Първа Пролет е дошла, първа тя е и за МАЙските деца!

• 13 244
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
Мимето, пожелавам ти бързо оздравяване и на двете дечица и да посрещнете Великден в страхотно настроение.   bouquet

# 226
 Виждам, че обсъждате рожденните дни, та и аз се развълнувах от предстоящия празник. Нищо още не съм копувала, и трябва да се забързам. А идеята с поканите на Пепсън е супер, може и аз да изпробвам.
 Дарито се надявам бързо да се оправи, сладуранката Praynig
 Ето я Йоанчица по заръка на Мимозата Hug

# 227
Добро утро!

Айде на кафенцето и разбира се чай

Честит рожден ден на Танчука на патерици! Много здраве, щастие и любов й пожелавам!

Честито християнче на мама Пипиив!
Олче, Вели е такъв сладур като си върти главата като маймунка. После ще го пусна клипчето на Килиан, може и той да се научи така да я върти.

Люба, твоите юнаци май вдигат "Ел"-овете  Joy, дано да нямате тежки произшествия. (Килиан е с подута вежда падане на плочките, в опит да подкара неговото слонче)

Честити ходещи крачета на Дарито! Много обувки да скъса с тях! Моля се бързо да оздравява  Praynig!

Смайли, ужасна случка с тази катастрофа, добре че никой е нямало на платното и е бил малкия дявол. Ама и ти много добре си запазила спокойствие, аз ако бях щях да треперям три дни, а да работя изключено. А тоя и напикаването  hahaha е гати... ooooh! За кърменето - недей да съжаляваш, все пак я кърми Йонката толкова дълго време, пък и сега можеш да си пийваш алкохолец на корем  Mr. Green (аз много обичам червено вино, но заради това кърмене се ограничавам доста Sad иначе преди всяка вечер по една две чашки с храната).
Йонката какъв е бонбон, има страхотни очи  Heart Eyes Heart Eyes.

Галя, Мариса прилича много на теб и е много нежничка!

Сиска, много са ти сладки двете дами  Hug. Килиан какво е прави нашата котка не е истина. Ляга върху нея, дърпа и ушите, опашката, скуби я, а тя седи и въобще не реагира, горкото. За яденето - Килиан много обича да й хапва от храната ако не го хвана на време.

Ивайла много е пораснала и се е разхубавила още повече  Hug.

Във вторник бяхме на консултация с Килиан и резултата е 8 340гр. и 72 см. Слабичък ми е ама като се движи като торпедо из вкъщи как да напълнее, а пък си хапва хубаво.

Иночка, страхотна кукла с хубави сини очи си имаш!

Звездолинка, украсата с мечо пух е много хубава и аз трябва да си потърся нещо такова, макар, че аз няма да каня деца, а само възрастни.

Анита, за бурята Георги се уплаши малко, но след това заспа, а Килиан е проспа цялата.

Извинете за дългия пост  Embarassed Embarassed, ама като не съм писала няколко дни.

Лек и слънчев ден ви желая!

# 228
  • София
Добро утро  Grinning Днес май аз ще сервирам кафенцето  kaffeetrmker_2  food010 morning Coffee че сън не ме лови - нощеска се прибрахме от Дубай! Имам много да разказвам, но за сега само ще ви кажа, че това беше едно от най-хубавите преживявания в живота ми!
Моята половинка ми даде годежен пръстен по време на вечерята в Бурж ал Араб! Е заедно го избрахме същия ден, но за мен беше голяма изненада, защото вече мислих, че няма да се женим. А пръстена е страхотен - бяло злато с 6 малки диамантчета - после ще го снимам.
Айде после пак ще се включа, че ме чака Голямото подреждане, пране и боядисване на яйца. А и на бебо не мога да му се нарадвам - една седмица си е доста време - и ми се струва пораснал  Laughing
Докато се наканя и Катето ме изпревари  Grinning

# 229
ДОБРО УТРО!

Ние се понаспахме вече:)
Кате, мерси за кафенцето-много съблазнително изглежда, чак ми се прииска истинско Laughing
Наде, чакаме мнооого снимки.И мнооого дълги постинги -поне виртуално и ние да попътуваме Mr. Green
lusmar , мерси за идеята-ще я пробвам още днес. Постоянно измислям разни приспособления и нововъведения,ама за такова не се бях сетила.В момента сме на 'полеви' условия-направила съм му кът на земята, заобиколен от диван, табуретки-няма мърдане  Mr. Green Ама моя мързелан не иска да пълзи, само му дай прав да стои и сега проблема е как да се идем от единия край до другия... Laughing
smily_5q , то въпроса с кърменето има и друга страна-аз все още имам кърма (все по-малко), но силно разредих кърменията-само сутрин,вечер и през нощта-Тони така си пожела. Наскоро имаше един период от 2-3 дни, когато не щеше и да помирише гърда-рев, писъци...много ми беше мъчно, чувствах се все едно собственото ми дете не ме иска  Sad  Sad
Та думата ми беше-да са ни здравички, пък другото-колкото-толкова Wink
На всички-спокоен, но не и скучен ден  Sunglasses

Последна редакция: чт, 05 апр 2007, 12:47 от elf4e

# 230
Ееее, Наде, а добре завърнала се  Hug ! Честито за пръстена и чакаме да разкажеш с най-големи подробности за пътуването. Сигурна съм, че е било невероятно.
 Praynig Дано Дарито бързо да оздравее, а и каката също  Praynig .
Бетинка е страшна чаровница с тези сини очички, а Йонката направо ме разтопи  Flutter .
Люба, благодаря за рецептата   bouquet .

Последна редакция: чт, 05 апр 2007, 11:10 от zvezdolina

# 231
Добро утро!

Днес Ивко ми отпусна спане до 9.40ч. И аз ставам с мисълта да направим една предиобедна разходка, защото е ясно , че предиобеден сън няма да има,и какво да видя - вали. Голям късмет имам, няма що. Но така пък като е спал повече е по-послушен.

Люси, за роклята реших да е черна, защото забелязах че нямам черна рокля, а нали всяка жена трябва да има една такава в гардероба си.  Wink Но ако много ми хареса модела на някоя в друг цвят , ще се прежаля. А и РД ще е вечерен, така че ще подхожда.

Наде, честит ти пръстен! Очакваме снимките с нетърпение.

# 232
  • София
Добър ден!
Да вложа скромния си принос в изписването на темичката, аз мислих, че преди Великден ще я изпишем, подготвила съм Великденски укради за новата, а все на тая си седим.  Rolling Eyes Пишете бе хора! Mr. Green Призовавам към активност в лошото време! Joy

Ние сме добре вече, Слава богу, да не чуе  Twisted Evil
Доста сме се разглезили, направо на моменти не се търпи, но ще влизаме в ред  Mr. Green, само да позакрепнем малко. Crossing Arms
Сега му е време да спи, понеже в 6 е станал, а нали вече сме ГОЛЕМИ  Laughing за биба и само вода пием от биберон, не ще да се приспи, набира се и става в креватчето и ме закача, протяга ръчички и крещи... Crazy

Кабранска,  Hug Hug Hug за веселия постинг, пак ми вдигна тонуса вчера с тези лафове! Страшна си! Heart Eyes Да ти кажа и ние вървим по стъпките на Ивенцето, защото търчи с Крокодилката напред с главата, точно като Теле и се джаска къде ли не. Направо дава откат  Mr. Green назад, но не му прави впечатление ни най - малко...

Миме78, дано Дарито да оздравява по - бързо, а ти да си върнеш празничната настройка и оптимизъм. Praynig Нали знаеш, че на големите християнски празници стават чудеса? Wink Искрено ви го пожелавам със сладурката. Praynig

Йоанка, страшна красавица, има очи като на котка, ще разбива мъжки сърца отсега! Heart Eyes

Наде777, добре завърнала се и честито за годежния пръстен, много да сте щастливи, все така влюбени, много да те слушка половинката и все така да те води на екзотични места.  Hug

Кате, как може да се извиняваш за дългия постинг, аз по тая логика трябва вечно да ви се извинявам, че като ме хване музатааа Embarassed Нали знаеш колко ни е приятно да се разписваш? Crossing Arms Thinking Naughty

Звездолинка, много готини придобивки! И аз трябва да се развихря, че си е дошло...  Crazy

Ей, тоя пост го пиша 100 часа, само ставам да гушкам, така беше и цялата изминала нощ, мрънкане, ревове, тъкмо оздравя и сега пак n-та серия със зъбите...  #Cussing out

Приключвам за момента, но не на последно място да честитя рождения ден на Танчука на патерици, вчера и баща ми беше рожденик и не успях да се организирам да я поздравя навреме.  bouquet

Последна редакция: чт, 05 апр 2007, 10:51 от ol4eto

# 233
Честито на днешните месечковци!  bouquet
Тия зъби ще ме накарат да хвана оня влак  Tired #Crazy Twisted Evil Снощи почти не спах,ревове,викове,бърка си в устата крещи..иска нонстоп на цица да е дори само да е в устата и ама аз не издържам  Close офффффффф Ще я отбивам вече ,че не издържаааааааам.Тия зъби ми разказаха играта..Като се събуди усмихната все едно не е тя.

# 234
  • Варна
Уф, Мимозка, не се ядосвай на детето, и на него не му е добре така с тези зъбомъчения - Дано скоро избият зъбчетата  Heart Eyes

И на нас не ни се размина антибиотика - Макси снощи дигна 40 градуса температура, после я свали, после пак 39, после пак я свали, сутринта поддържаше към 38 градуса. Доки изписа да пием АБ Зинат /като на Дарито на Мими/ - имало много лош вирус, който водел до остър отит. В нашта поликлиника имало даже едно детенце със спукано тъпанче от тоя гаден вирус. ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА, МАМИ!!!! И по-малко контакти с болни по възможност!!!!
 Praynig Моля се бързичко да се оправя миличкия. Снощи от високата темп не можеше да спи, легнал на леглото на една страна и си играе с една количка ферари - толкова ми стана мило и жално, нямаше сили детенцето. Дано до събота-неделя да е по-добре, че за нас Великден си е по-особен празник - освен че имам имен ден, а и го родих на третия ден от Великден мин година  Heart Eyes

Много е хубава Йонката   Heart Eyes
Добре завърнала се на Надя777!!!!

Кате, мноооооого готино кафе си сервирала  Mr. Green А от дневното меню на Иги, вчера ми потекоха лигите като четох...  Blush

Лек ден мами   bouquet и пазете дечицата

# 235
Привет и от мен!

Ох, като чета за болни дечица и ми става много криво!
Дано и Дарито бързо да пребори бактериите и Макси да свали температурата и Жули да извади зъбетата... и въобще всички да са здравички!!!!  Praynig  Praynig  Praynig
Снощи Никола се събуди по някое време и като се разпищя и не спира... не мога да го успокоя, така и не разбрах какво му е. Дадох му вода (той по принцип вода не пие), оригна се два пъти и млъкна  #Crazy  #Crazy После го приспах и стана да яде чак в 6:30 сутринта  newsm78
Като пищи така и като мрънка и ми идва да се гръмна. Нещо нервнати ми система взе да сдава багажа!
Сега дойде баба му да го види, та е щастлив и беснее и крещи от щастие. Хили се като варена тиква!
Голям мерак имам да пробвам сервираното от Катето кафе, ама не само виртуално  Mr. Green
Сиска, при нас лудницата е пълна... просто на човек да му е драго да се ядосва  hahaha Йовчо като види, че ще храня Никола и започва да пищи, че и той е гладен. Не мога да реша кой повече разхвърля играчките - котарака или детето?!?!?
Наде, чакаме снимки от почивката! Честит ти пръстен и да се разбирате и обичате  Peace

Хайде стига съм ви досаждала, че днес и без това съм яхнала метлата  afwitch

# 236
  • София
Пак съм аз.  Embarassed

Миличкият Макси!  Sad Вифчо, много да го пазиш и глезиш сега, мъничето... Напълно ти съчувствам, ама напълно. Вели една нощ вдигна 38.9 и аз не знаех жива ли съм и на кой свят ходя. Направо ми се губят моменти. Беше се отпуснал върху баща си и само бузите му горяха... Ох, като се сетя и ми идва да ревна.  Confused
Изпращам ви много положителна енергия и една композиция здраве, да свалите гадната Т и пак да си върнеш сладкото палаво момченце!  Praynig Praynig Praynig
Мимозке, и на теб ти съчувствам за зъбоваденето. Ти поне даваш цица, пак е някаква залъгалка, а моя бандит нищо не дава към устата да му се приближи. Толкова се е наплашил покрай тези лекарства, че не дава и с гел да му намажеш венеца.  Twisted Evil
Стискам ви палци, скоро да се покажат бисерчетата и Жулката да се успокои. Praynig

Искам специално да ви покажа нашето "хоби".  ooooh!
А то е да пасем трева...
Ето един комбайнер hahaha,  и един моряк. Изобщо много превъплъщения...  Blush
Още: с мама, с тати и как се "радваме" и ние на котката тук, по - отблизо и тук, понеже видях, че коментирате тези сложни междувидови отношения  Laughing

# 237
Здравейте. И аз изпращам своята положителна енергия на болните бебета, бързичко да се оправят.
На Мия днес й взимаха кръв -трябваше да направим контролно изследване. Обаждах се в 2 лабораторий да попитам дали мога да гонаправя при тях и като чуха, че е бебе, ми отказаха категорично и трябваше да я водя в педиатрията. Тя миличката, нищо неподозираща, една усмихната в колата, че и там на лекарката се усмихна. Оставям я и отивам да платя и като се връщам още от стълбите се чува такъв зловещ рев..., но за щастие бързичко се съвзе и успокои. Дано това да ни е едно от последните специални изследвания, които ни правят.
Мимоза, съччувствам ти за зъбоникненето, то и ние почти не спахме тази нощ, но Мия не признава ни залъгалка, ни гризалка. На нас много ни помагат свещички вибуркол-н и разбира се любимия сешуар -универсалното успокоително.
Честито за годежа на Надя. Звучи много романтично с цялото пътуване и т.н.

# 238
  • Русе
   Привет и от мен(докато Дарито спи)!
   Виф, оправи ли се Макси? Дано сте по-добре днес Praynig Като чета за болните дечица взех да си мисля-аз пък какво се оплаквам, като Дари няма нито температура, нито кашля. Веднага си вземам бележка и вече ще гледам по-спокойно на нещата. Днес нямахме проблеми със лековете, минахме без повръщане. Обаче Зината наистина малко гадничък на вкус. Уж е плодов и мирише подмамващо, ама като се преглътне(аз го опитах Embarassed) ти остава едно горчиво в устата. Аз го давам със "спринцовката"(не знам точно как се казва всъщност) от бебешкия Панадол, не мога да си представя как ще го пробутам с лъжичка newsm78
   Мимозке, дано бързо да излиза това зъбче, дето ви мъчи и много  Hug на Жули!
   Снимките на дечицата са прекрасни-Бетинка, Йонката, Велизарчо! Heart Eyes Олче, отдавна се каня да ти пиша-този твоя момък има артистични заложби, не са маймунджилъци туй! И как позира горд и усмихнат на всички снимки, малкия сладкишчо bowuu
   Май не съм се изразила много добре в предния си пост-в болницата е сестра ми, тя е по-голяма от мен с 8 години и аз й казвам кака. Преди малко се чухме с нея, вече е по-добре, не е на системи, но ще постои там още малко за да я наблюдават, а и лечението продължава.  
   Наде 777, чакам с нетърпение снимки и подробен разказ за пътуването! Аз от сега си мечтая как лятото ще ходим на почивка на морето, че миналата година си бяхме в къщи.
   Тези дни трябва да опитам да направя прилично клипче на Дарито като върви, ама нашето фото ли не е добро, ние ли не му разбираме, нещо не ни се получава. Ако успея да снимам нещо прилично ще ви се покажем, ако не-поне на снимка. Вчера се опитвах да снимам Дари в новото столче за кола, ама тя не ще да стои там и ревна.
   Хайде и аз дадох "скромен" принос към изписването на темата!
   Лек ден на всички Grinning

# 239
  • София
Аз само да направя една забележка на мама Икати, не сме се отказали от Велизарчо, няма да си го дадем без бой. А тя Евка е доста бойна, ще хвърчат парцалки! Joy Joy
Жалко аз тъкмо се бях поуспокоила,че Велизарчо си хареса друга мома и нашата ще си остане само за нас,пък то каква била работата CryОбаче да кажа,че и ние трудно ще си дадем черните очи на Ева само на Велизарчо.Но ако Евка си го харесва повече от нашия ерген да вземем ние да ухажваме Еми,че като гледам и тя е от чернооките хубавици.

Общи условия

Активация на акаунт