Първа Пролет е дошла, първа тя е и за МАЙските деца!

• 13 236
  • 284
  •   1
Отговори
# 15
  • Плевен
Ани, за съжаление не минава. Когато тръгнат сълзи много ме боли и май с малките си нокътчета на пръстчетата ми е направила раничка, която ме боли. Преди малко заспа и смятам и аз да си лягам, дано като стана да е по-добре окото, че...не ми се мисли.
Лека и спокойна нощ!

# 16
Люси, най-добре, утре боли - не боли , отивай на лекар, че все пак е око! не е шега! Пиши после как си!

# 17
Олче, темата е много красива и весела. Направо ти се възхищавам на хъса и желанието при всички проблеми който имаш newsm51.  Само се надявам да ти е повдигнала духа и на теб докато се я творила. И вземи, че си обърни внимание, най-малкото, ако Велизар се излекува, а ти не, ще го прихване пак от теб(поне това да те мотивира).
По повод кавгите, ние сме на принципа аз крещя, той излиза и се връща когато съм премислила. Моят мъж е супер спокоен човек, чак ме дразни, че аз си викам а той говори спокойно и премислено. По-добре да ми се разкрещи, а той с един такъв тон дето ме вади от равновесие. Но аз съм на мнение, че само човек като него може да ме изтърпи. По принцип мисля , че мъжът и жената трябва да са различни изцяло, че да им е хубаво и интересно. Ние сме заедно вече 9 год. и още ме стяга от време навреме стомаха(пък дали е така времето ще покаже).отплеснах се
Честито ма месечинките ни. Много здраве и игри  bouquet
За Р.Д вече не правя планове, че татито каза че ще го пуснат да си дойде и заедно ще решим на момента какво да правим(важното е че ще е тук).
Добре дошла на мама Пастичка и бебе Ема Hug
Лусмар дано не  е нещо лошо и мине с някакви капки  Praynig:
Честити ходещи крачета на Калиан и обувчици. То ние си го знаем, че е напред с материала(пък може и  с плуване да се занимава).
Мами, какво да ви кажа, Маги е с обици и цялата в розово е ме питат на това хубаво момченце, защо съм му сложила розова биба newsm78, е защо ли?
Абе, кажете как са вашите бебоци с бибите?
Имар, аз нямам твойте проблеми просто щото го няма Жоре, но си представям какво ти е (но не постъпвай така с човека, че то си е нужда).
Може и да е имало др. ама след толково изпарения ми е простено. Боядисах цялата баня, следва ваната и всичко ще е като ново.
Сега отивам да спя, ако и Маги е на това мнение. Лека и неревлива.

# 18
Олче,много ни е хубава темичката   bouquet Още повече ти оценявам усилията -болна с болно дете и не ни остави  Hug
Честито на новия пешеходец   bouquet
Люси и аз съм така-избухвам бързо и бързо ми минава,понякога се заричам,че ще се сърдя тоя път повече,ама като ми мине и забравям  Simple Smile
Къде изчезна Игибери,Таня 79 и тя се губи ,а Мария Ра не е писала отдавна..
Даниеле много ти е изписан сина и прилича изцяло на теб  Peace
Анита-благодарим ви за вниманието,вече е по-добре и утре свършва антибиотика. Hug А за работата и аз вече не знам къде се намирам...За онова ,което ми писа за таблицата не се наложи да го използвам,сега ги разпечатва ЕГН-тата,обаче не разпечатва протокола..
Кабранска радвам се,че сте добре,така и не разбрах къде се е изгорил Ивко.. Rolling Eyes

