Отговори
# 30
Голямо затишие днес.
Анджела е с леко разтройство,Т имаше 37,4,но я смъкнахме и сега заспа .Иначе си хапва.
Дес и Анджела обича маслини,аз и давам от 9 -я месец.Много обича и тел. салам.
Мъчат ни много зъбите/кътните/ и по цял ден дъвчи всичко попаднало й в ръцете.
Мие зъбките вече месец с четка на Колгейт/бебешка/ и паста Вадемеком детска с ягодка.
Sea woman ето ги и нашите пролетни обувчици имаше ги и в тъмно синьо
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=113403
е това е за сега от нас отивам да вечерям.

# 31
Добро утро!  Hug

Къде се губят всички  Rolling Eyes

Ние вчера ходихме на ваксина.Прегледаха я Али, ваксинираха я и нямаше проблеми.Но през нощта й се запуши нослето и беше много неспокойна.И сега си е със сополи.Ходихме рано рано да вземем Коларгол, Вит. С, Панадол и така.Сега ми е едно притеснено ... Мислите ли, че вчера от ваксината може нещо да й стане заради тази хрема  Rolling Eyes

# 32
Добро утро!  Hug

Къде се губят всички  Rolling Eyes

Ние вчера ходихме на ваксина.Прегледаха я Али, ваксинираха я и нямаше проблеми.Но през нощта й се запуши нослето и беше много неспокойна.И сега си е със сополи.Ходихме рано рано да вземем Коларгол, Вит. С, Панадол и така.Сега ми е едно притеснено ... Мислите ли, че вчера от ваксината може нещо да й стане заради тази хрема  Rolling Eyes

И ние бяхме съсъ суполи за това я отложихме.Незнам но мисля че е от времето.Попринцип от тях знаеш че се вдига Т и са неспокоини.И на нас тази седмица ни предстои.Не се щащкаи но си я набдавай  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 33
Vili4ka , Нищо няма да и стане. Имало да се разболява. Слагането на ваксината може малко да е намалило имунитета, и затова бързо да се е разболяла, ама щом е почнало същия ден едва ли и това е станало. Просто съвпадение. А ваксините си действат ако ще и детето да е с бронхит и на антибиотици - просто се избягва да се слагат ако Т е над 38.5 - иначе сополите и кашлицата не и пречат  според докторите Simple Smile Аз съм слагала на малкия ваксини като е бил сополив, дории като е имал Т - ама по-бавно като че ли оздравяват, а може и да си внушавам. като бяхме с Т просто преди ваксината му дадоха парацетамол, и ми казаха да давам следващия ден на всеки 6 часа. Ама това при коклюшната ваксина.
Сега Триваксината не би трябвало да предизвиква нито Т нито никакви други симптоми.

Пепито, ама това не е температура...нормално е децата да имат 37.5 следобедните часове - това си е естествено за организма на малкото дете - затова и докторите питат кога сте я мерили - дали рутрин веднага след сабуждане, следобед след сабуждане и т.н.
Вечер преди да заспи може и 38 да има без да е болно детенцето.Не се шашкай толкова  Hug

# 34
Здравейте и от мен!

Страхотни обувчици сте купили за малките сладурковци. Със здраве да си тичкат! Heart Eyes При нас това се явява голям проблем, обаче. Бях и взела буйки на Колев №15/16. И съм много доволна от тях, защото са за тясно ходило и на глезенчето са и добре. Но! Вече пръстчето и опира отпред. Rolling Eyes А това не бива да се допуска. Купих следващия номер - 17/18.  Sick Огромни са. Поне сантиметър и половина  е разликата между двата чифта. #Crazy Така било с двойната номерация. ooooh! Купих преди месеци и едни други обувчици №18 на друга фирма, с надеждата, че като омалеят първите буйки, ще може да ги носи. Бяха най- малките възможни. Но уви. Имам още едни обувчици от Али на Виличка, също №18 и също толкова големи. Sad Какво да предприема, не знам. Детенцето ми ходи с големи обувки. Слагам и едни нормални + едни термо чорапки, за да се понапълнят обувчиците, но пак са доста големи. И ходи трудно с тях. В сравнение с лекотата, с която стъпва, носейки най-малките буйки, с всички други направо се измъчва. И не смея, да я пускам самичка да пристъпва с тях, защото се спъва. Confused И така. Много ми е тъпо, заради този проблем, но какво мога да направя?!

