Отговори
# 60
Опс, май съм объркала маратонките на niunia с тези на Пепито. Както и да е, ако може и двете да ми кажете колко струват? Мерси! Mr. Green
Нашите обувки ги взех от магазин за обувки 10 лева.Имаше ги и в тъмно синьо.

Ти може да не ме питаш ама аз да си кажа.

# 61
Аааа, ама питах те аз. Благодаря и на двете за отговорите. И аз нещо в този ценови диапазон искам - 12-15 лв., е може до 20 лв всъщност.

# 62
Здравейте Grinning

Вили,много хубави заглавия Peace Тъкмо по Великден ще си имаме пак най-хубавото заглавие от всички Wink
Галита,мина ли и натъртеното на Вики?Пожелавам ви скоро всичко да е наред Peace
ludmilana,пожелавам ти късмет на изпита защото съм се убедила, че той е най-нужен винаги

Ей ги и нашите нови,леко големи,най-малък размер обувки Mr. Green

# 63
  • София
здравейте мами!
чак тази вечер като съблякохме Вики да я къпем видяхме къде я боло, че вече се беше подуло и посиняло - ключицата (май така се казваше) - мястото между рамото и вратлето отпред,  не е хич малко мястото. Цял ден милата не мога нито да я вдигна, нито да я пипна - все избиваше на неистов рев със няколкосекундно захласване. Толкова ми е жал. А пък баща й какъвто е черноглед какви ли не лоши предположения ми наказва, та съм  #Crazy Утре ще дойде да я види един хирург, а после ще я водим и на снимка. Ако някой знае добър травматолог сега е момента да го каже  Hug
Иначе с яденето поне е добре днес - всичко си хапва и е весело детето, само като сме навън и не иска да слезе от количката, или само в полата да ми седи.
Говорите за обувки - нашата девойка носи голям крак  Flutter - 21 номер. В момента ни стават само едни по-високи сини обувки на Колев и едни други половинки супер леки и удобни - цвят естествена кожа, но мисля че е време да й купим и някои розовелки, нали е момиченце и някои по-изрязани. Ще ги снимам като мога да ви ги покажа. Влизах  в 2-3 магазина, но не всички марки са изкарали пролетно-лятната колекция, но явно не съм влязла в правилния магазин Simple Smile
ludmilana, не си притеснявай за пишкането/акането в памперса - в яслата на всичко ще ги научат ... пък и на гърнето си пише, че е за деца над 2 год. Heart Eyes ... аз лично не си давам зор, пробвала съм естествено да я сложа на гърне, но на секундата става и като не е кооперативна какво да я мъча и нея и аз да се ядосвам, очевадно не й е времето сега до това. Хубаво е, че някои майки спестяват някой друг памперс и намазано дупе Peace
brambar4e, точно и аз правя като тебе - стоим си в къщи за обедното спане и аз лягам задължително  с нея. Така спи по 2-2,5 часа ... с едно будене, Естествено. Simple Smile

# 64
Привет и от нас. Simple Smile

Не съм писала отдавна,нещо не ми остава време с тези разходки,гледам все навън да сме..
При нас нищо ново,освен двата кучешки зъба,които вече се показаха.. Tired Единствено с тях имахме малко проблеми с Т,но нещата се нормализаха.Общо зъбките са 14. Flutter
На гърне още не я слагам,и аз мисля че не му е сега времето..

Като говорите за обувчиците да кажa,че май с това перо попрекалих: Embarassed
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2400511
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2400534
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2400535
http://www.prodavalnik.com/ppc/data/28/large/IMG_0088.jpg
http://www.prodavalnik.com/ppc/data/28/large/sand4.JPG

galita много се стреснах от падането на Вики. Shocked Аз винаги съм имала такива страхове,особено от столчето захранене-Дари вързана с колана се изправя и се върти във всички посоки! ooooh! Гушки на Вики от нас,и дано скоро спре да я боли душичката..
Vili4ka страхотни заглавя на темички! Peace

Хубав ден от нас,стягаме се за разходка.. newsm49

# 65
Добро утро и от нас  Hug

Дес, Бодливка, радвам се, че са ви харесали заглавийцата  Peace Аз вече съм на Великденска вълна  Joy

Всички сте купили много сладки обувки на дечковците  Peace
Бодливке, как ще си прекалила - точно за всеки тоалет ще си има подходящи обувки Дари!   Mr. Green Нали са мацки - трябва да ги обличаме добре и в тон!  Joy

Аз да ви кажа още не съм купувала никаки обувки на Али, само едни буйки мнооого отдавна.Всички други са ни подаръци  Whistling

Алекса май е по-добре днес.През нощта не й беше много запушено нослето и успя да подремне.А и днес не й тече толкова . Но продължавам с капките и вит.С поне още 2-3 дни и дано отшуми напълно.