# 19
Айде,понеже обещах....да не кажете,че се скатавам...даже Асен си спря филма да мога да се разпиша/да знаете,че колкото и да се оплаквам....май не ми е толкоз лошо момчето-ама не му го казвам,че да не му се дигнат много акциите Mr. Green/...Та да закрия деня Laughing......
Сиске,ние от солидарност я насметохме твоята дружка-ама друг път да внимава какво и как пише в отчетната ни тема,че тука малко ни трябва Crazy/особенно на мен след като цял ден съм навиквала деца/...а аз сега да питам-наби ми се на очи един израз-за изрусената главица-те да не си станала блондинка без да се похвалиш/или аз съм бляла нейде си като се го направила???/
Люска,отивай на лекар и хич не подценявай проблема Naughty...че тия малки,нежни и толкова невинни същества понякога такива травми могат да причинят-аз редовно получавам удари с глава,ритници в корема,ухапвания,поскубвания и други такива..уж докато си играем.......ама понякога белезите си ги нося с дни.....А,сега забелязах и нещо за нова количка споменато Thinking/ако си забравила да се изфукаш-да го направиш веднага Crossing Arms/
Гичо,ти нещо си се повредила,бе душата...какви са тия бани дето ги боядисваш???....а и сега  стигна и до ваната...ако е за чистене-Сиската е по препаратите/нищо,че си го пази в тайна кой е тоя вълшебен препарат-на теб пък може да каже Wink/А,Маги е страхотна с обичките.....но пък за бибата не се притеснявай...и ние сме от "пристрастените"-да си призная аз доста помогнах за пристрастяването......но покрай зъбоникненето не си и помислям да ги махам,че тогава няма да му извадя пръстите от устата.....А,като решим да ги махаме-просто  ще ги изхвърлим и  най-много с ден -два мрънкане се решава  всичко/опит от Сами...с него малко късно го направих,но поне видях,че не беше толкова трагична раздялата/ ..виж със смукането на пръстите е по-сложно....
Мимозка,на радиатора се беше покатерило диването/това ни е любимата опора/....и уж не беше много топъл...ама то и кожичката му нежна...а и май доста е повисял докато го видя.....но важното е,че мина......лошото е,че хич не му  е останал и спомен и пак ходи там да се катери...ама то колкото и да прибираш и вдигаш нависоко...все ще намерят къде да направят беля/поне моите,де/.
И,тук да не забравя да честитя на Катето "пешеходеца"-дано да му е безавариен пътя и здрави крачетата......и много обувки да изтърка от ходене....Но,като спомена за плуването-та се сетих,ти мен ме питаше колко "Ел-а" е Ивчо...ама то и вие сте от тая партия,май???..А,за естествения фитнес и аз го практикувам...ама време и нерви и за истински-нещо все не остава....та направо ти свалям шапка,че и за това намираш пролука Peace
Имар-че...то доста народ ви се намеси в интимния живот....та  баш аз ли  да пропусна да се изкажа Embarassed-недей така с човека да постъпваш....пък и вторите деца се гледат по-лесно/вЕрвай ми/.....но ако се притесняваш и ще трепериш всеки месец-по-добрие се консултирай какво предпазно срество да включите...но въздържанието не е решение/в смисъл че нагнетява повече проблеми...изнервят се хората....не хубаво ,ей/
За зачезналите мами и аз периодично се сещам....ама като гледам колко трудно почна да ми става и на мен да се разписвам-хич не се учудвам.......дано поне да ни попрочитат от време на време...и дано са здрави -и те и децата Praynig
Имаше още досат точки в списъка-ама нещо не го намирам-щото непрекъснато си крия листчетата...от баткото за да не ги нарисува с флумастерите/май не се пише точно така,ама няма да ми забелязвате/...и от Иво,че много ги яде.....
Сега да честитя на месечковците......
Да пожелая оздравяване на болните и кураж на мамите им....
Да помоля да ми стискате палци,че при нас са набъбнали здряво горните кучешки зъби/а от кучешките на Сами още имам "зловещи"спомени #Crazy/
Да призова Крейзи още веднъж да се разпише и да каже поне с изпитите какво стана ?
На сватята/че гледам,че чете/  bouquet...що,бе булка не спиш-то и по вашия край си е късно вече?
И да ви пожелая лека и спокойна нощ Hug

# 20
Че то без да прочетеш спи ли се?Нали трябва да видя какво ви се е случило на всички днес-първа клюкарка.
И без това забравих да напиша някои работи:
1.Пипиив,това Цветенце същинско цветенце-със сини очички,с прекрасни къдрички!Само мама мързеливка на форума е дала почивка Laughing

2.Мамо пастичка/ех че хубав ник/ и бебенце Ема,добре дошли!Вземайте пример от Елфчето,която бързо навлезе във форумски води и пишете често!

3.Кой ме питаше за ''чернилките''?Имам предвид разни разноцветни раси-пакистанци и индийци и преди да ме обявите за расистка-ми хич не пазят беее,ще ми направят количката на г.з,а ми е жал за нея.

4.Имар,хич не ги слушай тук дружките,щото ако знаеш днес какво ми се случи...Отивам аз в парка да люлея Елчо на люлките и гледам една много млада мама с едно прекрасно 11 месечно създание,което не спря да ми се хили-бузесто,щастливо момиченце.И се заговорихме/полякиня се оказа/.Ама слабичка,слабичка-бетер Кабранска.И аз й направих комплимент.След което тя каза такова нещо,че за момент реших,че не я разбирам и съм забатачила английския с това стоене вкъщи:''Ами аз родих преди 3 седмици...близнаци!''.И сега си има 3 хубавелки под годинка и си ги гледа сама.Беше ги оставила на приятелка само,за да отскочи до парка с ''каката''.Така че да не съм чула някой да се оплаче Wink

Това малкото Траянче голям разбойник излезе-майка си да рани така.На мен пък нещо ми се възпали окото и долният клепач ми е подут.

Килиан,честити ти ходящи крачета!Да са ти здрави и бързички,но и послушни!

И двете Тани-та изчезнаха,и Смайли явно много работи,Ладида,Денз...

Икати,то да не мислиш,че аз има къде да отида?Ама така заплашително хвърлям нещата в куфара,че сама си вярвам.Сиска,тея скандали с разводите са чести при нас Mr. GreenАз все заплашвам,вилнея и сигурно,ако се заслушате,ще ме чуете следващия път чак в Бг.Полза не че има като съм такава мека мария,а той скорпион Crossing Arms

# 21
Ей,Ирка-ти сега ме вкара в размисъл.....щом каката е на 11 месеца,а близнаците на три седмици/и ако са в родени в деветия месец/....те май хич не са си полювали..... newsm78...айде отивам да мисля в спалнята...белким заспя,докато смятам........

# 22
4 седмици по-рано са родени.А каката е почти на 11 месеца/30 април е родена/.А това ми напомня:какво правят малдите мама и татко,за които беше писала във форума?Как се справят?

# 23
Честити първи самостоятелни стъпки на Килиан! Пожелавам му бързо да се усъвършенства и скоро да гони котката и батко си Simple Smile
Честита нова количка на lusmar. Дано да не е нещо сериозно.
Лайката помага за успокоение на очите. Но наистина - по-добре да те види лекар.
Леле. Тази жена направо ме стъписа. 3 деца и то и 3-те са си бебета. Да са им живи и здрави и дано да има кой да им помага.
Ирка, днес взех люлката и Ники я сглоби Simple Smile  Фантастична е. Криси заспа за 10 минути.
Ще гледам да направя снимки и да ги пусна скоро.
И ние сме от италианските семейства. Добре, че родителите ни са далече иначе на няколко пъти щяхме да се разделяме, но нито той, нито аз имаме къде да отидем.
Люба, пиши по-често дълги мнения. Тук има цял отбор твои фенове, включително и аз Simple Smile

# 24
Добро утро!

Кафенце

и чай

Честито на днешните месечковци!

Люси, как е днес окото? Дано да ти е минало  Praynig

За скандалите - ние не сме се карали от както забременях. Май нещо моите хормони са се променили и не ми е сега до караници  newsm78.

