Само готини мадами в хубав Разград са събрани!!!

• 16 824
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
  • Разград-София
Ехооо   wavey wavey ! Аз се върнах !!!! Flutter Flutter newsm44  и имам бонбонкиии smile3521 smile3534    newsm62 !Леле какъв народ в тоя Кауфлан и пенсионери   #2gunfire #2gunfire newsm27 newsm27 !!!Пречкат се бавят се на касите -УЖАС!!Ама въпреки  това вече съм си в нас и си хапвам бонбонки!И на мъжо успях да купя земелчета ,а те топли топли  cook    eat !!  Laughing Grinning  Crazy Crazy

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 16:35 от Margaret

# 166
  • Разград-София
Какво имаш предвид под ТСМ? newsm78
На 1км. съм от Кауфланд и на 500 -600 м. от Била и Техно Маркет!!
Квартирата ни е срещу Мотофое!!

# 167
марги,ТСМ е в бившата Мототехника,това е магазин за немски стоки за бита и дрешки

# 168
  • Разград-София
 Crazy Crazy Embarassedабсолютно незнам къде се намира... Blush Crazy

# 169
Здравейте:)
 Сега ходих да купя на малкия юнак подарък за рождения ден. Взех му една блузка, искам и панталонки да му взема, ама нищо не ми хвана окото.
 Като го вземим при нас, трябва да си купим и обучки, че нашите съвсем ни омаляха, растем като гъбка...
 Но без него обувки не смея

Е не си харесала,защото отдавна не си ходила в Разград  Mr. Green.На 2 етаж в търговския център /хммм,така ли му беше името  newsm78/ има страхотен детски магазин.И собственичката е много готина мацка,купихме дънки и рокли на моите принцеси от там,мноооого любезна и сега се фръцкаме с готини дънки.А ти какво търсиш,да помагам с нещо...

Панталонки, мекички, не дънки. За яслата са му по-удобни.
И да не са много скъпи, че всичко ни омалява адски бързо, а и ще трябва да купувам два чифта обувки и за вътре, и за навън

# 170
  • Разград
Бен,тази задна хрема не е безобидна,задължително настоявай за направление за гърлен и носен секрет.Макси също все такива хреми прави-обилен секрет,страхотна кашлица,чак въздух не може да си поеме(от секрета,който се стича към гърлото),иначе гърлото съвсем леко червено,вероятно от това,че се напряга като кашля(затова лекарката ни изписа Тобрин,който съдържал антибиотик,помагал и за гърлото).Интересно,че винаги по един и същи начин протичат,без никакво отклонение.
Не позволявай ваксина,докато не се излекувате.
Марго,направо можем да ти дойдем на гости. Joy Joy Joy
Много често с мъжо пазаруваме от Кауфланд и се ориентирах къде живееш.

# 171
  • Разград-София
Макс Мама заповядайте !!!  Hug

# 172
  • Разград
Eli-G,септември месец в Рз има панаир,та на една от сергиите(незнам откъде са,но вече ги познавам)продаваха блузки,мекички панталонки за по 2 лв,направо без пари.Тези хора идват и по нова година на базара около джамията.Много удобни дрешки,материята хубава и само за 2 лв.

Марго,шегувам се,миличка.Благодаря все пак.

# 173
  • На черешата
  Eli-G  виж в Бокал,обикновенно там има доста хубави неща на приемливи цени.Има и доста боклуци,но всичко е въпрос на шанс. Peace

# 174
Kakво правите мамчета!Хапвате бонбонки,каните се на гости...Аз пък метнах 1 сладкиш и ,ако след малко не го погледна ще стане голям майтап  hahaha hahaha
Маx-mama къде ги видя тия дрешки на панаира.Пак съм зяпала някъде  bash Shocked

# 175
мале ама каква я свърших само....Вадя аз сладкиша от фурната,опарих се и.....тавата на земята Crazy,ама със сладкиша надолу Shocked. hahaha hahahaЕ ,тоя номер едва ли някоя от вас го е правила.Мъжът ми довечера ще ме скъса от майтап.
Ама то си е смешно,само да не ме болеше опареното. #Cussing out

# 176
  • На черешата
мале ама каква я свърших само....Вадя аз сладкиша от фурната,опарих се и.....тавата на земята Crazy,ама със сладкиша надолу Shocked. hahaha hahahaЕ ,тоя номер едва ли някоя от вас го е правила.Мъжът ми довечера ще ме скъса от майтап.
Ама то си е смешно,само да не ме болеше опареното. #Cussing out

Пръскай Пантенол... Sick А за сладкиша здраве да е,и друг ще направиш,пък може и нас да поканиш да го опитаме. Mr. Green Crazy

# 177
  • Разград
Титания,те пак ще идват,ще ти ги покажа.Стана три сезона купувам дрешки от тези хора,много съм доволна.
Ако имаш Дефламол мажи бързо ръката.

# 178
  • Разград-София
Браво бе Титанче !Хайде на сладкиша майната му ,ама ръката  Rolling Eyes  newsm78 мажибързо с нещо Naughty

# 179
Намазах се аз,мама прави лекарство за изгорено.А на сладкиша нищо му няма,той си остана в тавата не се изсипа  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт