Първа Пролет е дошла, първа тя е и за МАЙските деца!

• 13 236
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Хеее, Денз се разписа, пък аз да взема да пропусна ли....... как пък не....

Олче   bouquet и си пази силите и си обърни внимание, че то детенце ще оздравее и ще има нужда от здрава мама. А като го гледах как сладко казва Да-дда тоя красавец Вели, все едно моя слушам  Mr. Green Страхотни сте  Hug

Ирка, помля ме от смях с тоя тиган... Ма той мъжа ти мнооооого гладен бе... Той и моя е такъв за манджата  Mr. Green ама аз го смотвам набърже, и вече знае - пита по тел има ли за ядене, че ако не да си купува от магазина  Mr. Green
Бабъл, като си представих детето с тая биба и бисквита едновременно и изпаднах вече в умопомрачителен смях. Двете с Ира ще ме довършите, от горния апартамент сигурно ми се чудят кво правя тука сама в тоя офис, че и се кикотя  Crazy Embarassed

Даниеле, тоз синеокия красавец, дето ти е взел очите, да го нацелуваш и намачкаш. Същото важи и за Марто на Денз  Heart Eyes

Честити първи стъпчици на Килиан!!!! Сега не ми се мисли, като почне да пренарежда и горния ред на кухнята  Joy

Еееее, най-после и Люба написала нормален постинг, че тия 2-3 реда не ми стигаха нещо  Mr. Green

Хайде да бягам към банката, че днеска се е видяло, че ще метлосвам из града по работа...

Лек ден и мнооооооого усмивки   bouquet

Аааааааа, Добре дошла на новата мама и беба Ема!!!!

# 31
  party023 Tada cheers  bigdance2 cheers baloni Popcorn dance
да почерпим, че ставаме на 10месеца
 newsm51желая на всички месечинки много здраве, любовта на мама и тате и много весели игри newsm59
за др. ще имам време по нощите
ООООООООООх, Маги падна от проходилката. Много рев, но иначе мисля, че не се е ударила.
Толкова кофти и тъжно ми стана, ама юнак без рани няма.
Лек и слънчев ден, че тук прехвърча сняг.

# 32
Здравейте и от нас! Честито на всички празнуващи!
ние сме малко мърсоливи, но май се дължи на едновременното поникване на още два горни зъба, дано да е по скоро.
от биберона се отказа сама преди 2 месеца.
мислех, че моето гардже е най - дивото , но като чета какво сте писали не е съвсем така ( не че това е успокоение, но:-)))
онзи ден успя да прескочи и преградата на кошарата, добре че няма никакви последици,
ето това е нашата палава дружинка, много ми е познато как е с много бебета на едно място

но пак си е хубаво , навсякъде да щъкат деца:-)
лек и спокоен ден!

# 33
  • Плевен
Здравейте МАЙки!
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ ДНЕС МАРТИ, МАГИ И СПЕЦИАЛНО НА БОЖИ! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТЛИВИ ИГРИ И СПОКОЙНИ НОЩИ!
Благодаря за подкрепата!  bouquet
 smile3557 Тази сутрин ходих на лекар, а и окото сутринта беше доста подуто. Разбойничка Траяна ми е разкъсала роговицата , за щастие без опасност за зрението ми. Ще капя антибиотични капки 3 дни и се надявам след това всичко да е о.к.
 smile3557 Честити проходили крачета на Килиан!
 Hug Това е за бърборино Вели, че снощи пропуснах да споделя с какво огромно удоволствие гледах няколко пъти клипчето. Добре, че беше преди инцидента за да му се нарадвам. Явно Траяна разбираше какво й казва Вели от екрана, защото му се усмихваше и издаваше разни бебешки звуци, след което му ръкопляскаше!  Hug
 smile3557 Денз, радвам се, че се разписа. Дано ти остава време вече да се разписваш. Марти много порастнал...и един усмихнат пухчо  Hug
 smile3557 Лони мисля, че е още рано за такива притеснения. Моя мъж е проговорил късно, а после не са могли да му затворят устата (въпреки, че тук се касае за срички, а не за думи).
 smile3557 Гичо пичо, дано с Маги всичко е наред и да не сте се изплашили много.
 welcome на мама Пастичка и бебка Ема! Тук ще ви хареса, надявам се!
И понеже Сиска ме издаде, че купихме лятна количка ... ще ви се покажем в нея
Приятен ден на всички!  smile3531

