кофата за боклук, абе, много има за разказване, ама вие сигурно също го забелязвате това при вашите дечица...
Айде поздрави, целувки и бързо оздравяване милички!

# 252
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДВЕТЕ МАЛКИ СЛАДКИ БОЯНИ И ОТ МЕН!!! ДА РАСТАТ ВЕСЕЛИ И УСМИХНАТИ IИ МНОГО ПАЛАВИ  Crazy Crazy Mr. Green

# 253
Честит празник и от мен на двете кукли Боянки-Сладуранки Hug!Да порастнат големи красавици и от здраве да не се отърват!

И при нас закуската е доста сложна за изпълнение.Напоследък не само суни неща но и попарата отказва единствено успех имам и аз като sea woman с кус-кус или някаква юфка(макарони) oт които хапва по 5-6 лъжички и това е. Колкото толкова,ако е гладна ще яде Mr. Green Wink

VIVKA,много хубаво, че малкият се оправя.Дано съвсем скоро всичко приключи Praynig
Вили4ка,и при вас нещата се подобряват,много се радвам Hug

# 254
Момичета, много благодаря за милите пожелания Simple Smile

Ето скромна почерпка и от нас

Честит имен ден на другата Боянка -  да е здрава за радост на мама и тати Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт