Само готини мадами в хубав Разград са събрани!!!

• 16 804
  • 283
  •   1
Отговори
# 60

ДОБРЕ ДОШЛА НА НОВАТА МАМА ГИЧЕВА  !!!!

# 61
Добре дошла! Надявам се да ти хареса при нас.Напиши малко повече за себе си,за да те включи Margaret в нашата тема. Laughing

# 62
ДОБРЕ ДОШЛА НА МАМА ГИЧЕВА!ДОБРО УТРО!ПОЖЕЛАВАМ ВИ СЕДМИЦА ИЗПЪЛНЕНА С МНОГО ХУБАВИ ЕМОЦИИ,И МНОГО ПОСЛУШНИ ДЕЦА И МЪЖЕ(ЗА ВЪЛЧО САМО ДЕЦА,СЪПРУГАТА МОЖЕ И ДА НЕ Е ПОСЛУШНА)ДНЕС ВРЕМЕТО ОБЕЩАВА ДА Е ХУБАВО И ЗА ТОВА АЗ СЕ ВПУСКАМ В БЪРЗО ЧИСТЕНЕ И ГОТВЕНЕ-СМЯТАМ ДА ИЗЛЯЗА ОЩЕ ПРЕДИ ОБЯД.

# 63
  • Разград

ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ.ХУБАВ ДЕН ВИ ПОЖЕЛАВАМ.
Я,каква каручка си имам,цветята са за вас.
ДОБРЕ ДОШЛА НА МАМА ГИЧЕВА.Сигурна съм,че ще ти хареса при нас.

# 64
ДОБРЕ ДОШЛА И ОТ МЕН НА МАМА ГИЧЕВА!!!
БЪДИ УБЕДЕНА ,ЧЕ С НАС НЯМА ДА СКУЧАЕШ,НИЕ СМЕ СТРАХОТНА КОМПАНИЯ И УМЕЕМ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ.

Понякога чисто по женски си споделяме проблемите, smile3515 smile3511но с такива приятели повярвай ми бързо забравяш за тях...! newsm68 newsm44

# 65
Мили и лъчезарти мами извинете ме,забравих да ви кажа
ДОБРО УТРО И ПРЕКРАСЕН ДЕН ВИ ЖЕЛАЯ! sun

# 66
На новата мама и добро утро на всички усмихнат ден

# 67
  • Разград-София
Добро утро и добре дошла на новата мама!!
Моля да остави инфо за да мога да я вкл. в списъка ....

Днес няма да съм ви приятна компания....просто не ми е ден

# 68
на новата мама.Надявам се да ти е приятно в нашата компания.
Марго не така скъпа  Naughty,още от сутринта и без настроение.Я си направи 1 кафенце и се усмихни.Отиваме да закусим с малкият и докато се върна да си оправила настроението.
добро утро на всички

# 69
  • Разград-София
Титанче ..... кафе съм си направила цигара си запалих.....но просто не е това....
Днес е един ден на който немога да не бъда тъжна.....направо ми се разкъсва сърцето на пърчета като се сетя ....още един месец отлетя ,а на краят на този трябваше да си имам бебе ,а сега едиинственото което имам е празни ръце,душа и пълни очи със сълзи....

Последна редакция: пн, 12 мар 2007, 16:59 от Margaret

# 70
Миличка каквото и да ти кажа ще е нищо в сравнение с това,което си преживяла.Мога само да ти кажа,че всички си те обичаме и подкрепяме.Радвам се ,че си с нас и съм сигурна,че в най-скоро време и на вашата улица ще изгрее слънце .И на пук на свекито ти бебо ще е момче
 smile3534

# 71
Марго,наплачи се,хвърли нещо от балкона(внимавай с минувачите),напсувай някого!Знам,че ти е много тъжно и все се питаш защо точно на теб!Нямам и идея как да те успокоя!Освен да ти пожелая не едно а две момчета.Ти силна и смела жена,не се предавай!

# 72
  • Разград-София
Благодаря ви!Благодаря от сърце ,че ме подкрепяте,че ме разбирате ,че ме обичате ....  bouquet
И аз много си ви обичам и се радвам че имам такива друшки като вас  Hug  bouquet   smile3525 newsm20

Дано пожеланията ви се сбъднат скоро. Praynig

# 73
 Добро утро, момичета Simple Smile
 Аз днес се поспах малко повечко Embarassed
 Margaret, макар да те познавам от скоро, искам да знаеш, че може да разчиташ и на мен Heart Eyes
 Аз също ти пожелавам едно здраво бебче съвсем скоро  bouquet

# 74
След 15 минути съм на вън!Хайдееееееееееееееееее! МАМИ  НА КАФЕНЦЕ!

Общи условия

Активация на акаунт