Първа Пролет е дошла, първа тя е и за МАЙските деца!

• 13 236
  • 284
  •   1
Отговори
# 270
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ЖАСМИНКА! ПОЖЕЛАВАМ Й МНОГО ДА Я СЛУШАТ МАМА И ТАТЕ, ДА РАСТЕ ОБГРАДЕНА С МНОГО ЛЮБОВ И ДА Е ВИНАГИ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА! newsm59 nbirthday

Нека и аз да се разпиша, че както повечето и ние заминаваме за Берковица. Но разликата е че ние с Цвети ще останем седмица, две, три - докато ни омръзне.

Бързам и да почерпя за рождения ден на нашия тати.   party023 cheers

Люба дай и на мен тази рецепта за боядисването на яйцата.  easter easter easter

Много са хубави всички дечица и колко бързо ръстът. Hug

Докато четох за премеждията на Катето и Смайли мислех, че съм във филм на ужасите. Дано повече никога не ви се случат подобни ужаси.
Много съм разсеяна и карам по спомени извинявам се за разбърканите мисли! Embarassed Embarassed Embarassed

Приятно изкарване на Великденските празници! Hug

Приятни разходки!  Hug Hug Hug

# 271
 newsm67 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА, СЛАДКА ЖАСМИНА! ДА Е ЗДРАВА, ВЕСЕЛА, ЩАСТЛИВА! ТАНЧЕ, НА ТЕБ ПОЖЕЛАВАМ НЕЗАБРАВИМ ПЪРВИ ПРАЗНИК!  nbirthday

АНИ, стихотворението наистина е много сладко! С нетърпение очаквам продължението му!

Всички сте боядисали яйцата страхотно! Аз ще ги боядисвам утре и се надявам да станат сполучливо.
Ние вчера купихме и въпросната кошара... Взехме каквото имаше в магазина - Cangoroo на две нива. Дано да е удобна.
На заминаващите пожелавам весели и незабравими празници  easter

# 272
Здравейте. Страхотни яйца сте сътворили. Аз като една работеща майка, ще ги правя утре.
Ани, мисля, че ти ме питаше за какво са изследванията на Мия - ами ние нали минахме през всякакви и преди 3 месеца й правиха изследване за вродени инфекции и на една от тях излезе доста висок титър. Не беше активна, но искаха да проследим дали след 3 месеца ще спадне показателя, та затова. Няма да има кой знае какви последствия, но трябвало да го проследим.
Да е жива и здрава и много щастлива първата ни рожденичка! Да има хиляди щастливи и незабравими мигове в живота си!
Ирка Елла станала голяма разбойничка, ама оттук насетне ще е все така, да са живи и здрави само. Мия засега още не прави много бели, онзи ден седи тя в проходилката, а аз мия прозорец и тя отива до любимата ми палма и започва да я дърпа, аз казвам "НЕ", не, а тя ме гледа хитро, усмихва се и пак посяга.
Много беше сладък Мони на прощъпулника. И снимките на Килиан са много готини.

# 273
  • София
Влизам специално да КАЖА:
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖАСМИНА-ПЪРВОТО НИ БЕБЧЕ! ДА Е ЗДРАВА, ВЕСЕЛА, ПОСЛУШНА! ДА Е КРАСИВА И ЩАСТЛИВА! ДА Е МАМИНА ОТМЯНА!
МНОГО, МНОГО ЦЕЛУВКИ И НА МАМА ТАНЯ, ЧЕ ЗА НЕЯ ТОВА Е НАЙ-ЩАСТЛИВИЯТ ДЕН В ЖИВОТА!

# 274
Честит първи рожден ден на Жасминка!
Нека бъде здрава, весела и мнго щастлива с мама и татко.

# 275
  • Пловдив
Честит първи рожден ден на най-нетърпеливото ни бебче Жасмина Да порасне голямо момиче и много да радва мама и тати   bouquet

Много са хубави на всички яйцата  Hug Моите няма да ги показвам, че нали съм с 2 леви ръце... Blush
Честит прощъпулник на Мони!
Кате, страхотни са ви снимките - особено онази, на която сте изплезени - само за конкурс сте  Heart Eyes
Ирка, леле голяма палавница си отглеждаш  Mr. Green Като четох доста се посмях, но предполагам на теб не ти е било толкова забавно
Ние имаме 3-ти зъб след 3 месеца затишие, но да не ме чуе дявола, ама тоя път изобщо не усетих, че никне нещо  Twisted Evil

# 276
 Hug   bouquet Честита първа годинка на малката Жасминка!   bouquet  Hug
Да расте здраво, весело и щастливо дете! Поздрави и за мама Таня в този празничен ден!

