и разбира се чай
, дано да нямате тежки произшествия. (Килиан е с подута вежда падане на плочките, в опит да подкара неговото слонче)
!
е гати...
За кърменето - недей да съжаляваш, все пак я кърми Йонката толкова дълго време, пък и сега можеш да си пийваш алкохолец на корем
иначе преди всяка вечер по една две чашки с храната).
.
. Килиан какво е прави нашата котка не е истина. Ляга върху нея, дърпа и ушите, опашката, скуби я, а тя седи и въобще не реагира, горкото. За яденето - Килиан много обича да й хапва от храната ако не го хвана на време.
.
Днес май аз ще сервирам кафенцето
morning
че сън не ме лови - нощеска се прибрахме от Дубай! Имам много да разказвам, но за сега само ще ви кажа, че това беше едно от най-хубавите преживявания в живота ми!

! Честито за пръстена и чакаме да разкажеш с най-големи подробности за пътуването. Сигурна съм, че е било невероятно.
Дано Дарито бързо да оздравее, а и каката също
.
.
.
Но ако много ми хареса модела на някоя в друг цвят , ще се прежаля. А и РД ще е вечерен, така че ще подхожда. 

за веселия постинг, пак ми вдигна тонуса вчера с тези лафове! Страшна си!
Да ти кажа и ние вървим по стъпките на Ивенцето, защото търчи с Крокодилката напред с главата, точно като Теле и се джаска къде ли не. Направо дава откат
Нали знаеш, че на големите християнски празници стават чудеса?
Искрено ви го пожелавам със сладурката. 

офффффффф Ще я отбивам вече ,че не издържаааааааам.Тия зъби ми разказаха играта..Като се събуди усмихната все едно не е тя. 
Моля се бързичко да се оправя миличкия. Снощи от високата темп не можеше да спи, легнал на леглото на една страна и си играе с една количка ферари - толкова ми стана мило и жално, нямаше сили детенцето. Дано до събота-неделя да е по-добре, че за нас Великден си е по-особен празник - освен че имам имен ден, а и го родих на третия ден от Великден мин година 

и пазете дечицата

После го приспах и стана да яде чак в 6:30 сутринта 
Йовчо като види, че ще храня Никола и започва да пищи, че и той е гладен. Не мога да реша кой повече разхвърля играчките - котарака или детето?!?!? 
Вифчо, много да го пазиш и глезиш сега, мъничето... Напълно ти съчувствам, ама напълно. Вели една нощ вдигна 38.9 и аз не знаех жива ли съм и на кой свят ходя. Направо ми се губят моменти. Беше се отпуснал върху баща си и само бузите му горяха... Ох, като се сетя и ми идва да ревна.

, и един моряк. Изобщо много превъплъщения... 
Като чета за болните дечица взех да си мисля-аз пък какво се оплаквам, като Дари няма нито температура, нито кашля. Веднага си вземам бележка и вече ще гледам по-спокойно на нещата. Днес нямахме проблеми със лековете, минахме без повръщане. Обаче Зината наистина малко гадничък на вкус. Уж е плодов и мирише подмамващо, ама като се преглътне(аз го опитах
на Жули!
Олче, отдавна се каня да ти пиша-този твоя момък има артистични заложби, не са маймунджилъци туй! И как позира горд и усмихнат на всички снимки, малкия сладкишчо 

Обаче да кажа,че и ние трудно ще си дадем черните очи на Ева само на Велизарчо.Но ако Евка си го харесва повече от нашия ерген да вземем ние да ухажваме Еми,че като гледам и тя е от чернооките хубавици.