Отговори
# 45
  • София/Овча купел 2
Здравейте.
Мария ми изтри фонетичния бг от компютъра и затова не съм писала скоро Blush.
Много хубажи обувчици сте купили.Тези на Орхидеята най ми се харесаха Simple Smile.Орхи,ще споделиш ли откъде са и за колко ги взе,а и има ли ж други цветове?Ние взехме за сега маратонки.mom_an,крачетата на Мария се запарват от всякакви обувки.
Des,Мария също много обича маслини,направо си умира.Обича и сирене много като майка си Mr. Green.

# 46
  • София
Тази вечер ходихме в Пирогов да снимат и прегледат Вики, че падна лошо от столчето за хранене. Удари се първо на ръба на масата и после падна на пода и все на главичката и телцето малко Praynig Плака Ужаа-сно много и затова адски ме уплаши. Слава Богу, нищо й няма, но се е понанъртила, защото на всяко местене започва да плаче, милата Praynig А белези няма никакви  newsm78
Мами, пазете си много децата от битови злополуки, че днес стана просто за секунда при нас.
Утре ще пиша повече. Лека и спокойна нощ!

# 47
Галита, миличка е как падна от стола така бе Shocked
Горкото Вики да го цункаш от нас  Hug
Жени, честити ви ходещи крачета   bouquet
Роси, Бояна направо ти е станала копие  Mr. Green
Виличка да се оправяте бързо  Hug
Предполагам , че сте слагали Морбили, заушка, рубеола - от нея няма реакция, най-много лек обрив  Peace
Ще правим прощъпулник в неделя, че само се подмотваме  Embarassed Я кажете нещо подарява ли се като ходиш на прощъпулник, че ще ходим на братовчедчето  Rolling Eyes

За обувките, взехме едни много сладки на Минимен и едни маратонки Адидас. Вярно по-скъпи са,ама да ви кажа са му страшно удобни. Има едни на Колев и Колев и виждам, че с маратонките и с Минименките ходи доста по-добре. Краченцата не му се запотяват.  Peace

Jim ще гледам да поразпитам за обувчици  Peace
Не се притеснявай, имаш прекрасна фина мадама с малки крачета  Hug Аз нося 35,36 А за зъбките, нали са млечни , на Алекс единия долен също е накриво  Wink

# 48
Момичета оказа че че маи ни избичат още 2 зъба

hahaha Joy rotfImao rotfImbo smile3534 newsm62
Оххх ще ме съсипеш момичееееее Mr. Green Майтапа настрана,ама дано бързо "избичат",че да не се мъчи детенцето Peace
Орхидейка,не се сърдиш нали :hug

**************************************************************************Не бе няма проблем а аз ужким прочитам ех направо срам ме хвана. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

НУНИЯ взех ги от нета Mr. Green за 6 лвнови неносенки  bouquet

Последна редакция: ср, 14 мар 2007, 08:28 от DIVA_ORHIDEQ

# 49
Добро утрооооо
Тази вечер спахме добре,но от 6 30 сме станали та сега я  сложих да си дремне малко.
Е и ние сме със сополи от вчера,mom_an и аз така с тая помпичка червената ама тази сутрин дърпам няма сополи пак дърпам няма,а ги чувам врът си вътре.
galita притесних се когато четях,бързо да минават болежките.И мен ме е страх да не падне Анджела,че аз като съм била на 2 години съм се спънала в прахосмукачката и на ръба на шкафа и съм си избила предното горно зъбче.И най интересното че съм го глътнала.До 7 год.нямах зъбче
Сега като падне Анджела първо поглеждам устата след това главата и после нататък.
Rosita нашите обувки са на Sandic,мисля че така се пише.
Хайде,че не съм си изпила кафето,а онуй диване ейсега ще се надигне.
Лек и приятен ден без наранявания!

# 50
Милата, Вики! Hug Дано бързо да премине неразположението. Галита, днес много да мързелувате и да си почивате! И ние сме водили Емката в Пирогов за снимка след падане. Ужасно се бях изплашила тогава, но за радост всичко беше наред. наистина много трябва да внимаваме, но понякога колкото и да си нащрек тези неща просто се случват.
Понеже на мен неспането ми е болна тема да споделя какво става с нас по тази линия. Емка от два дни е на кухня и си излапва храната с апетит. И спи значително по-добре. Възможно ли е да съм си държала детето гладно? Embarassed Майка ми и мъжа ми ще ме подложат на безмилостна критика. Embarassed аз до сега купувах пюрета и готвех, но тя ядеше някакви минимални количества, сигурно не и е харесвал вкуса. Но освен това ни избиха и зъбчета номер 5 и 6. Може и това да е причината. Вчера следобяд спахме и двете близо три часа и като се събудих бях направо чисто нова версия на самата себе си! Grinning

# 51
  • Варна
Вчера следобяд спахме и двете близо три часа и като се събудих бях направо чисто нова версия на самата себе си! Grinning

Браво, момиче!!! Александър също спи наобед 2-3 часа, но аз все има нещо да дооправям и докато се наканя и се унеса, или той става, или баща му се връща, а събудя ли се -край! А затова дали си държала детето гладно-съмнявам се. Може би сега Емката харесва кухненската храна, съчетано с период на апетит и ето! Не се обвинявай, дружке!!! А за критиката-като са мислили така, защо не са я дохранвали, за да видят това ли е причината?  Naughty
ЗАБРАНЯВАМ БИТОВИТЕ ЗЛОПОЛУКИ!!! ЗДрави и усмихнати да са децата! Винаги може да се случи нещо, наистина сега са в опасна възраст. Днес си позволих да го оставя в столчето в кухнята, на значително разстояние от кухненската маса, но уви не е било значително. Дръпнал покривката, всичко на земята (това не ме притесни), но стъклена чаша паднала на земята и се счупила. Добре, че детето си е на високо и няма аварии. Чистих 30 мин. с прахосмукачка, защото много време прекарва на земята.

