Само готини мадами в хубав Разград са събрани!!!

• 16 828
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
незнам не мога да се сетя от линиките може да сме се виждали

# 151
ЕХОООО къде сте Гого заспа и докато спи ще изпия 1кафе.И съм заръчала на моя мъж да ми купи ел. кана снощи моята изгоря  Close

# 152
  • Разград-София
Ейй сладури  какво правите   ooooh! лелеее трябва да се орентирам към оформяне на нова тема ,че както се засилихте д апишета тая  отлетя  Whistling hahaha Whistling
Хайде аз виоставям отивам да купя на мойто мъжле "земелчета с чесън" ,а на мен желирани бонбонки (големи сме деца  Joy hahaha smile3504 ) !!

# 153
Здравейте всички  Hug

Аз приспах моята принцеса и реших да вляза за малко. Компютърът е в стаята, където спи се буди докато пиша  Crazy. Честито на рождениците Кирил и Калоян, ако съм разбрала правилно, защото още не се познаваме добре. Да са здрави, най-вече това пожелавам, и много щастливи   bouquet.

Ние сме с хрема от една седмица много упорита и сега ще ходя да й купя други капки, личната днес ми изписа нови. С нищо не мога да отпуша този нос  Thinking. Голяма мъка и денем и нощем. Вече е малко по-добре, но да видим. Искам да й пусна посявка, но не ми даде направление, а знам, че е много скъпо. Някой от вас има ли представа колко струва изследването?

чао от мен и целувки, докато спи да посетя аптеката, че ние много бързо спим  Mr. Green. На всички лек и приятен ден.

# 154
марго   стягай другата тема вече  hahaha.Разбрах за теб какво ще си купиш,но за мъжлето ти не вдянах newsm78
стели и аз си сложих кафенце.А наздраве  Joy

# 155
  • Разград-София
Здравей мама  gicheva !!! Hug
Защото не пробваш по бабешкия начин да й отпушиш носа?На колко е тя?
Знам един мнго едфикасен начин.
Купи си от магазина чай от лайка , в малко гореща вода остави пакетчето да се накисне,след това сложи  една кафяна лъжичка мед,но докато е топла водичката за да може да се разтвори медът добре , трябва да стане редичка сместа за да може да и капнеш в нослето ,по 2-3 капки в всяка ноздра.
Пробвай ако искаш!! Peace

# 156
Гичева,каква е тази лична бе ????Какви капки ползвате и какви са сополите ? Хайде тука да ти помогнем ако можем , аз лично само физиологичен серум капя на малкото .
Титанче ,това са чеснови хлебчета, бе скъпа , ама в Русйе така им викат Joy

# 157
  • Разград-София
чесново земелче Титанче !това е чесново хлебче мъничко много готино.Ходя от Кауфлан да вземам защото само там има ,и така ме гледат на ксите  ooooh! ooooh! аз с две тобички земелчета,хората напълнили по две колички продукти аз две торбички ,ама като ги няма никъде другаде тия хлебчета  Tired   а за желираните бонбони просто няма да коментира както казах -непораснало дете  Crazy Crazy Crazy

# 158
Марги, и аз обичам желирани бонки , ама като си родиш едно зверче и  ще се карате за тях , моя батко и той им е голям фен .Тези земелчета от Кауфланд и аз съм ги яла , страхотни са , сигурно и бонбоните от там вземаш , нали ?Виждала съм ги там на килограм.

# 159
  • Разград-София
да и бонбоните от там взимам -сега са пуснали едни ново видове и като малко  дете нямам търпение да отида да си купя .Само да оточня че последния път мъжо ми хубав ми изяде желираните бонобни така че не съм само аз и ако някой ден дал бог Praynig Praynig имаме две три зверчета и те ще са фенове на бонбоните .И представяшли си седнали мама ,тати и децата и дъвчат бонбони .... ooooh! Crazy hahaha Joy  Crazy Crazy hahaha Crazy  (леле какви глупости само пиша  ooooh!  )
А пък земелчетата наистина са страхотни.
Изчезвам след 30 мин пак съм тука!!!

# 160
 Здравейте:)
 Сега ходих да купя на малкия юнак подарък за рождения ден. Взех му една блузка, искам и панталонки да му взема, ама нищо не ми хвана окото.
 Като го вземим при нас, трябва да си купим и обучки, че нашите съвсем ни омаляха, растем като гъбка...
 Но без него обувки не смея

# 161
.И представяшли си седнали мама ,тати и децата и дъвчат бонбони .... ooooh! Crazy hahaha Joy  Crazy Crazy hahaha Crazy  (леле какви глупости само пиша  ooooh!  )
А пък земелчетата наистина са страхотни.
Изчезвам след 30 мин пак съм тука!!!

hahaha hahaha hahaha нама лошо

# 162
  • Разград
Мамо Гичева,във форума съм срещала цените на изследванията-12 лв,но до колко са актуални в нашия град незная.Моят син тази зима ми е правил няколко хреми с доста обилни секрети.Винаги го лекувам по следния начин(личната ми го е казала):капки-Ксилометазолин по 4 пъти на ден,Тобрин по 3 пъти на ден,след Ксилометазолин.И понеже чак повръщаше от кашлица със секрети,но гърлото не е било много зачервено-Проспан,за да втечни секрета.
Отделно рендосвам лук и смесвам 1:1 с вода и капя в носа през половин час.Тази смес приготвям по два пъти на ден,защото има трайност до 5 часа.В такава ситуация в къщи става олелия-капки през половин час,сиропи(освен Проспана и аз му приготвям няколко).Детето се криеше като ме види да го приближавам,но пък последния път хремата му мина за 3 дни.

Бонбоните и аз ги ям с удоволствие.

# 163
  • На черешата
Здравейте:)
 Сега ходих да купя на малкия юнак подарък за рождения ден. Взех му една блузка, искам и панталонки да му взема, ама нищо не ми хвана окото.
 Като го вземим при нас, трябва да си купим и обучки, че нашите съвсем ни омаляха, растем като гъбка...
 Но без него обувки не смея

Е не си харесала,защото отдавна не си ходила в Разград  Mr. Green.На 2 етаж в търговския център /хммм,така ли му беше името  newsm78/ има страхотен детски магазин.И собственичката е много готина мацка,купихме дънки и рокли на моите принцеси от там,мноооого любезна и сега се фръцкаме с готини дънки.А ти какво търсиш,да помагам с нещо...

# 164
Някой търсил ли е в нашия град млечна захар.Къде ли да потърся?
Марго,ти много далеч ли живееш от магазина на ТСМ?
 Ние  също имаме проблем със нослето.От нова година на сам сме със задна хрема.Доки все ме успокоява,че му няма нищо.Обаче днес сес разбрахме че във четвъртък ще го занеса да го погледне,защото предстой ваксина,а аз отказвам да го имунизираме в това състояние.От нея знам обаче,че за да втечня секрета трябва първо на направя промивка със физиологичен разтвор и така да капя капки.

Общи условия

Активация на акаунт