# 35
JiM, и ние го имахме този проблем с Колев - едните ни бяха малки, следващите много големи, но взехме големите, с дебели чорапки ги носеше, сега май са му по мярка вече. Вкъщи само с тях ходи. Пробвахме и с топлинки, но нещо не ги хареса.
За пролетните обувки - и аз съм се разумувала какви да са, засега още сме с ботушките. Обаче имаме едни от Хиполенд, пролетни, съветвам ви да не ги купувате:

Не ми е много качествена снимката, но дано ви стане ясно. Мотивът ми е, че кожата май е изкуствена, защото много му запарват крачетата и после даже миришат лошо Sick, което не е нормално за бебешко краче, нали?
Хайде засега от мен лек ден, после пак ще се включа.

# 36
mom_an благодаре за съвета,но и аз да кажа че купих едни платненки на Анджела от Хиполенд и наистина много й запарват краченцата показвам снимка за да ги видите
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=113402

# 37
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте и от мен!

JiM, при нас пък другата крайност на  Колев 20/21 са ни малки вече! Laughing
Като му купувах пролетните обувките бях взела едни 20 номер да ги меря , а продавачката ме пита на колко е години и аз и казвам -" на една", а тя -"а тези ще са ви големи "  !Е да , ама -Не, установих ме , че ни трябват с един номер по-големи , а тогава ми казва" А бе то малко човече ама с голямо краче!" Simple Smile

Vili4ka, каква ваксина ви сложиха??При нас като ни сложиха първата ДТК до вечерта имахме и хрема и кашлица , а на сутринта и разтройство!А след като са я прегледали преди ваксината , щяха да видят ако е имала зачервено гърло или е болна , та мисля , че не трябва да се притесняваш!

То моето не е точно прическа- от сто години ходя  с прибрана коса, а сега я скъсих и си ходя рошава! Имах нужда от малко промяна! Simple Smile
JoyЕ ,ще чакаме да видим новата  рошава прическа! Hug

sea woman, имаш нов аватар и подпис  PeaceОткъде ги взе тези хубави мъжленца?????? Hug

Отивам , че шефа се събуди!
Весел ден ви желая!

# 38
Здравейте и от мен!

JiM, при нас пък другата крайност на  Колев 20/21 са ни малки вече! Laughing
Като му купувах пролетните обувките бях взела едни 20 номер да ги меря , а продавачката ме пита на колко е години и аз и казвам -" на една", а тя -"а тези ще са ви големи "  !Е да , ама -Не, установих ме , че ни трябват с един номер по-големи , а тогава ми казва" А бе то малко човече ама с голямо краче!" Simple Smile
Joy Joy Joy
Във вашия случай поне може да се купят по-големи обувчици. Wink А мен все ме гледат странно продавачките като питам за по-малки от най-малките. Rolling Eyes И ме убеждават ли убеждават да взема големи. И си мислят сигурно, че не съм наред нещо, щом търся обувки, каквито никой не е намерил за необходимо да произведе. Crossing Arms

За запарването на крачетата- и на мойта бебка и се случва винаги, когато е с обувки. Странно ми е защото са от естествена кожа и въпреки това краченцата и са потни, като ги събуе. Shocked Не се изпотяват, ако ходи с търлъчки, но с обувки- винаги.

Пък да се похваля- имаме си шесто зъбче. Но ще споделя и безпокойството си, че зъбките и вече са криви. Сигурно звучи откачено, но е факт. Още като поникнаха долните два ми направи впечатление, че са доста едрички. Плътно долепени са един до друг. Между зъбките на другите дечица обикновено има разстояние, поне мъничко. При горните два положението е същото. Но следващите горни вече поникнаха накриво. Изглежда, че са притиснати от корените на кучешките в самия венец и заради това не могат да се наредят както трябва до първите. Аз имам същия проблем. Зъбите ми са много нагъсто и така и не ги изправих. Нямам достатъчно място върху челюстта. Наследствеността си казва думата, колкото и да не ни харесва. Thinking

# 39
Това за запарването се получава освен от тези  на АНДЖИ и от обувките на БАРД те са изключително Не отропедични.Затова да ви кажа аз не съм имала проблеми с КРИС и ДИДИ  гледам предимно качеството поне първите 2 г .Тоест да са естествена кожа ,ортопедични и леки.Момичета оказа че че маи ни избичат още 2 зъба #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #Crazy #Crazyта стават маи 11 Tired Tired

# 40
Момичета оказа че че маи ни избичат още 2 зъба
hahaha Joy rotfImao rotfImbo smile3534 newsm62
Оххх ще ме съсипеш момичееееее Mr. Green Майтапа настрана,ама дано бързо "избичат",че да не се мъчи детенцето Peace
Орхидейка,не се сърдиш нали Hug

И така с тази весела увертюра да напиша и аз някой ред за да побутна темичката към висините.
За обувките - аз миналата седмица купих на Вяра едни пролетни 20-ти номер,на Капчица.Знаех че ще са големи и се уговорих с продавачката да ги върна,но сега реших че няма.Големи са и но няма да изпаднат,дано успее да ги поноси малко поне.А иначе са най малкият номер и като кажа че търся по-малък и ми казват няма Sad.След малко ще ги щракна и ще ви ги покажа
Виличка,дано всичко е наред с малката Praynig
JIM,нали тези зъбки ще ги сменяте може би другите ще прастат правилно.А и може би се притесняваш неоснователно Wink

# 41
Ох, как ме развеселихте с вашите малки и големи обувки и криви и избичващи зъби  Joy

Ама да ви кажа у нас положението не е за смях - Алекса не може да спи заради хремата.За целия ден е спала само 30 мин Sad И сега капнах 2 вида капки, дадох панадол и я приспах. И започна едно въртене, плач, сумтене - става, приспивам я, слагам я, след 3 мин пак й се запушва носа, буди се с рев, пак става и от начало  Confused И тази нощ няма да се спи  Crazy Ухххх  Confused

# 42
Нямаш ли евкалиптово масло? да и намажеш гърдичките?

В краен случай нещо с камфор ще свърши работа, ама ще осмърдиш всичко наоколо, и не е толквоа еикасно каот евкалипта.

# 43
Вили4ка, като гледам какво е положението у вас, май ще те посъветвам да хващаш помпата. Стефан беше така преди месец - два, няма сън за него, няма сън за нас. Накрая баща му го взе при нас в леглото, нареди да донеса помпата (на Камера, ония червените), аз го хванах здраво да не мърда, тати действаше с помпата и докато не изсмука и последния сопло, не се отказа! Помпата беше фул! Sick Накрая на чисто носле сложихме капки и детео рахатяса - спа спокойно цяла нощ. Тази процедура я повтаряш, докато се оправи, колкото е нужно. Иначе на запушено носле да слагаш капки - ефект никакъв. Вярвай, от опит го казвам. Хайде стискам палци бързичко да се оправяте! Hug

# 44
Здрасти момичета,
много ме е срам  Embarassedче отдавна не съм писала тук, даже не съм чела, изобщо не съм влизала във форума .. покрай настроенията на Боби, предполагам заради кучешките зъби и аз нямам никакво настроение. Даже се занимавам с неща, които никога не бих придположила, че ще ми харесат ..., но както и да е...
Виличка, много се радвам че сте си купонясали добре с  Jim и дано скоро да се повтори. Heart Eyes Дано да вземете и мен, Драго се съгласи да поеме изцяло грижите за Боби колкото се налагало Laughing
Много ми харесаха обувките, които Вивка е купила за нейния шеф, както и Пепито.
Пепито, вашите какви са?
Дива орхидея и вашите са много сладурски!
Приятна вечер от мен, аз ще попрочета назад малко ...

Общи условия

Активация на акаунт