Първа Пролет е дошла, първа тя е и за МАЙските деца!

• 13 236
  • 284
  •   1
Отговори
  • София

АПРИЛСКО - МАЙСКИ БЕБЧЕТА:

Жасмина  -  tanya_79 (Таня)

Бетина  -  Inochka (Инна)снимки

Стратос & Димитрис - Mikki

Калоян - Marry (Мария)

Анастасия - FY снимки

Ивайло - Rosi_Burgas (Росица)

Максим - Vif снимки

Асен- Александър - gwendoline снимки
Мариана - kallymally

Александра - nancy
Калина - змейковица снимки
Ирена - Marges (Маргарита)
Венцислав - zvezdolina (Зорница)

Кристиан - Stryper (Елена) снимки
момче  - klarisina
Даниел Уилям - Malerbill

Станислав - Adi02 (Ива)
Мартин - nadia_777

Мартин - 6u6i снимки

МАЙСКИ БЕБЧЕТА:

Георги - pileto(Боби)
Йоана - Smily_5q (Петя) снимки
Кристиян - zori2005
Кристияна - tan4uka снимки

Иван - А н и снимки
Мартин - salina

Мирослав - policeiliana (Илиана)
Маринела - Mery_13
момче - darid
Георги - lony_13
Тихомир - titomirka

Ивайло - ndv снимки
Пламена - nadia_ch
момче - cacadu
Ивайла - desiiv
Иван - vessence снимки
Виктория - anetta78 (Анета)
Мая - Losita78 (Цани)
Хана- RRAIA

Димитър - bobsi_hrist (Боряна)

Анна - lale (Деси)
Адела - Екатерина снимки
Георги - ilein (Илиана)
Павел - jet
Гергана - mousy

Дженика - Jaki33
Нелия - kalia (Калина)
Никола - eunos (Елена)
Мария - Endjova (Нина)

Велизар - ol4eto (Оля) снимки
Красимира - LaDiDa снимки
Борис - mania4ka
Стефани Елизабет - DaniStef

Александър - velisa снимки
Eлица - alexta снимки   
Христина - pepsun снимки
Бояна - simbi

Константин - Rumya (Румяна)
Мария - meshko106 (Вергиния)
Радина  - cat11
Ралица - Una (Милена) снимки
Йоана - mimik
Петър - danica
Христо - silvia69
Соня - nandy (Надя)

Георги - despet (Деси)

Калоян - Daniele
Александър - bubinka
Дита - Ditta_von_Thies

Ева -  Анна снимки
Мариана - beba3
Виктория - bebita23

Росен - Paff (Павлина)
Виктория - veni_viki (Вени) снимки
Мануел - мама миши
Карина - lolytka

Жулиана - mimozata (Мария) снимки 
Румен - Bubble79 (Мария) снимки
Мартин - denz (Деница)
Симеон - BgViki (Вики)
Анна - klu снимки
Ивет - Tedi_Ivanova

Ивайло - Valja79 (Валентина)
Велизар - ikati
Антон - elf4e

Марк - ve4erniza (Зорница)
Никола - tania_ark (Таня)
Стела - N a d i a (Надя)
Даниел - bobidika

Момчил - Iggiberry (Иглика)
Димана - crazykitty
Румен - rush снимки

Стефан - mrancho (Рени)
Ана - GalyaG (Галя) снимки
Калоян - Topi
Михаела - mcheuz   Почивай в мир, миличка!
Радослав - madlena (Мадлена)
Виктор  - emoli
Йордан - Tiqercheto (Диана) снимки
Никол - Yvonne снимки

Леонардо - crazybrat снимки
Ема - pasti4ka

Велизар - мими
Траяна  - lusmar
Симона  - didi_r

Авигея - worshipper
Наталия - NatalyG
Мая - Мимикрия
Анна - maria_ra
Калоян- Gerssy
Веселина  - elica_22

Мая - iliana2 (Илиана)
Никол - Bubilina
Емануил - gal79
Момчил - mamazori снимки

Цветелина  - pipiiv (Петя)
Данислава - nadezhda96

Елла - ira_d (Ирина)
Ния - еden_haven (Рая) снимки
Трифон - denit (Деница)
Кристиян - anita_s (Анита) снимки
Валерия - malkaMaMa
Кристиана - ipppi (Илиана)