Последна редакция: чт, 29 мар 2007, 12:15 от lusmar

# 34
Леле, Lusmar, тази Траянка вярно голяма разбойничка Simple Smile Добре, че окото ти ще се оправи без последствия! Стискам палци бързо да се възстановиш!

# 35
  • В сърцето на любимите мъже!
Ей ме на и мен! Мимозата тъкмо попита и аз взех, че се появих!  Hug

Ние сме все навън по улиците и по двора и затова не пишем много. Бяхме и 3 седмици в Свищов на гости, а там пък съвсем нямахме време от кръстосване на улиците. Аз, да се похваля, защитих дипломната си работа с Отл 6 и вече съм един заслужил магистър. Хе-хе, като се сетя, че в деня, когато трябваше да се записвам, установих, че съм бременна и се чу-у-у-удех дали ще се справя, пък то... всичко си върви...

Олче, аз не четох много назад, ама видях, че нещо сте болнички. Сигурна съм, че съвсем скоро ще се оправите и ще забравиш проблемите. А за темата, че е супер, няма смисъл да коментирам.

Люси, окото май си е добре да го прегледаш. И мен Момчо все ме контузва и си ходя одрана по лицето, та все ме питат хората кой ме е бил.  Wink

Аз все така продължавам с фитнеса и вече съм ... "само" 93 кила... като си помисля, че като влязох да раждам бях 132... Embarassed даже вече си купих някоя и друга дреха, че преди ми свидеше, като се видех, че и с ново и без ново съм си все като мечка... Wink

Момчил е станал страшно активен, непрекъснато иска да стои прави и се опитва да ходи, макар че е все още несигурен да се пусне сам и все се държи някъде. В тази връзка, честито на ходещия Килиан! Да скъса много чифтове обувки!
Във връзка с вирусите и настинките, моето дете май е едно от малкото, които тази зима не са слагали шапка почти; и в свищов скандализирахме общественото мнение с това, че си ходим почти голи (според разбиранията), но пък и той с изключение на някакви сополчета изобщо не е боледувал.

Сега, обаче, слага абсолютно всякакви боклуци в устата си и като резултат си докара разстройство, което продължи цяла седмица и понеже минахме само на кърма, се наложи кърмене като в първите седмици - по 20 пъти на ден. Вече отмина и сега се захранваме отново.

Ох, имам още толкова много да ви разказвам, ама ще попрочета малко назад и тогава...
 Целувки на всички, много ни липсвахте!

# 36
Здравейте. Не знам дали ме помните. не съм писала тук от раждането насам, но ви преглеждам и чета. Причината да не пиша е, че за съжаление ние имахме големи проблеми след раждането и съсипахме горкото дете от прегледи и изследвания. не ми се ще да разказвам подробно, че все още не мога да се отърся психически от стреса, който ни причиниха. Тревогите ни не са приключили, но поне направихме почти всичко от възможните изследвания, та сега най-накрая бебка е на свободен режим. Милото човече като си помисля през какво мина и лошо ми става. Нямаше късмета да води безметежен бебешки живот, ама дано дотук вече да приключат трудностите и оттук нататък да й е по-хубав живота. Иначе официалното й име е Мария, но за всички нас е просто Мия. Ето малко снимки да ни видите: http://good-times.webshots.com/album/558381327zwZVtf
http://good-times.webshots.com/album/557902073ASPwcv