Люба, Килиан е също доста Ел-ове, всеки ден различно ги прави - един път повече, друг път по-малко  Laughing

Ирка, как се оправя тази жена с три бебета? Има ли кой да й помага? Доста си е трудничко като сравнявам себе си с 3 деца на една възраст, макар и не бебета ама пак...

Добре дошла на мама Пастичка и бебе Ема в майския отбор!

Абе мами, кучешките не излизаха ли след като изникнат предкътниците  newsm78?

Отивам да се оправям, че работата ме зове!

Лек и слънчев ден!

# 25
  • София
Добрутро мами!
Айде на кафето morning kaffeetrmker_2  food010 и на чайчето. Еми сори, ама не ми се отдава да намирам такива красиви картинки като вас Wink
Олче, евалата за темичката. Браво на теб при тия дертове да не ни забравиш Hug
Ох колко теми отворихте, ще гледам по памет да пиша, пък каквото излезе.
За биберона и аз малко се притеснявам, че около 4 месеца Румчо все не го щеше и не се успокояваше с него и го плюеше и след това като го възприе за играчка, в момента където си види бибата, хваща я и бам в устата. И въпреки, че малко се чудя кога и как ще я откаже, се радвам, че смуче, защото като се събуди, си я намира в леглото и сам се приспива вече  Grinning, мързелива работа. Даже се сещам веднъж, че изгубихме някъде бибата в леглото и аз къде ли не гледах за нея - и отстрани, и под леглото. През нощта обаче Румчо си я извадил от някъде и я лапнал, все едно си я беше надушил hahaha
Веднъж пък бяхме на гости с него и той на масата в столче за хранене с нас и му дадох бисквитка, обаче го гледам иска да си бърка в очите с нея и дори помислих че си ги търка и му се спи. То горкото не може да се сети, че трябва първо да извади бибата и се опитва с бисквитата да си нацели устата Laughing Посмяхме се малко с него.
Честити нови колички на Жули и Траянка, Лусмар, айде покажи ни я де.
Честити ходещи крачета на Килиян Simple Smile
FY, на Сисито мерките почти като нашите - 8790/73, лика прилика ще са си с Румчо Wink
Гичо, браво за банята, евала ти за ентусиазма.
А историята с полякинята и мен ме шашна - тия хора ей така си ги правят децата, то много хубаво, ама пък и сама майката ги гледа. Къде е тоя баща, дето преди 3 седмици са му се родили близнаци. newsm78
Иначе дечицата са много хубаво нещо и колкото повече, толкова по-добре. Ама само от една страна... Понякога си мисля, че ако майката няма помощ от страни - баби, детегледачки и т. н. си прекарва целия живот само в грижи и занимавки с деца, без да й остава време за нея. Малко егоистично сигурно звучи, обаче кариера и други такива екстри отиват по дяволите, ама то човек затова си преценява нещата де... Sick
Лусмар, на мен преди време Румчо ми беше бръкнал в окото с една диадема, доста е неприятно, но ми мина бързо. Дано и при теб да е така Praynig
Болничките дечица скоро да оздравяват!
Май още неща имаше, ама стана много дълго...
Лек и приятен ден!

# 26
  • София
Докато се натуткам, Катето ме изпреварила с кафето.
И понеже ми хареса много една картинка, исках да пожелая на Икати мъжа й да й се извини подобаващо и скоро да са ей така  kiss
Велизарчо е много сладък на клипчето, да го изядеш Simple Smile
Калоян и той голям красавец.

# 27
Добро утро и от мен!

Олче, пак ни изненада с тези красоти и то сега, когато главата ти пуши! Дано Вели оздравява бързо!

Честити ходещи крачета на Килиан!

Относно Елове-те и Гоги е доста. По цял ден вършее, става в 6.00, заспива в 21.00, а през деня спи само общо около 1.5 - 2 часа на пресекулки. През останалото, както казва Икато имам чувството, че е на анаболи - фурия, само глупости мисли и все поразии. Завчера гледах един филм на компютъра и нали съм заплес хич не съм усетила как е пропълзял през краката ми, мушнал се под бюрото и се омотал в кабела за нета и то така, че накрая не можеше да мръдне и се развика. Ако щете вярвайте, но си почивам само когато сме на разходка и количката се движи, поне така кротува, а аз почивам ходейки. Главата му е цялата в цицини и синини, ама и мен ме посинява - докато се катери по мен, така си забива ръчичките и петичките, че цялата съм в синки. В този ред на мисли - Люси, дано окото ти да е добре, но и аз бих те посъветвала /то кой ли ме пита де/ да отидеш при всички случаи на лекар.

Мами, искам да ви питам има ли бебчета, които още не са проговорили. Гоги още не е казал и една смислена сричка, знам че има време, но... Иначе го виждам, че всичко разбира и когато му казвам за нещо "не" и размахвам пръст и той повтаря и клати пръстче към мен, но само се хили и дума не обелва.

Гичо, поздравявам те и аз за ентусиазма и енергията за банята. Аз едва смогвам с шетнята...

welcome на мама Пастичка и бебе Ема!

Всички бебоци са големи сладури! Честито на месечковците ни!

На всички желая слънчев ден и много разходки!

# 28
  • Пловдив
Олче, стискам палци да оздравее скоро сладура   Praynig Много е сладък как казва да-да-да и то в ритъм   Heart Eyes
Даниеле, Калоян е  просто невероятен    bouquet наистина е красив като момиченце и стези сини очи (направо ще изневерим на нашето гадже  Blush)
Ние вчера бяхме на консултация, наддала е 300 гр и 3 см - вече е 9.400 и 74 см   Laughing, въпреки че 10 дни беше на гола кърма само    Twisted Evil и не искаше да яде никакви манджи   bowuu

Аз писах в старата тема, защото не бях видяла новата, сега ще ви чета  Embarassed

# 29
Здравейте,

Вие може да сте ме забравили, ама аз не сам.
Така. "Казвам се Деница и от три месеца не съм писала във форума". Така се получи. Не съм почнала работа, от вкъщи се занимавам с разни неща.
Да снеса набързо малко информация за мойто отроче Марто. Първо ето го на снимка  http://foto.bg/showphoto.php/photo/89382/limit/recent .
Та ето в кратце нашето положение. И аз, и Марто се чустваме добре. Отглеждането му ми става все по-забавно и ако не беше периода с бременност, раждане и първи месеци кърмене, вече щях да съм замислила второ дете.
Хареса ми това, което Бабъл е написала за времето на жената за себе си. Незнам, аз ли съм егоиска и имам неправилна ценостна система, но обичам "времето за себе си" и ми е трудно то да става все по-малко и по-малко. За сега спасявам положението събота и неделя, когато оставям малкия на таткото, а аз излизам по магазините или на биричка или съчетано.
Марто в момента тежи 10кг и е дълъг 78см. Вече втора седмица яде храна от детска кухня и майка му /т.е. аз/ е много доволна. Имахме един период с "мъжки неволи", но вече мина, надявам се благополучно. Това бе времето, когато му "отлепваха" пишето. Но на последната консултация докторката каза "Е, вече може да се жени. С тая пишка..." Та аз /майка му  Wink/ се успокоих, че съм направила възможен половия му живот. Все още не ходи. Изправя се сам от пода, като се хваща за дивана.
Поздравления на проходилите бебенца. На мамите - също. Сега, независимо има ли желание, няма ли, ще се спортува...
Няколко мами ме уведомиха за националната среща, която се организира.
.......И аз има ли танци съм първа кипра. Ама къде да се съберем да се наиграем. На тази национална среща ,много не ми е ясно как ще се получи с децата.  newsm78
Ама заради ей тоя лаф на Ани, много ми се приходи... Сякаш не среща с бебета, а абитурентски бал се организира...  Grinning  bouquet Grinning
Поздрави, целувки и до скоро!

Общи условия

Активация на акаунт