Миа - vaniliaice (Ваня) снимки 
Милена - adi101
Килиан Арне  - Катя снимки
момиче - monchi26
Александра  - Mucunka

Стоян - nMihailova (Недка) снимки

Дарина - Mimeto78

Божидара  - siska79 снимки
Саманта  - kery25
Магдалена  - qi4o_pi4o
Мария  - moyra
Явор - Mama Raq

Антон - duhi_puhi
Лаура - Laura06
Мая - rien
Иван - imar
Анна - Elenka
Ванеса  - tzvety26
Деяна - е_vurbanova (Емилия)

Дара -  noneto (Нора)

МАЙСКО - ЮНСКИ БЕБЧЕТА:

Ивайло - kabranska (Люба) снимки

Мариса - galiushana (Галя)

Ния - zizi_top

Радомир - paizy (Вера)

МАЙЧЕТАТА НИ СА 146! 77, 69 И 2 на мама Мики

АЛБУМЧЕ МАЙ-КИ
потреб. име: maiski
парола: 2006

Кръстница на темата - А н и !  

Предложения за следващи теми:

1. Прави МАЙ-ската дружина пакости за четирима (Daniele)
2. На крачетата стои си вече МАЙското ни буболече (didi_r) 
3. Великденски яйца ще боядиса мама за МАЙСКИТЕ деца! (kalia)
4. На 1 годинка става вече МАЙ-ското ни буболече! (lony) 

Предишните ни теми в "Родени 2006":1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34

МОЛЯ, за добавяне/актуализиране на снимчици на бебоците, както и за предложения за имена на бъдещи теми да ми пишете САМО НА ЛС!

ИНТЕР-НАЦИОНАЛНА СРЕЩА МАЙ-КИ, ЮНИ 2007  - ЛИНК!!!

Последна редакция: чт, 05 апр 2007, 09:14 от ol4eto

# 1
  • Велико Търново
Олче,благодаря ти!Искам да знаеш,че оценяваме какво правиш за нас! newsm51

Дано Велизаркин скоро да си е същата пушка!Прегръдки и целувки и за двама ви и бързо оздравявайте! Hug

Сега отивам на консултация като се върна ще пиша!

Мярнах,че си имаме и нова мама с нова бебе!Добре сте ни дошли тук е едно спокойно и уютно място!

# 2
Олче, много сладурска тема, отново. С едни весели пеперудки. Как успяваш и тема да пуснеш при всичките тези притеснения и грижи!

# 3
Иха,една от първите наи-накрая!Олче,шапка ти свалям!Болна,отпаднала,а каква красота си сътворила!Вели е готов рапър-и ритъм има в цялата работа Laughing
Ани,аз като се замислих...понеже вчера гледах ''Такъв е животът'' и онази нещастна мама,която не можа да се порадва на детенцето си/много ми е мъчно/ и си казах:добре де,за какво са парите?Стискаме ги,правим планове,за това било глупаво,за онова...а колко ще живеем?По-добре да им се порадваме-за един почивка,за друг рокля...важното е да те правят щастлива!Ама и тази група се излага-егати наглите-1500 лева да пограчат и посвирят няколко часа! #Cussing out
Сиска,добре се посмях с минусите на доброто поведение вкъщи!Ама как само 2 пъти за 4 години?Ние явно сме за развод Mr. Green
Елла иска специално да поздрави и другите ''момченца'' във форума!Не сме единствени значи
Кате,евала!Работиш,чистиш,готвиш,упражнения правиш-ти си ми идеал,пу-пу.
Сем Кабрански,оздравяхте ли?Или предадохте щафетата на бабата,ама и вие не я пускате?
Мимозке,аз все съм си мислела,че са скапани тези колички,защото са по-евтини,а ти ме хвърляш в размисъл newsm78.Тази,която искам е 100...но ще отида да пробвам вашата утре-другиден,то се видя.
Икати,ако знаеш колко пъти съм си събирала багажа...но нетрайни са моите сръдни.А и съм много емоционалнаи лесно се засягам.Е,ама голямо е говедо понякога!И като започне да прави едни физиономии за вечеря,която е готова в 8.05 вместо в 8 и ми идва да го цапна,ама с тежкия тиган.Той нямал нищо против,но защо съм му казвала,че ще стане след 10 мин,а тя е готова след 20?Е,аз да не съм печка,м....а му стара да изчислявам времето до секунди.Много ми е интересен като е гладен-все едно аз не съм и не искам някой да ми сервира.Пфууууу.Оплаках се.Става скандал,прераства в буря и ми минава,на него също.