Освен това й проби единия кътник вчера. Нищо чудно сополите да са заради това  Rolling Eyes

Сутринта сме на крак от 7:30  Crazy Аз успях да я нахраня, да изчистя, да изпера и сега ще пийна едно кафенце  Mr. Green

Весел ден на всички и приятни разходки в това слънчево временце  Hug

# 66
Vili4ka  ние май сме ранобудни с теб Laughing
Снощи приспсх малката и я оставих на леля й да я наглежда и отидохме на гости.
Прибрахме се в 11 30 и тя не беше мърдала и ние хоп в леглото да ама не в 12 започна едно въртене едно мрънкане и в 1 ококори очи и "Мама" До 3 часа рев не мога да я успокоя и се принудих да я взема при нас в леглото.Ок а ма леглото дойде тясно и нащия тати се принуди да легне на земята. Mr. GreenМилия как е спал там само с едно одеоло и на декоратовната възглавничка ама до парното. WearyКаза че му било удобно и аз -ами довечера пак там. Peace
В 9 30 ги изпратих на разходка че да изчистя и наготвя.
Тази сутрин Анджела много лошо си удари главата на ръба.чак дупка се получи на не успя да се сцепи.
Хайде до после че се прибраха и ще хапва бебето.

# 67
Здравейте, момичета. И аз от домакинстване и вършене на неща, които не са много за бременни (миене на тераса например Tired) чак сега сядам.
Галита, много много стискам палци малката да няма травма исамо малко да се е понатъртила! Гуш от нас! Hug
Бодливка, много са ви файски обувките, много хубаво си ги тъкмите вашите мацки, аз на моето още не съм му взела пролетни обувки, ама по-скромни ще са, нали е мъж, да не става суетен Mr. Green
За гърнето - имаше един период, в който слагах Стефан всяка сутрин, той си седеше, макар че рядко се изпишваше вътре, а акане - хич. Но го държах да свиква. Сега нещо се омързеливих и май ми е по-лесно да мия омазано дупе... Tired Пък и той нещо си разбърка ходенето по голяма нужда и всеки ден е различно - не мога да го хвана.
Но съм решила пак да започнем с опитите, защото скоро ще тръгне на ясла сигурно и искам да има подготовка. Знам, че там ще го научат, но все пак...
Пепито, тц тц тц! Що така го гоните татито бе? Laughing И моят мъж, като види, че тръгвам да вземам Стефан, се почват едни протести: Я го оставяй в кошарата, голям мъж вече, все при мама и други такива, но аз му скръцвам със зъби и той се примирява. Но напоследък ми сподели, че всъщност протестира, защото го е страх да не смачка детето. Затова слагам Стефан вече до стената, а аз съм по средата, да е по-спокоен тати.
Хайде стига засега, до скоро, отивам и аз да пия кафе! Mr. Green

# 68
sea woman, и на мен преди малко ми се случи случката с дръпнатата покривка. Mr. Green  за секунди се отдалечих и чувам "прас" и какво да видя - телешкото със спанак на теракота заедно с десетки стъклени парченца. Аз за малко да се разплача, защото сутринта мих пода и защото нервичките ми нещо хич не издържат, а малката вика"прас, прас" и се смее! И аз се чудя да се смея ли или да плача! Laughing Cry
Галита, за съжаление не мога да ти помогна с координати на добър травматолог, предполагам някой от Пирогов. Щадящи движения и повече почивка лекуват при такива наранявания  и хубаво, че Вики повече кротува и се  гушка в теб! Както се казва и това ще мине. Hug
Айде, аз отивам да си гушна възглавничката! Simple Smile

# 69
  • София
Галита, аз водих Мъри при д-р Драганов във Военна болница/до Медицинска академия/ когато беше паднал януари месец и не искаше да пълзи и си пазеше едната ръчичка. Той е добър специалист ортопед-травматорог. Направи му снимка на ръчичката, обяснява всичко подробно, спокойно и е много приятен човек. Слава Богу му нямаше нищо, дано и при вас да е само натъртено...

# 70
Момичета избиха гаднярчетата  #Crazy #2gunfire #Cussing out #Cussing out #2gunfireмъчещи детенце оказаха се че не са 3 а ЦЕЛИ 4 тирииии #Crazy #Crazy Confusedвече сме с 12 newsm78

# 71
И ни е сме с 12  Hug
Я кажи как изглеждат вашите кътници отдолу - нашите им се вижда ръбчето отвсякъде ама посредата има венец /месо ?/ - незнам как да го обесня.
И много хапе като суче Ужааааааааааааас Cry

# 72
И ни е сме с 12  Hug
Я кажи как изглеждат вашите кътници отдолу - нашите им се вижда ръбчето отвсякъде ама посредата има венец /месо ?/ - незнам как да го обесня.
И много хапе като суче Ужааааааааааааас Cry
нащте драскат  няма месо но и тя много хапе,ужас всичко къса даже и накрайника на неразливаемата чаша на АВЕНТ които  е гума.Пробила го е

# 73
  • Варна
Лелее, все едно съм във филм на ужасите, големи хищници са малките душици!  Дано скоро се успокоят нещата!

# 74
мдам Simple Smile от филма "челюсти 14 месеца"  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт