Първа Пролет е дошла, първа тя е и за МАЙските деца!

• 13 244
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
06.04.
Честит рожден ден на малката Жасмина,
Първа тя навършва една година!
Да е весела, засмяна ,
На мама сладката отмяна!

# 256
ЕЕЕЕЕЕЕЕ кога стана на 1 годинка  Heart Eyes
Честит рожден ден на първата ни рожденничка!!!!!!!!!!Много да е здрава,весела,щастлива!

Танче миналата година по това време си засичала контракции и си стягала чанти  Grinning Времето летиииииииии.............Ох развълнувах се..Почнаха празниците,децата порастват ,а ние...

# 257
Ейййй, честит рожден ден на Жасминка! Да е много, много здрава, весела, игрива и да е гордостта на мама и тати.

Направо тръпки ме побиха. Представяте ли си, нашите малки дечица стават вече на 1 годинка?  smile3510
Ани започна със стихчето   newsm44  smile3501 Много добре звучи. Ще чакаме продължението. thumbsup

# 258
 newsm81 baloni nbirthdayС ОГРОМНО ВЪЛНЕНИЕ ИСКАМ ДА ЧЕСТИТЯ ПЪРВИЯ РОЖДЕН ДЕН НА ЖАСМИНКА!ДА Е ЗДРАВА,ВЕСЕЛА,ЩАСТЛИВА,ДА РАСТЕ В ПРЕКРАСЕН ДОМ И ДА НОСИ МНОГО РАДОСТ НА МАМА И ТАТКО!
 bdbaloniМомичета,още си спомням как ми се обади една приятелка и ми съобщи,че се е родило първото майско бебе!Чак на рев ме избива...много се разчувствах!

Честит годежен пръстен и на Надя!Твоят годеник е номер едно-направил ти е прекрасна изненада! newsm51

На Дари и Макси пожелавам да оздравяват бързо и да хапнат вкусни яйчица на Великден!Мими,много е гадно това с хранителното натравяне-случвало ми се е,а и през първите месеци на бременността ми беше същото.Направо не ми се живееше,радвам се,че кака ти е по-добре!
Какви красоти сте сътворили!Аз още не съм започнала даже...
Вики,абе ти сигурна ли си,че това е Мони? WinkКога порастна толкова Shocked
Тази сутрин се събудих от крясъци на Елла,Рая дойде и я взе веднага,после излязохме и бута количката през цялото време,а аз се шлях по магазините.Абе...решила съм да я задържа тук поне месец!Дано така да продължават отношенията ни.
Да ви се оплача от Елла.Много вдигна пак мерните единици вчера.Мия си чинии в кухнята и по едно време в хола настъпи тишина.Викам я и я чувам от някъде,мнооого далече.В ужас прелетявам из къщата-нашто момиче качило само всички стълби догоре/12 са/ и се разхожда щастливо между спалните на 2 етаж!Изпаднах в див ужас и се проклех,че съм оставила вратичката отворена...какво е можело да стане...добре че Господ я пази! След няколко минути игра при мен напипа едно какао на прах и го разпиля с кеф на току-що измития ми под...и после тръгна да бяга от мен/да пълзи де/,за да го разнесе навсякъде...след около час се навря в пералнята!Само единия й крак стърчеше!Абе...Завършихме деня подобаващо:реших да я изведа с новото й колело,ама как с моите две леви ръце съм го сглобила?Навръщане от парка предното колело и кормилото паднах на земята.Добре че не се удари.А докато се возеше има само една дума,с която мога да опиша вида й:победоносен.Гледаше на всички страни с вдигната брадичка като кралица:''виждате ли ме какво имам''.
Сложих я да спи и реших,че до тук ще е .Да ама не!В 2 през нощта вече се беше наспала.И понеже ключа за лампата е до нейното легло...аз я сложа да спи,тя се изправя,святка си лампата и започва да крещи и удря едни плюшени играчки в таблата.Ставах 211 пъти-загасям,завивам,тя става,светва...и така.И като изляза крещи в знак на протест-хем да си играе,хем да има компания.Изяде два шамара по дупарата и изобщо не ме е срам да си призная.Тя дори не се трогна.Беше в прекрасно настроение и така до 5 сутринта.Днес съм мноооого зле.Едва гледам.Затова ви се извинявам за дългите излияния и ви пожелавам лека нощ!

# 259
  • София
Честит първи рожден ден на най-голямото момиче Жасмина! Да е жива и здрава!  bouquet

Ани, много ми хареса стихчето, което си измислила.
Аз отдавна не съм се разписвала, че нали съм си обяснителна и все преценявам, че няма да ми стигне времето да кажа всичко Wink
Боядисах вчера едни яйца и ще ви покажа резултата, обаче тя работата от началото тръгна каръшки - следобед нещо ме заболя корема и ми стана лошо, два пъти повръщах и не разбрах от какво е, но важното е, че ми мина. Както и да е, като се пооправих, измих яйцата и ги сложих да се варят, но като погледнах, едно около 30% се напукаха, а хем ги темперирах преди това и на слаб огън ги варих, ама и тях боядисах де. После хапчетата на боите не щяха да се разтварят, добре че Румчо беше много послушен и не успя да излее боите върху себе си Laughing Ето го и резултата от боядисването в стил Кабранска

Не хванаха много боите, но поне усвоих технологията Simple Smile Лусмар, вашите са много красиви, особено шареничките, с памук са правени, нали?
Наде, честит ти пръстен, евала на годеника за идеите, всичко звучи като в приказка.
Като стана дума за спане, от Румен не мога да се оплача, въпреки че днес се събуди по-рано и си говори в момента нещо в кошарата. Ама аз хептен съм се сдухала, будя се през нощта и след това минимум час не мога да заспя, полудявам нещо... #Crazy
Бетинка е много важна в сауната Simple Smile А мама Ивон къде се загуби, а Риен?
Чао засега!

# 260
  • Варна
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЖАСМИНКА! Голяма голяма да порасне, здравичка и щастлива да е и много да слушка и радва мама и тате!

Ани, с нетърпение очакваме и продължението на стихчето, много ми харесва!

Ирка, голяма палавница е станала твоята Елла! Да направи толкова много бели за един ден...а за теб ми стана тъжно, че не си успяла да се наспиш. Дано сега като си имаш помощница да можеш да поспиваш поне на обяд.

Виф, как е Макси? Дано е свалил вече температурката и да е по-добре  Hug А ти как си, стискам палци всичко да мине по-скоро.

Мимето, и на вас пожелавам бързо оздравяване.

Мимозке, дано тези зъбки излязат по-бързо и да не мъчат така детенцето. А Жули и хипопотама са много сладки, май това ви е любимата играчка.

Надя, честит ти пръстен и с нетърпение ще очакваме снимки и разкази от сватбата. Определихте ли дата?

Много са ви хубави яйцата, и аз боядисвах вчера с майка ми -по стандартната технология и по рецептата на Люба. За съжаление там забравих да ги снимам, сега чакам да се заредят батериите на фотоапарата и ще ви ги покажа.

# 261
  • Varna
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,НА ЖАСМИНКА- СЛАДУРИНКА, МНОГО МНОГО ЩАСТИЕ И РАДОСТ.МНГО ВЕСЕЛ РОЖДЕН ДЕН И ПОЖЕЛАВАМЕ С БЕТИНКА.
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 262
  • Варна
Ети ги и моите яйца http://images14.snimka.bg/002578010.jpg http://images14.snimka.bg/002578009.jpg http://images14.snimka.bg/002578008.jpg

Сиске, къде сииииии? Ще ти пиша на лични.

# 263
Честит рожден ден, малка сладка Жасминка! Да си жива и здрава, весела и щастлива! Честито и на мама Таня! Пожелавам й винаги да е усмихната покрай малкото съкровище!  bouquet

# 264
Честит първи рожден ден на малката Жасминка! Нека да расте много здрава и щастлива! Само да радва мама и тати!

И аз вчера мацах яйца заедно с децата. Ето резултата: http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/P1050173.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/P1050172.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/P1050175.jpg

Люба, твоята рецепта не можах да я направя, защото боите, които бях купила не бяха на прах, както си мислех  #Cussing out. Но много ти благодаря все пак за нея, ще влезе в употреба другата година. Между другото ние преди така си боядисвахме яйцата, но съм забравила.

Наде, честит ти годежен пръстен! Твоята половинка е избрал страхотен начин да ти го подари  Heart Eyes.

Ирка, твоята Елла май се съревновава с Килиан по бели. И той много често качва стълбите в къщата на Женевското езеро, но ние нямаме долу вратичка, ами горе.

Ето и малко снимки на Килиан да не ни забравите:

http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/P1050153.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/P1050160.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/P1050164.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/P1050169.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/P1050170.jpg

Къде изчезана Ванилка?

Лек и слънчев ден! Ние отиваме за три дни на езерото.

# 265
  • Плевен
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЖАСМИНКА! ЗДРАВЕ И ВЕСЕЛИЕ ДА ИЗПЪЛВАТ ЖИВОТА Й! НА МАМА ТАНЯ - ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ С КРАСИВАТА ДЪЩЕРИЧКА!

easter Много съм развълнувана днес от това събитие. Малките ни бебчовци вече стават на 1 годинка, бързо лети времето...

easter Ирка, дано Елла-белла да те остави да поспиш и пълноценно да се възползваш от помощта на гостенката ви.

easter Бабълче, да най-шарените са с памук. Като шарим използваме няколко технологии, тази година включихме и на Люба технологията   bouquet. Обичаме с майка ми да се занимаваме по празниците. Надявам се и Траяна да се увлича така като нас, защото леля й въобще не харесва да се занимава - обича направо на готово, хоп на масата . А за мен празника е именно в това, да те обземе еуфорията на подготовката, да зарадваш близките си!

Весел ден на всички!

# 266
  • София

Т А Н Ч Е,  Ч Е С Т И Т А  Т И  Р О Ж Д Е Н И Ч К А! Д А   Т И  Е   З Д Р А В А  И   В С Е Л А!

Ние днес се илзюпихме в 8:45 ч., а аз май си бях свикнала да си поспиваме до 10... то на хубавото лесно се свиква  Wink Ама да не си помислите, че сме минавали без цокане... да-да, поне по 4 - 5 пъти си мрънка, но аз вече май свикнах и поне не се кокоря по 1 ч. след това  Crazy

Всички снимки на Великденски яйца са сладурски! Ние още не сме сколасали, дано до събота оправим и фотото да ги покажа.

Миме, стискам палци АБ да подейства бързо и ефикасно!
 easter  Весели празници на всички, които заминават днес!  easter

# 267
Здравейте,

Честит Рожден Ден на Жасминка. Да жива, здрава, с много късмет и обградена с обич.   bouquet  newsm51  smile3525
Люба, аз успях да изгледам клипа. Ама ти направо си като Иван Звездев. Само че доста по-чаровна.  Много сте сладки - и ти, и озвучаването! Някак си струи атмосферата... След подробното обяснение на рецептата и нагледния материал, просто ще е срамота да оплескам нещо.
Лусмар, много хубаво са ти станали яйцата. На мен ми хареса особено едно на сини точици.. И на Бабълчето ми харесаха. Поздравления за Анита и Катя за допълнителната украса, изглеждат страхотно панерчетата им.
Катя, правиш най-страхотните снимки на Килиан. А и той е толкова сладък...
Честито, Надя, за годежния пръстен и страхотната екскурзия. И аз съм от нетърпеливите за разказ и впечатления, разбира се и снимки.
Ирка, твойта дъщеря направо ми скри шапката... Голяма активност, голямо чудо... Аз направо няма какво да се оплаквам, моят Марто най-много да събори нещо... Въпросът е да избегне глава си... 
Руми, тая снимка с балоните е супер.  Grinning

# 268
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЖАСМИНА!МИЛО ДЕТЕ,ЖЕЛАЯ ТИ ДА РАСТЕЖ ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА,УСМИХНАТА И ДА НОСИШ САМО МНОГО РАДОСТ И УСМИВКИ НА ВСИЧКИ!
Танче, newsm51 за теб!

Ани,стихчето е много хубаво! Grinning
Аз,пак да си кажа за поканите BlushПоръчах от Малена от форума много са хубави/розови и сини/ доставят ги и с плик,твърда е хартията,абе страхотни са.Струват само 1лв. и парите отиват за домовете.Поканите могат да се видят в подписа на monda и в сайта на Malenna.

С удовлоствие разгледах снимките на Килиан страхотен сладур е както и Велизар на Олчето и Икати,Ивайла,Жули,Бетка и Йонката.Всичките ни беборани са големи сладурани Grinning

Моля се  да няма болни дечица и мами,а на Дарито и Макси им желая скоро да са здравички!
Мешко, надявам се,чи при Мия всичко е наред!

Елфче,Таня Арк,питате ме за Божа и Надя.Пресен пример от ей сега докато пиша,чувам,че Божа крещи кога поглеждам тя взела една линия и удря Надя по главата,а Надя си мисли,че Божа и тика линията и посяга с лапа.След малко ще пусна и снимка да ги видите моите палавници Mr. Green
Надя не е агресивна,даже малко е тип "мухла" като види някой непознат и се крие!

Наденце,поздравления!Много се радвам за вас Grinning!Ама свата кавалер каквото и да си говорим!Исакм и аз снимки от Дубай и ресторанта/ако,има де/ и снимка на пръстена.Чета снощи на Чемшира какво е направил свата и той ми вика,ами то момичето добро да не е като тебе нагло Mr. Green
Пусни снимка и на малкото ми сладко зетче,че не си ни го показвала скоро Hug!

Даниеле,дай ни снимка на Калоян дееееееее,ако,искаш може и с яйцата да е!

Като казах яйца на всички,които пуснахте снимки са ви чудесни яйцата.Поздравления!
Моите няма да ви ги показвам,защото така ги "прецуфрих",че не е истина.Ама и Божа като Елла вдигна нивото на палавост,че се чудя от тук нататък какво ме чака.Например сега челото и е синьо,защото вчера реши да се увери от близо,че зеленото на теракота е точно такова каквото го вижда тя от 75 см по-високо.Оставила съм едни чанти където съм пазарувала и тя да рови и наднича в тях се обърна с паяка.Това беше по обяд,след като се наспа реши,че трябва да пробва да събори и двете дъски за гладене едновременно да види дали главата и ще ги издържи  и двете.За едната знаеше със сигурност,че може.Не знам социални ли какви са,но ако,видят как не успявам да я следя точно какви ги върши,но това е положението.

Риен не я знам къде се загуби,но Ивон май е по цал ден на разходки и не се свърта много,много и явно няма време за нета.Дано се разпишат и двете,а и други мами,които скоро не са писали!

Анитка,то при мен или акулата ще е глуха или свирката ще е без топче Mr. GreenНямам търпение да дойде юни месец /живот и здраве/ и да се видим с всички!

Днес следобед си тръгваме за село и няма да се включвам няколко дни и затова сега ви пожелавам весели празници! Hug

# 269

Общи условия

Активация на акаунт