Олче
и си пази силите и си обърни внимание, че то детенце ще оздравее и ще има нужда от здрава мама. А като го гледах как сладко казва Да-дда тоя красавец Вели, все едно моя слушам 
Ирка, помля ме от смях с тоя тиган... Ма той мъжа ти мнооооого гладен бе... Той и моя е такъв за манджата
Бабъл, като си представих детето с тая биба и бисквита едновременно и изпаднах вече в умопомрачителен смях. Двете с Ира ще ме довършите, от горния апартамент сигурно ми се чудят кво правя тука сама в тоя офис, че и се кикотя
Даниеле, тоз синеокия красавец, дето ти е взел очите, да го нацелуваш и намачкаш. Същото важи и за Марто на Денз

Честити първи стъпчици на Килиан!!!! Сега не ми се мисли, като почне да пренарежда и горния ред на кухнята

Еееее, най-после и Люба написала нормален постинг, че тия 2-3 реда не ми стигаха нещо
Хайде да бягам към банката, че днеска се е видяло, че ще метлосвам из града по работа...
Лек ден и мнооооооого усмивки

Аааааааа, Добре дошла на новата мама и беба Ема!!!!

Тази сутрин ходих на лекар, а и окото сутринта беше доста подуто. Разбойничка Траяна ми е разкъсала роговицата , за щастие без опасност за зрението ми. Ще капя антибиотични капки 3 дни и се надявам след това всичко да е о.к.
на мама Пастичка и бебка Ема! Тук ще ви хареса, надявам се!
Добре, че окото ти ще се оправи без последствия! Стискам палци бързо да се възстановиш! 

...
....Та и затова не бързайте...ще си дойде,като му е времето....
, взех го при нас направих му АМ (
нищо, че си говорим.
. На мен и сега ми е трудно по някога.................., но явно неволята учи. Да са й живи и здрави.