Майчета, чудесни яйца сте боядисали! Ние ще ги творим утре. Надявам се и нашите да станат толкова красиви.
Ани, чудесно стихче   bouquet !
Какви са палави вашите деца. Венци не прави още толкова бели, ама и аз съм разчистила каквото може.
Катето и Килиан са много сладки на изплезената снимка  Crazy .

# 277
Ани наистина много ти е хубаво стихчето,нямам търпение и за следващите.. Flutter
Много хубави яйца показвате всичко.Анита много ти е хубава украсата ,а Катините едно хубаво електриково синьо имаше...
Ирка -опасна тая Елла Rolling Eyes Сиска ще ме умориш с твоите писания и това,че котката била мухла  hahaha
Кате като ти гледах снимките чак ми се прииска да пием кафе там при вас  Party

# 278
Честит първи рожден ден на малката Жасминка! Да е здрава, весела, щастлива и да носи много радост на мама и тати! Танче, честит празник и на теб!

Честит рожден ден на мъжа на Пипиив!
Ирка страшна палавница си имаш, настръхнаха ми косите като си представих как се катери по стълбите самичка, моята днес успя да ми обърне "кофата" кафе, добре че беше студено, че половината беше върху нея и не стига че всичко плува в кафе тя се кефи и пляска с ръце върху него.
Всички бебчовци големи сладури, Божа с линията и Надя, Бетинка в сауната, Йонката и Жули , Килиан и Велизар, да не пропусна някое бебче.
Кате приятно изкарване на езерото.
Много красиви яйца сте боядисали всички.
И аз вчера ги боядисах, стават но не са много за показване  и направих курабииките, късно вечерта успях да ги боядисам но нямах сили да ги доукрасявам, ето ги http://images14.snimka.bg/002576890.jpg

Анна питаше за рецепта, моите са по тази http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23585.0 , естествено не изглеждат като тях, но са много вкусни.
 И ние следобяд заминаваме на село, весели празници ви пожелавам!

# 279
  • София
Тук съм, Катенце (страхотни сте на снимките, нямам думи направо за списание са тези фотоси, много са специални!) , ами нещо тия дни яко ме мъчи пролетната умора, нямам и настроение нещо , та да се разписвам. Едва вчера си извадих Великденските зайци и украсата за празника, но до яйцата не стигнах, дано в събота успея...

Тук е мястото да ви поздравя всички за прекрасните кошнички - с много вкус сте ги правили, то си личи! И аз обичам така да се занимавам, но като нямам време и кеф, по - добре хич да не почвам. И пак поздравления!   bouquet

Даниеле, много ми стана криво за едната ти кошничка, но така са бебетата, трябва или след тях да тичаме, или да се прежалваме, ох, аз не мога лесно да се прежалвам, затова яко тичане ще трябва  Crazy

bouquet СПЕЦИАЛНО ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЖАСМИНЧЕТО - ДА РАСТЕ ЗДРАВА, МАМИНАТА КУКЛА! ДА СЕ ВЕСЕЛИ БЕЗКРАЙ И ДА РАДВА МАМА И ТАТКО!   bouquet

Тук последно за да си създам и аз малко настроение ви поздравявам всички с една снимка на моята кукла, която не иска да седи седнала и само в проходилката или права на ръце иска, а аз нямам сили хич тези дни...  Tired

http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1050299.jpg

# 280
  • София

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ПЪРВОТО НИ МАЙСКО БЕБЧЕ - ЖАСМИНКА! ПОЖЕЛАВАМ И ВИНАГИ ДА БЪДЕ ПЪРВА В ЖИВОТА, С ВСИЧКО!!! ДА РАСТЕ МНОГО ЗДРАВА, УМНА И ЩАСТЛИВА, ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТИ, ДА ИМА НАЙ - БЕЗГРИЖНОТО И ВЪЛШЕБНО ДЕТСТВО!!!

