Лека и спокойна нощ!
. Само се надявам да ти е повдигнала духа и на теб докато се я творила. И вземи, че си обърни внимание, най-малкото, ако Велизар се излекува, а ти не, ще го прихване пак от теб(поне това да те мотивира).

:
, е защо ли?
Още повече ти оценявам усилията -болна с болно дете и не ни остави 

А за работата и аз вече не знам къде се намирам...За онова ,което ми писа за таблицата не се наложи да го използвам,сега ги разпечатва ЕГН-тата,обаче не разпечатва протокола..
/особенно на мен след като цял ден съм навиквала деца/...а аз сега да питам-наби ми се на очи един израз-за изрусената главица-те да не си станала блондинка без да се похвалиш/или аз съм бляла нейде си като се го направила???/
...че тия малки,нежни и толкова невинни същества понякога такива травми могат да причинят-аз редовно получавам удари с глава,ритници в корема,ухапвания,поскубвания и други такива..уж докато си играем.......ама понякога белезите си ги нося с дни.....А,сега забелязах и нещо за нова количка споменато
/ако си забравила да се изфукаш-да го направиш веднага
/
/А,Маги е страхотна с обичките.....но пък за бибата не се притеснявай...и ние сме от "пристрастените"-да си призная аз доста помогнах за пристрастяването......но покрай зъбоникненето не си и помислям да ги махам,че тогава няма да му извадя пръстите от устата.....А,като решим да ги махаме-просто ще ги изхвърлим и най-много с ден -два мрънкане се решава всичко/опит от Сами...с него малко късно го направих,но поне видях,че не беше толкова трагична раздялата/ ..виж със смукането на пръстите е по-сложно....

/
...що,бе булка не спиш-то и по вашия край си е късно вече?

Фантастична е. Криси заспа за 10 минути. 

.
?
и на чайчето. Еми сори, ама не ми се отдава да намирам такива красиви картинки като вас 

, мързелива работа. Даже се сещам веднъж, че изгубихме някъде бибата в леглото и аз къде ли не гледах за нея - и отстрани, и под леглото. През нощта обаче Румчо си я извадил от някъде и я лапнал, все едно си я беше надушил 

на мама Пастичка и бебе Ема!
Много е сладък как казва да-да-да и то в ритъм 
наистина е красив като момиченце и стези сини очи (направо ще изневерим на нашето гадже Blush)
/ се успокоих, че съм направила възможен половия му живот. Все още не ходи. Изправя се сам от пода, като се хваща за дивана.