# 52
Здравейте, милички  Hug

Галитка, мноо страшен разказ бее  Confused Дано бързичко да й минават болежките на Викито и да няма повече такива инциденти! Hug

brambar4e , добре си си поспала - ми така де, и ние сме хора  Mr. Green

пепито, да оздравявате и вие и ние, че е ужас  #Cussing out

Благодаря на всички за милите и успокоителни думи  Hug

Ние не сме по-добре, но не сме и по-зле Rolling Eyes Сега наблюдавам ушите, че миналия път от едната хрема тръгна и към тях и бяхме на АБ 10 дена  ooooh! Дано се размине този път. Praynig Готвя тук едни бульони, едни супи да засилвам организма - дано има кой да ги яде после  Mr. Green

Весел ден на всички  Hug

# 53
И докато се чудех Али дали ще папка козунаци на Великден, ми хрумнаха идейки за Великденските темички:

"Ще има шарени яйца за Януарските деца"
"Ще папкат вкусни козуначета Януарските принцески и юначета"

Joy Joy Joy

# 54
Добро утро и от мен!
Галитка, ау, много ме стресна! Да гушнеш Вики от нас! Дано не й остане за дълго уплахата. Мойто лудото така е падало от количката, добре, че не е висока, а и той беше облечен като за северния полюс, та нищо не усети. Но ме видя как слагам шишето с млякото отзад в чантата и само докато отида до стаята да си взема телефоните и чух туп и мощен рев от уплахата - в мерака да си вземе папото! Та дано твойто Вики да не се е уплашило много милото, пазете се!
Вили4ка, много се радвам, че сте по-добре днес.
Пепито, много ми харесаха маратонките. Би ли споделила колко струват? Аз Сандик ги харесвам, но досега само за мен съм купувала. Ако смяташ, че са добри, ще взема и на Стефан.
sea woman, и аз се занимавах със строшени буркани вчера, ама моят любопитко беше на земята и тръгна да събира парчетиите! Shocked Докато го изкарам от счупеното.... ooooh! Учудих се, че досега при по-силен трясък почваше да реве, а сега му беше супер любопитен счупения буркан (той го счупи) и въобще не стресна от шума.
Абе големи палавници взеха да стават. А, днес пак ме изуми - рано сутринта го взех при мен, щото пак се беще размрънкал и ме мързеше все да ставам да го гледам. Към 8 човека се е наспал (той е като часовник), обаче аз съм откъртила. На него му доскучало, станал, слязъл сам от спалнята и си играеше тихо и кротко докато аз стана. Е, поне знам, че може да слиза вече Whistling

# 55
Опс, май съм объркала маратонките на niunia с тези на Пепито. Както и да е, ако може и двете да ми кажете колко струват? Мерси! Mr. Green

# 56
Абе как чета днес?! #Crazy Виличка казва, че не са по-добре, но не са и по-зле, аз викам: "РАдвам се, че сте по-добре!"
Ама съм и аз! ooooh! Та хубаво е, че не сте по-зле, ама се лекувайте и пробвайте това с помпата, има ефект! Peace

# 57
Абе как чета днес?! #Crazy Виличка казва, че не са по-добре, но не са и по-зле, аз викам: "РАдвам се, че сте по-добре!"
Ама съм и аз! ooooh! Та хубаво е, че не сте по-зле, ама се лекувайте и пробвайте това с помпата, има ефект! Peace

Joy Joy Joy

То след толкова сън не се чете лесно  Mr. Green Шегувам се Hug С помпата не дава да я доближа Naughty Но ще я натисна после пък да видим  Mr. Green

# 58
  • София
Здравейте момичета, отдавна не бях се вясвала...
Чета, чета, едвам насмогнах...
На всички болнички пожелавам да оздравяват и на всички контузени да зарастват безпроблемно.
Аз пак се включвам от Свищов, в петък и събота стискайте палци, че за единия изпит не съм много добре подготвена...
Да ви се похваля, на Мъри тези дни му се показаха още две горни зъбчета и стават общо цели 3-рииии. Като решетка е отпред - единия горям го няма още, а около него са наникнали другите с различна дължина, много е смешен...
Също така тия дни му се измени режима и вече спи по един път денем от 13 до към 15,30-16 часа с едно сукане по средата?????
Струва ми се че расте като гъба... всичко започна прави със собствен маниер. Например лопатката и грапичката ги държи по точно определен начин/ с два пръста накрая на дръжката/ и никой не може да го убеди, че трябва да се стиснат в средата на дръжката.
Има само едно нещо което започна да прави по-зле - започна да ака в памперса си.
Напук започна да се крие и да ака вътре /досега от 2-месечен си акаше навън като аз го държах над цукалцето/.Сега се тръшка и не дава да го държа вече така и се нааква. Дано да е само период...А даже два дни го оставях денем без памперс, но пак така, когато го усетя че му се пишка, той не дава да го изпишкам и две минути след като му вдигна гащите се е напишал. Голям инат...Ще пробвам след месец пак, че съм го записала септември на детска градина...
Уххххх, много ми се е насъбрало да споделям, но като се прибера в София в понеделник тогава...
Целувки ви пращам, чао засега

# 59
  • София/Овча купел 2
Опс, май съм объркала маратонките на niunia с тези на Пепито. Както и да е, ако може и двете да ми кажете колко струват? Мерси! Mr. Green
Взех ги от едно магазинче в квартала за 11,20лв,имаше ги и със синьо.

Общи условия

Активация на акаунт