# 281
Хайде, давам снимки на Калоян Simple Smile Тези с яйцата са към края. На някои от снимките Калоян е с едно детенце, облечено със сини дрешки. Това е Гоги на Пилето Simple Smile Тя отдавна не е писала тук, но яз я виждам всеки ден и Гоги ни е пръв приятел Simple Smile
Ето снимките: http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=21142&AlbumId=90235

# 282
  • Варна
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЖАСМИНКА!!! ЖЕЛАЯ Й ВСИЧКО НАЙ-НАЙ-НАЙ!!!!
Ани, нямам търпение до 25  Heart Eyes

Благодаря на всички мами за подкрепата    bouquet и положителната енергия от Олчето, дето така ме зарадва с тоя усмихнат Вели1 Heart Eyes  Hug

Ирка, паднах от смях с тая малка сладурана-разбойничка - да си светва сама лампата  Mr. Green, и за какаото, и за победоносния поглед.... хихихихи  Mr. Green

Макси по принцип е горе долу добре, днеска е по-жизнен, температурата спада за няколко часа, после пак се вдига, дано утре вече спадне трайно, че го натъпкахме с лекарства това дете, и очичките му подути тази сутрин бяха. Ама ще се оправим, няма да предаваме фронта  Naughty Ако сме добре утре, в неделя ще се събираме всички при мама и тати /ние нали сме три деца, всеки с половинката и деца/ и ще има пак италиан фемили  Crazy ама ще е весело

Сиска, питаше за Ивон - ами по разходки са, ами къде другаде. То и аз не мога да ги издиря... Ама Ива веднага ми се обади да види как е Макси - затова много си ги обичкаме и нея и Ники  Heart Eyes Hug По този повод, тука има няколко снимки на Макси и Ники от миналата събота http://www.snimka.bg/album.php?album_id=106586&photo=59, всъщност има и доста на Макси  Blush... ако на някой му се гледа

А яйцата - еми....... станаха, ама майстор Люба, си е майстор. След няколко години и аз може да задобрея  Blush То повечето всъщност мъжа ми ги напоцапа с една боя само, щото 40 мин се опитваше да боядиса червено яйце и те всичките ставаха бледо розови - само 1то стана  Mr. Green Иначе ето ги и нашите яйчица http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121436

Мами, пожелавам ви весело посрещане на празниците!!! Децата ви да имат яйца-борчета и да са мноооого здрави!!! Целувки и прегръдки на всички Ви  Heart Eyes Hug  bouquet

# 283
Честит рожден ден на Жасминка! nbirthday newsm18 bdbaloni Да е жива и здрава, усмихната и палава, да стане красавица и отличничка и да радва не само мама и тати, но и всички хора около себе си! baloni

Толкова се развълнувах като видях, че си имаме първа истинска рожденичка, че направо ми се търкулнаха сълзите, та чак колежките ме питаха какво се е случило Embarassed Praynig Тръпки ме побиха като се сетих за напрежението, очакването и притесненията около постъпването в болница...И ето го резултата - щъкащи човечета вече на годинка! newsm32

Недка и Люба - утре ще излязат вашите мъничета в програмите! Недка, ти вече си знаеш и за другата седмица, нали... Wink ?

# 284
  • Бургас

Ето и нашата почерпка - истинската торта ще я видите тези дни!
Страхотни сте, момичета, страшно ме развълнувахте - поплаках си малко. Благодаря ви на всички за прекрасните пожелания, за топлите думи и за това, че винаги успявате да ме накарате да се смея и плача от щастие.
Тук е пълна лудница - готвим се за гости, смятаме да опънем масата довечера и да празнуваме поне 3 дни  Crazy, а като свършим почваме Великден  Laughing
Жасмина е пораснала много, върви, бърбори, разбира вече много неща - няма нищо общо с онова дребно нещо, което ми донесоха преди 1 година / "едно рошаво и дребно и казаха, че е моето" - Мимозо, помниш ли? /. Не мога да повярвам колко бързо мина тази една година - цял ден връщам лентата назад и имам чувството, че сънувам, толкова мило ми става като се сетя колко мъничка и беззащитна беше, а сега е вече личност, със собствено мнение / сиреч инат/, със свои мечти и желания, със свои чувства и мисли - това е то, чудото на живота.
Желая ви на всички весели и щастливи празници, а аз ще се постарая тези дни да кача снимки. Ееех да можеше всички да дойдете на празника, щях да съм безумно щастлива.
Ани, едно огромно БЛАГОДАРЯ на теб, за труда и желанието - изненадата беше страхотна.

Общи условия

Активация на акаунт