На последната консултация на 10м.  -9,560кг. и 74см. Много е самостоятелна и с определено мнение по много въпроси, въобще не обича да се гушка, но обича да й се говори, да й се чете и пее. Биберон залъгалка е ползвала 2 пъти, сама си заспива в нейната стая. Не обича да стои навън, разходките ни сасвързани обикновено с мрънкане и рев довкъщи, после млъква и се усмихва доволно. Още нямаме излязъл изцяло зъб, но пък имаме 2-3, които са на финалната фаза. Късно почна да седи, сега иска да стои, но все още не иска да ходи, прави по 2-3 крачки едвам едвам, но при нас е  се очаква да е по-късно предвид всичките ни проблеми. "мама" казваше още на 4м., както и не и да, но от 3 месеца насам нищо не е казала, само е, а и отвреме навреме ме, ма. може да прави здрасти с ръчичка и е усвоила едно покашляне, което употребява многозначително в най-различни ситуации. Аз вече ходя на работа, а нея я гледа майка ми. Май стана много дълго, съжалявам. ще пиша по-често вече.

# 37
Хайде и аз да се разпиша, че Ирка питаше къде съм...

Нищо ново под слънцето при нас. Ел-овете са ни в повече и вече силите ме напускат. Малкото диване няма спирачки. Търчи като бесен и не се изморява.
Нещо след като смениха часовото време ни се скапа спането... Снощи го изкъпахме, заспа и след час се събуди и последва дива фиеста до  23:30 ч.
Не съм си правила списък, та ще карам по спомени Simple Smile
Честито прохождане на Килиан! Да са му здрави крачетата и да го слушат!
Добре дошли на новите мами  Hug Да разказват повече за малките разбойнички.
Лусмар, дано бързо ти мине окото (сега видях, че в поста си сложила емоиконки с насинено око и направо много ме развесели!!) bouquet

Олче, големи благодарности за това, че си намерила сили да пуснеш новата тема и дано вече Вели се оправя и ти покрай него  Praynig
Честит месечен ден на нашата скъпа МАГИ! Да расте все така здрава и красива и да радва всички около себе си Heart Eyes
Честито и на Божа и Марти!  Hug

Последна редакция: чт, 29 мар 2007, 15:42 от tania_ark

# 38
Здравейте и приятно пиене на следобеднто кафе от мен...
Гледам днес има много изненади-дано така да продължи денят/ и дано всички да са така приятни/...Много се радвам на постингите на скоро неразписвалите се мами......Марто е голям сладур.....Иги,честито ти дипломиране...иотслабване/ти си направо образец за силна воля/...браво и за закаляването на Момчи/но не си стискай снимките само за сватята-дай някоя и насам Laughing/....и Добре дошла на Мешко и Мия/срахотна чаровница,ако някой още е без гадже-да не се мисли хич/...пък и явно е момиче с характер/ама то така и трябва/
Люска,много ти е хубава и количката и манекенката/макар и побойничка/...а ти дано бързо се оправиш...и се пази!!!/и другите мами-Внимавайте,че тия терминаторчета са страшна работа Mr. Green/
Нанси,бандата ви е страхотна...само дета неможаха децата на истински сняг да се порадват тая година....оправяйте се с хремата...и ние влизаме във форма-само да се стопли и сме на линия/да  видим и Калината наживо,че то така само на мерки и теглилки-нещо не си я представям/
4 седмици по-рано са родени.А каката е почти на 11 месеца/30 април е родена/.А това ми напомня:какво правят малдите мама и татко,за които беше писала във форума?Как се справят?
А,така става-щото снощи си замъчих мозъчните гънки с въпроса,кога родиха каката,кога се възстанови мама,кога направиха следващата партида/щото и ние пробвахме,ама не става веднага...../а за младите родители-вятър ги вее....да е жива и здрава бабата,ама нали и тя си има едно бебе,и то такова,че се брои за няколко.....просто цирка е пълен/ама на тая възраст не се и очаква кой знае колко да им дреме/....аз отначалото давах акъли/знаете ,че рядко пропускам/...ама в крайна сметка всеки си решава сам/и и линкове им дадох и за форума им говорих...ама май нет-а им е повече за игри и лаф...та няма смисъл да се напъвам повече/
Кате,и аз мисля,че кучешките са  след предкътниците,ама ние си ги вадим както ни харесва.....пък и това,че са наболи не значи ,че ще избият.....то нали трябва гърч да има.......и да и белее после на мама косата/че и производителите на боя деца хранят/
За говоренето-ние също неговорим още нищо смислено-казваме срички,нещо като думи...но аз съм далеч от мисълта,че е говор това.....Единствено нещо за ядене може да го накара да изговори повече от няколко звука/но пък тогава са едни изказвания/...и другото което му"отваря "устата е като е ядосам и като ми тегли едно"Амммааааааааа....."съпроводена с обръщане на долната джука,ред сълзи,ред сополи и много драматизъм в погледа......Но,аз мисля,че още е рано-Сами след годината почна да се "отваря",на година и половина вече не млъкваше...а сега...сега предпочитам да не е проговорил,ама никой не ме пита.....А,племенника ми на две още не говореше-но и той сега е леле-мале #Crazy....Та и затова не бързайте...ще си дойде,като му е времето....
Честито на месечковците-да радват мамите и да слушкат в рамките на приличното/не твърде много/  bouquet Heart Eyes Hug Heart Eyes  bouquet
Хайде да ви оставя да поемете дъх-пък довечера,ако Асен е пак в настроение да ми отстъпи компа.........

