Първа Пролет е дошла, първа тя е и за МАЙските деца!

• 13 236
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте!Честита темичка!

Олче пак си се представила вълшебно!

Искам да ви покажа едно клипче от преди няколко дена.

http://krisi06.multiply.com/video/item/1

# 46
Честити 10 месеца на всички малчугани и малчуганки. Hug

# 47
Денц как може да си помислиш ,че сме те забравили и да се представяш нанова и Мешко също!!Добре завърнали се!Много са ви сладки бебоците и Никола на Таня Арк Hug Мешко дано всичко лошо е зад гърба ви  Praynig

Иги браво невероятно успешна диета и честито ти дипломиране!
Танчука много сладка танцьорка  Laughing и Жули така танцува на дупе  hahaha
Миа на Ванила -много хубава с тая забрадка  Heart Eyes

# 48
  • В сърцето на любимите мъже!
Ето една снимчица от нас, да не ни забравите...

и още малко , на който му се гледат: http://snimka.bg/album.php?album_id=107105&photo=6

Забравих да кажа, че вече си имаме 6 зъбчета - 2 отдолу и 4 отгоре... то нямаше, нямаше, пък изведнъж...

Диетата ми не е нищо особено - просто не ям въглехидрати...

Последна редакция: пт, 30 мар 2007, 00:08 от Iggiberry

# 49
Ааааа Криси ме уби!Браво-какво музикално бебе!И в такт!
Иги,аз съм потресена и възхитена наведнъж!!!Да кажа,че изглеждаш невероятно ще е малко...много,много ти личи,че си отслабнала...и си много красива,БРАВО за волята и желанието!Не знам на колко години си,но изглеждаш много млада-на около 20.Направо...и аз почвам по-сериозно,вдъхваш ми увереност.Пък това,чв 93кг сега не го вярвам.Хич не ми приличаш на толкова.Колко искаш да станеш?Момчо е съвсем различно бебе.Абе да си призная аз се връщах да видя дали правилно съм видяла на коя мама е постингът.
Забравих да кажа,че се смях със сълзи на бисквитката на Румчо Joy
Икати,а ти изтрепа рибата с тоя сън ShockedАз тази нощ сериозно се замислям дали да лягам въобще.Елла кашля много/добре че имаме още свещички и сироп от френския доктор/
,ужасно много и се буди с рев на всеки 5 минути.Преди малко се гушкахме и си показвахме картинките в стаята.Вече ходих около 20 пъти,а е легнала преди 2 часа.На всичкото отгоре има 38 градуса т.Ето пак реве...

# 50
Мамо Рая,запиши се при нас!С радост приемаме нови мамчета.

# 51
Добро утро!

Айде на кафенцето и чайчето

Честито на месечковците днес!

Добре завърнали се на Денз и Мешко! Не сме ви забравили, да знаете. Мешко, надявам се проблемите ви да са свършили и сега Мия да се наслаждава на бебепкия живот. Много е сладка  Heart Eyes.

Иги, изглеждаш страхотно! Поздравявам те за волята и усилията, които полагаш. И на мен не ми изглеждаш 93 кг., и имаш страхотни очи. А Момчо колко е пораснал, вече не е бебе а едно малко момченце!

Браво на Криската за музикалния талант! Много хубаво танцува, и в такт!

Миа както винаги красиииива  Heart Eyes

Таня и твоя мъъ много пораснал и с тази усмивка с двата зъба направо да го изхрускаш  Hug.

Ирка, желая ви скоростно оздравяване. Дано да сте се наспали и двете тази нощ.

Благодаря на всички за пожеланията! Килиан все повече напредва с ходенето и мисля другата седмица да му направя питка. Тук няма такава традиция, но мисля да я въведа. А и баща ми идва другата седмица при мен и мисля, че ще се радва да присъства на този ритуал.

Отивам да се оправям за работа!

Лек и слънчев ден!

# 52
Добро утро Simple Smile Кате , мерси за кафето Simple Smile Все забравям да те поздравя за ходещото човече Simple Smile
 Момичета, някой има ли идея откъде мога да купя на Калоян костюм??? Става въпрос за официален костюм, ако може с вратовръзка или папионка newsm78

# 53
  • Велико Търново
Добро утро,мацки!Кате,благодаря за кафето с удоволствие ще потретя!

Честита месечинка на патерици на баш наборите от вчера и на днешните!Пожелавам им да са много здрави,игриви и приказливи!  ura  bigdance2 Tada

Кате,честити ходещи крачета на Килиан-сладуран!Много път да извърви с тях!Идеята ти е чудесна,а съм сигурна,че на баща ти ще му стане много мило! Hug

Денз,а така не може  Naughtyкак така ще сме те забравили!Я се разписвай по-често и ни го показвай този чаровник Марти!

Люси,надявам се,че вече поне не те боли толкова силно Praynig!

Иги,браво бе момиче!Честита ти диплома,а за фитнеса и диетата си просто много постоянна и сериозна!Ама,то и затова са такива резултатите Peace!Мен ме е срам да погледна от кой месец ти датира ЛС към мен с диетата Embarassed.Момчо страшно много е пораснал!По-често ни го показвай и него!

Мешко,надявам се,че всичко при вас е приключило и вече сте добре и ти и малката принцеса!Миа е голяма сладурана!

Paizy,Божа и тя е от отбора на Ради!Тази нощ поне се отървахме от единя никнещ зъб!Остават още само 16 Mr. Green.Дано и при Ради да минават по-леко!

Ирка,аз нали все да разбера,че нали сън няма да ме хване,та аз,питах за "чернилките".За пакистанците и аз,съм чувала не особено добри коментари,но индийците са много търсени за работници в ОАЕ.Важното е че,разбрах и сега няма да отслабна от мислене Mr. Green.Нацелувай Елла-хубавелла отмен!

Танче,Никола изби конкуренцията с бутилката с Бакарди Mr. Greenние с някаква бирена бутилка изобщо не може да се класираме!Всичките му снимка са много хубави!

Криската е особено музикална/пу-пу/!Миа голяма забрадка и тя извади!Сладурани!

Ами,това е от нас!Отивам да се позабавлявам  newsm79 newsm28 1ironing hang hang!Тук времето е мрачно,но се надявам в страната да е по-усмихнато!

# 54
  • София
oh кафенце, мерсаж, Кате.   bouquet   chef

иги, страхотни очи! при теб много добре се показва комбинацията от тъмна коса и светли очи Simple Smile момчи голям сладур и колко е голям вече.. и работата на твоя мъж - евалла! поразгледах в албумчето, което си сложила, особено белия диван! дай ми на мен светли мебели, майко мила! и светли стени и под, абе ако може всичко да е почти бяло  Mr. Green, айде стените може и да не са. но още веднъж  Hug.

елла дано да е по - добре, пиши ирка.

за бакардито вече писах, но още ми е весело, а и в комбинация с този йовчо, дръжте се, идат  hahaha

мойта щерка си е направила дрънкалка от една кутийка с витамини и я размахва и се кефи, кога ли ще почне да развинтва, ще трябва да й я отнемам..

да не забравя, Мия на мешко, много сладка, да забравите всяко зло, дано  Praynig

какво друго, а, ани, дай идея душа, за филми акто стана дума, свърши ми моя прелестен сериал, монк, ни една серийка не остана на компа, всичко бе изгледано, дори 3ти сезон... лошооооо, докато излезат отчаяните съпруги на Великден... ех, неволи.

ами това е май за днес. хубав ден, макар че тук е мрачно... Confused

# 55
  • Варна
Ох, пак отначало...затрих си поста  защото съм newsm57

Кате, благодаря за кафенцето! Честито прохождане на Килиан, да са му сигурни и уверени стъпките в живота. За питката и аз си мисля, че баща ти ще се зарадва...

Пейзи, картинките ги намирам в гугъл. Отиваш на изображения, пишеш ключова дума "кафе" или каквото търсиш и ти изкарва много. Остава само да си избереш, с десен бутон копираш адреса и поместваш в поста както се помества снимка.

Иги, поздравления за свалените килограми   newsm10и допломирането. Момчо много е пораснал, а ти изглеждаш много добре!

Мешко, Мия-Мария е голяма сладуранка, дано всичко лошо да е вече зад гърба ви. За пръв път чувам за дете, което не обича да стои навън. Домошарка ще е  Grinning

Лусмар, радвам се, че Тери не те е наранила сериозно. Честита ви количка, със здраве да си я ползвате. И аз съм фен на Арията, и ако може да те помоля да измериш колко см. е широка от вътре. Искам да сменям моята, но не знам дали тази няма да стане тясна скоро.

Таня_арк, Никола наистина изби рибата с Бакардито. И ние имаме снимка с бутилка, предлагам да си направим албумче "децата и алкохола"  hahaha

Много дълго стана май  newsm78 Весел ден на всички.

# 56
  • Пловдив
Привет и от мен,
мерси за кафенцето, точно на време, че от сутринта съм по разни срещи, но още малко и съм отпуска
Честито на ходещия Килиян и на всички месечинки, хайде скоро ще почваме да си честитим Рождените дни на малките големи човечета  Laughing
За рождения ден да се включа и аз, мисля с бабите да изядем една торта следобяда (вече съм купила цялата украса и специални свещички), а през деня да почерпим приятелчетата на Хрисито. Все пак ние ще се приберем предния ден, така че отсега се опитвам да организирам всичко. Поканите ги направих аз (както се казва неизживяно детство), а Хрисито само сложи отпечатъци на всяка покана, нали са от нея
Сега искам да ви пожелая Весели празници, аз от утре съм без интернет (да си почина малко) и ще се подвизавам из Градската градина в Пловдив, така че къде е слънцето пловдичанки.
Ето и един поздрав от трите грации станали от сън в яслите....
http://images14.snimka.bg/002527264.jpg

# 57
  • Варна
Момичета, аз днес си имам помощник на работа  Mr. Green че няма кой да го гледа мъника.
Обаче сега спи в количката в другата стая Laughing То мойто работното дете, все към тоз офис го тегли, що време е прекарал тука....

