Честит рожден ден на малката Жасмина,
Първа тя навършва една година!
Да е весела, засмяна ,
На мама сладката отмяна!

Времето летиииииииии.............Ох развълнувах се..Почнаха празниците,децата порастват ,а ние...
С ОГРОМНО ВЪЛНЕНИЕ ИСКАМ ДА ЧЕСТИТЯ ПЪРВИЯ РОЖДЕН ДЕН НА ЖАСМИНКА!ДА Е ЗДРАВА,ВЕСЕЛА,ЩАСТЛИВА,ДА РАСТЕ В ПРЕКРАСЕН ДОМ И ДА НОСИ МНОГО РАДОСТ НА МАМА И ТАТКО!
Момичета,още си спомням как ми се обади една приятелка и ми съобщи,че се е родило първото майско бебе!Чак на рев ме избива...много се разчувствах!
Кога порастна толкова 

Лусмар, вашите са много красиви, особено шареничките, с памук са правени, нали?
А мама Ивон къде се загуби, а Риен?
А ти как си, стискам палци всичко да мине по-скоро.
. Но много ти благодаря все пак за нея, ще влезе в употреба другата година. Между другото ние преди така си боядисвахме яйцата, но съм забравила.
.
Много съм развълнувана днес от това събитие. Малките ни бебчовци вече стават на 1 годинка, бързо лети времето...
Ирка, дано Елла-белла да те остави да поспиш и пълноценно да се възползваш от помощта на гостенката ви.
Бабълче, да най-шарените са с памук. Като шарим използваме няколко технологии, тази година включихме и на Люба технологията
. Обичаме с майка ми да се занимаваме по празниците. Надявам се и Траяна да се увлича така като нас, защото леля й въобще не харесва да се занимава - обича направо на готово, хоп на масата . А за мен празника е именно в това, да те обземе еуфорията на подготовката, да зарадваш близките си!
Ама да не си помислите, че сме минавали без цокане... да-да, поне по 4 - 5 пъти си мрънка, но аз вече май свикнах и поне не се кокоря по 1 ч. след това 
Весели празници на всички, които заминават днес!

за теб!
Поръчах от Малена от форума много са хубави/розови и сини/ доставят ги и с плик,твърда е хартията,абе страхотни са.Струват само 1лв. и парите отиват за домовете.Поканите могат да се видят в подписа на monda и в сайта на Malenna.
!Ама свата кавалер каквото и да си говорим!Исакм и аз снимки от Дубай и ресторанта/ако,има де/ и снимка на пръстена.Чета снощи на Чемшира какво е направил свата и той ми вика,ами то момичето добро да не е като тебе нагло
!