Последна редакция: ср, 28 мар 2007, 16:54 от ira_d

# 4
Олче, страшна си!!! С болно дете и ти самат болна и да не ни забравиш.  Heart Eyes   bouquet Хайде бързо оздравяване и на двама ви.

Добре дошла на мама Пастичка и Ема.

Ирка, аз уж мога и дълго да се сърдя. А багажа, ако го събера трябва да си отида при нашите, а те много ще се притеснят. И ми се струва несериозно заради нашите  каранаци да ги тревожа, а и свекърите също ще се разтреперят като научат.

За предстоящите тържества, много е важно така да ги организираме, че да оставят спомен в сърцата и душите ни. Така ще ги разказваме на децата като пораснат и подплатени със снимков и видео материал мисля, че и те ще бъдат доволни, като гледат мама и тати колко са щастливи. А за пари  Money и подробности всеки, който  по-колкото може и по-колкото иска ще отдели. Важното е да стане голяма забава и да е весело  Joy  Tada  costumed034  ura

# 5
Олче,златна си  bouquet Hug  bouquet/но не това имах впредвид,че чака на теб...а грижите за мъжете ти!
За италианските семейство-е и ние сме от тях с унгарско-румънско -цигански изяви....но пък то нали е казано:"Няма огън без дим"...та ние така се оправдаваме.....а,за багажа и тигана/Ирка-пак ме разсмя Joy Joy Joy/.....да не разправям......
Иначе сме добре/здравословно имам впредвид/.....но негово бебочество от днес се пуска/още не му идва на акъла,че може и да ходи сам,та стои като паметник и се опитва да запази равновесие,но нямам и идея да го открехвам,че може/
Айде,разписах,се-и още чакам подкреплението за да се разпиша както аз си знам

# 6
  • Варна
Олче, поздравления за чудесната красива темичка! Справила си се страхотно, а като се има в предвид проблемите ти сега, направо си герой. Дано АБ подейства скоро и Вели се подобри, а и ти заедно с него.  Hug и пращаме всичката си положителна енергия. Клипчето е много весело, Криси като слуша и той започна да вика "Да-да-да"

Мимозке, признавам те за специалист по количките! Твоята е страхотна, и момчешкия вариант много ми хареса. И аз обаче се замислям дали ще е много подходяща за нашите условия....че аз старата искам да я захвърля някъде без да я ползвам повече. Как е Жули, има ли подобрение? Криси й праща целувки  Heart Eyes за бързо оздравяване.

Ирка, и аз като теб съм една такава емоционална и лесно засягаща се...а пък и паля много лесно. Ама като сме си такива, мъжете ни да се научат и да се държат добре, че иначе  fight Той моя май започна да влиза в ритъм, надявам се скоро да успея да го превъзпитам. Успех и на теб с Петър!

Сиске, браво бе мила, вие сте идеалното семейство! Дано все така си се разбирате добре. И ако има някаква тайна, сподели я, моля те smile3503

Добре дошли на мама пастичка и бебка Ема, надявам се да ви хареса при нас, а и да се присъедините на сбирките в Морската.

За рожденния ден- искам да е в детско заведение с приятели и децата им. А с роднините може би ще е по-скромно. Не съм мислила много по въпроса още.

Успешна работа на всички счетоводителки! И аз до преди 2 години не знаех на кой свят съм по това време на годината...

# 7
  • Плевен
НАЙ-ГОРЕЩИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА ОЛЧЕТО! КРАСИВА ПРОЛЕТНО ВЕЛИКДЕНСКА ТЕМИЧКА!
Незнам откъде извади сили и на нас внимание да обърнеш и прекрасна тема да пуснеш  Hug  bouquet Hug Изпращаме ви положителна енергия на теб и Вели, дано скоро се повлияе от АБ и оздравявате бързо!  Hug
 Shocked Преди малко пък Тери ме контузи докато си играехме. Бръкна ми в окото и сега ми е замъглен погледа и отвреме навреме изведнъж някаква болка се появява. Ако до утре не се оправя изчезвам на лекар. В момента съм сложила  една кърпа на окото и съм като едноок очилат пират.
 Shocked Ирка и аз съм като теб, бързо паля, изливам цялата си ярост и после...бързо ми минава. Той Валери вече ми свикна. Изчаква 5-минутката да ми мине и после ми се усмихва и хоп готово. Понякога чак ме е яд, че толкова бързо ми минава.
 Shocked Катя, поздравления за упоритостта и силите, които имаш , даже и да тренираш! Аз съм от мързеливите, то си ми и личи де. Виж, ако има нещо танци-манци първа съм.
 Shocked Радвам се, че семейство Кабрански вече са здрави и ще можем да се радваме на увлекателните дълги постинги на Люба  Hug
Приятна вечер и дано в тази тема само за хубави неща пишем. То май и първото детенце на 1 годинка ще поздравяваме в тази тема - Жасминка! Танче, къде се изгуби...много работиш! Дано се разпишат и Юнос, и Бубилина и другите МАЙки (да не ги изреждам), за които мноооого ми е домъчняло  Hug