# 39
   Привет, Май-чета!
   Нека всички болни дечица се оправят бързо! Praynig
   Растът ни 3-ри зъба. И от горе сме така-зъб, намя зъб и пак зъб! Щърбчо!
  Тази нощ ни разказа играта. Голямо мрънкане, не иска да спи по точно заспива ама все нещо мрънкаше. Накрая спахме заедно. Надявах, че след като е заспал по-късно, че ще поспи по-докъсно, ама мечтииииииии.....
   Иначе е щурчо голям. Вече се катери на спалнята. Танцува, направо скача и си вдига ръцете на горе. Ако съм пуснала музика на компютъра си слага слушалката на ухото и започва да се подрусва. Иска постоянно внимание, само да отида до вратата и започва да плаче. Плаче и  а татко си като тръгва за работа.
   Моля ви, дайте линкче с тези красиви кафета, торти, чайчета и др.  bouquet
   Това за сега, че малчо ревнува!

Олче, поздравления за красивата темичка![/
size]

Добре дошла на новата мама!
  За второ ще изчакаме 2-3 годинки и тогава. Скоро ще почвам нова работа, а и да се нарадваме на  Ради, а и до порасне малко.

# 40
Пийнах си от следобедното кафе на Кабранска, защото диването спа, та се забрави и сега пак ще ни чака среднощна фиеста....
Та по този повод ще ви почерпя с една веселяшка усмивка:

Ето още малко снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=109150&photo=14

Последна редакция: чт, 29 мар 2007, 19:17 от tania_ark

# 41
  • София
ех, танче, този никола сладък, главицата ти е одрал направо, а с шишето бакарди направо ме скъса  hahaha hahaha Joy Joy

а моето диваче търчи след баща си, дърпа му кабелите, по които работи и вика: айдеееее

ето как вее забрадка: http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1050245.jpg  Party

Последна редакция: чт, 29 мар 2007, 20:26 от va_ni_la

# 42
Честита месечинка на Маги!
Радвам се че се разписаха много мами дето отдавна не бяха писали.
Иги, честито ти дипломиране. Шапка ти свалям за волята да слабееш. Само така!
Мешко, съжалявам че сте преминали през толкова трудности. Миа изглежда много щастливо дете! Дано вече всичко покрай  нея да е само смях и веселие.
Честита нова количка на Тери!