Иги, направо ме разби с твоите диети. Изглеждаш супер, наистина видимо си личи резултата от диетите ти и си се разхубавила. Явно действието е освен ослабително и тонизиращо от твоя начин на хранене. Аз си върнах предишните кг, ама изглеждам една никаква, уморена, нямам време веждите да си оскубя даже  Blush

Идеята на Анита за албумче "Децата и алкохола" май не е лоша, само да не ни изловят... че  Mr. Green ще ни сложат в класацията безотговорни майки....

Танчука, като се видим с малчовците, трябва да им устроим денс парти и да ги снимаме. Голяма танцьорка Криската  Heart Eyes

Хайде да посвърша нещо, докато спи разбойника, че все пак съм на работа  Embarassed

# 58
  • В сърцето на любимите мъже!
Добро утро и от мен!

Благодаря на всички за хубавите думи, напълнихте ми душата!  Hug

Аз днес така се бях засилила да чистя, докато Момчо спинка, ама ни спряха водата и сега ще оползотворя времето в нета. Wink

Олче, мила, какво става с вас? Оправяте ли се?

Сигурно сте разисквали тази тема, ама аз нали съм пропуснала, та да питам - ползвате ли гърнета? Момчил отначало като го сложих преди 3 месеца и ревеше адски, после почна да си го слага по главата. Сега го слагам по няколко пъти на ден и винаги се изпишква, но акането е трудна работа. Два пъти успях да го улуча, но чиста случайност - все го изпускам... често се будя след него, след като вече се е изакал... Вие какво правите?

# 59
  • София
Здравейте сладурани!
Ние УЖ сме по - добре, но не смея много - много да се хваля, да не чуе  Twisted Evil
Тази сутрин бяхме пак на преглед, АБ действа, в смисъл, че няма температура, но иначе пак си кашля и сополиви, няма апетит и повръща почти всичката храна, която поеме...  Cry В чудо съм се видяла с това хранене, казаха да не му се притеснявам, че било нормално от храчките и сополите да се дави, да съм му давала по - начесто и по - малко...  Снимаха го и на рентген, слава Богу, само бронхит е. Ужас някакъв, вкъщи е като аптека 126383 вида лекарства и само се борим да му ги даваме, то, милото вече като види, че баща му го гушка и почва да реве... Ще ни намрази съвсем... Cry
Стискайте палци да започнем да се подобряваме, че вече ми идва да се хвърля отнякъде, и аз не съм добре, но покрай притеснения и отрицателни емоции не виждам откъде и ще съм по - добре. Confused
Благодаря ви от сърце за изпратената положителна енергия, да ви се връща стократно и на вас и на мъниците! Heart Eyes Hug Heart Eyes

Кабранска, душата, имаш едно яко черпене от мен, спешъли за вчерашния ти постинг следобяд.  Laughing То толкова лафове бяха, такова чудо, направо ми вдигна настроението и съм се смяла със сълзи. Не мога да ти опиша колко безценно ми е такова разведряване в този момент...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes За псувните на Ивчото и за производителите на бои за коса.....  Joy hahaha Joy
И майка ми се смя със сълзи, после и на мъжО го четох... Давай в същия дух, моля те, аз съм най - изявената ти фенка от многобройния отбор, който се е сформирал при нас...  Hug

Ирка, какво става с вас? Как е Елличка? Дано ви се размине боледуването и да е само от зъбче Т, но казваш, че кашля......
Моля те, пиши как сте!!! Praynig

Денз, как можеш да се представяш наново? Как можем да ви забравим с този рус готин пич??? Аааа!  Crossing Arms
Да знаеш само колко се кефим с ненамаляващ интерес на вашата играчка от Коледния купон, особено сега, като е ревлив или кисел, само като му я пусна и започва да се смее през сълзи.  Wink

Мешко, МНОГО е чаровна твоята дъщеричка! Ще си избера нейна снимчица от някое от двете албумчета и ще я сложа на първа страничка!  Heart Eyes Дано нямате никакви проблеми повече, от сърце ви го желая! Praynig

Честити ходещи краченца на Килиан - сладуран - засмян!!!  Heart Eyes Аз в него не се съмнявах и за миг, жилката сладка! Heart Eyes

Танче, много дяволит този Никола! Да го намачкаш от мен едно хууубаво! Hug

Иги, радвам се, че се разписа, честито ти дипломиране, все така да успяваш и да се справяш! Възхищавам ти се! А Момчи е голям бонбон, както винаги, де! Heart Eyes

Лусмар, честита ви количка, явно бебешката любов е взаимна, защото Вели като видя Тери в  новото и МПС и се беше устремил с протегнато пръстче да и прави боц и викаше еееееееееееее! Laughing И ти да оздравяваш, много неприятна случка с окото, а струва ми се и доста сериозна....  Confused

Дано съм изчерпила повечето теми, ако някой или нещо съм пропуснала, не е нарочно, простено ми е в сегашната ситуация.
И аз да се отчета с шарен постинг, имам нужда да се заредя малко с настроение...  Cry
На всички ви целувки, гушки на бебоците, честито на празнуващите месечковци и до скоро! Hug

Общи условия

Активация на акаунт