Последна редакция: ср, 28 мар 2007, 18:52 от lusmar

# 8
Да се разпиша и аз в новата темичка и да поздравя Олчето, че въпреки болното детенце, пак е намерила време за нас и се е справила блестящо   bouquet
И все забравям да питам Люба - този сладкият Сами не го ли мислят за девойка с тези къдрици? Ама много са готини и двамата с Ивко, направи ми  се иска да има нащипя сладките бузки  Hug

# 9
Даниеле,тъкмо ти отговорих в старата тема-не само го мислят-редовно го "како-сват" и го наричат"моето момиче"...ама как пък не съм му отрязала къдриците заради общественото мнение Stop......

# 10
Люба, ама не му ги режи в никакъв случай! Голям е бонбон така Simple Smile

# 11
Здравейте МАЙки и бебоци  bouquet
Чудесна тема.Благодаря на Олчето, въпреки болестите и проблемите пак е успяла да се погрижи за нас  bouquet
Пожелавам на Вели да оздравява по-бързо миличкия!

Да ви кажа честно, времето сега много лъже.....хем си има вируси, хем се подлъгваме по слънцето навън и така можем да си простудим децата.

Лека и спокойна нощ!

# 12
  • Велико Търново
Ей ма на и мене върнала се от консултация-Божи е придала 50 гр. и 1 см. и вече е 8.900/75см.Има хрема от трите и зъба,които са решили,че трябва да излизат едновременно

Анитка,Ирка нямаме нищо общо с идеалните семейства просто не се караме и не повишаваме тон,което не ни прави идеални Mr. Green.Два пъти през,които се карахме щяхме да се развеждаме и това беше съвсем сериозно.

Люси,какво е направила Траянка сладуранка.Тя сигурно е искала да ти благодари за новата количка,ама се е получило не точно както трябва.Дано да се оправиш и да не се налага да ходиш на лекар Praynig!

Даниеле,Калоян е страхотен сладуран Grinning!А,за твоите сини очи думи нямам Blush!Много нежна жена си!

Желая ви хубава вечер и спокойна нощ! Hug

# 13
Добър вечер!

Ол4е, благодаря ти за красивата тема и усилията, които полагаш за нас, въпреки болестите и неразположенията при вас! Стискам палци Вели да оздравява бързо  Praynig!

Да се похваля, че Килиан има вече ходещи крачета  nuts Все още е неустойчив и върви все едно е пил три ракии, ама много се радва като ходи. Днес купих и обувки за новопешеходеца.

Преди малко се върнахме от плуването на Килиан. Учителката каза, че Килиан трябва да кандидатства за рекламата на батериите Дурасел - енергия без край  Joy. Такова ритане, плуване, цапкане във водата 30 мин. без да спре. Като се гмуркаше даже си пляскаше с ръце под водата  smile3501  hahaha. После пък демонстрира как може вече да ходи, повърна върху брат си и заспа в колата.

Момичета, не си мислете, че всеки ден тренирам. През ден, през два, даже и през три, иначе си правя от естествения фитнес през деня  1dishes newsm75 newsm79 1ironing wash hang Mr. Green

Спокойна нощ ви желая!

# 14
Честити ходещи крачета на Килиан!

Люси , браво бе . Ей такива хора много харесвам . И аз има ли танци съм първа кипра. Ама къде да се съберем да се наиграем. На тази национална среща ,много не ми е ясно как ще се получи с децата.  newsm78 Как е окото, минава ли? Дано да няма проблеми и да е било само моментно неразположение.

Общи условия

Активация на акаунт