Като гледам какви бандити са станали всички. То и ние сме така лудеем, но само ако го пусна да щъка свободно из стаята. В хола съм му направила един детски кът от мебели и там си се забавлява чудесно. Но от 2 дни вече успява да се покатери на едната табуретка, въпреки че е обърната , за да е по висока и пак ми изчезна спокойствието. Иначе вътре има много музикални играчки и той постоянно си ги натиска. Чувам ли музика , шетам си спокойно. Но затихне ли музиката , ходя да проверявам дали не превзема крепостта. Но и да си призная с това дете си отспивам. Аз преди се имах за ранобудна, а днес в 9ч ми звъни една комшийка и аз една сънена ставам и се ядосвам кой ме буди толкова рано, и като видях че е 9, а Иван още спи, реших да си поспа още. И така днес бонуса беше до 9.30. Но по принцип в 8 сме на крак. Днес си взех от един приятел около 15 филма. Заредих се яко да гледам. И тези които Мимето ми препоръча , всички си ги набавих. Днес цял ден бяхме навън, но има дни които са по студени и си оставаме у нас. Аз си оправям къщата, докато Ивко си играе в къта и после като заспи имам час и половина за филм. Не всеки ден се получава тоя номер, но понякога става и затова се заредих с филми.

Лека и безревлива нощ на всички!

# 43
Здравейте и от нас.
След като два дни ви казвам, че мойто чадо май е пило допинг вчера така ме изненада. В 16,30 заспа и бре да се събуди ................ към 20 часа реших, че без да го будя ще му дам да пие мляко и го оставих да си спи. В 4 часа сутринта детето нададе боен писък  rotfImbo, взех го при нас направих му АМ (защото от преди 2 седмици му спрях кърмата) той отново си заспа и така до 6,30 часа. Направо ми събра очите  Shocked .

Честито и на Божа, Маги и Марти! Да са весели, здрави и палави.
Кате, честити ти ходещи крачета на Килиан !Да са му здрави, пъргави и да го слушкат!
Bubble79, мерси за пожеланието, но аз още се правя на сърдита  Crossing Arms нищо, че си говорим.  
Лусмар, радвам се, че не е сериозно, дано окото вече да не те боли. Честита ви нова количка, много е готинаааааааааа.
Stryper, честита нова люлка. Чакам да я видя.
Ирка, разби ме с тази полякиня. Не ми се мисли да имам и близнаци  ooooh!. На мен и сега ми е трудно по някога..................,  но явно неволята учи. Да са й живи и здрави.
Иги, честито ти дипломиране. Браво и за отслабването.
Мешко, дано проблемите ви да свършат и вече да може да само да се радвате на сладката Мия без грижи и тревоги.
Ани, блазе ти, че можеш да гледаш и филми. На мен нещо не ми остава време. Всеки ден задължително сме в парка и ........... за филми нямам време. А ми се гледат ........  
Неко много се отплеснах, но пиша с прекъсвания от 17 часа, та моля да ме извините

Чао, лека и спяща нощ

# 44
Браво,мами,доволна съм!Денз,Мешко и Таня накуп-е това се казва ползотворен ден!Мешко,страхотна е тая малка ухилка!Такова усмихнато бебе,че ти идва да гушнеш,да го гушнеш и пак да го гушнеш!Съжалявам,че сте имали такива ужасни моменти и се надявам всичко да е зад гърба ви!тя изглежда много добре-много весела.
А Марти какъв красавец е станал...пази го,мамо,да не ви го грабне някоя мома!
Ники го признавам за най-умно гледащото бебе,очичките са му на голям човек!Един такъв поглед има...
Къде видяхте снимки на Калоян?Аз нещо май съм пропуснала.
За полякината-ами то като е станало,какво да направи?А таткото сигурно работи по много-как се издържат толкова деца?
Иги,номер едно си!Каква ти е диетата,бе жена?Честито дипломиране!Че и умна мама...
Лусмар,на теб пък честита ти количка-все на прекрасни места в хубаво време да ходите с нея!
Елла се държи ужасно.Не спи по цял ден и по това време става зла.Сега се държи за крака ми и реве.Айде до после

Общи условия

Активация на акаунт