Отминават вече студените дни, ФЕВРУАРЧЕТО очаква пролетните,слънчеви лъчи

• 10 194
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!
Хайде и ние да се разпишем.
 Стефанийка, благодаря за загрижеността, не знам какво му беше днес нищо му няма.  newsm78
Ох, Мони много ми мрънка

# 91
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=114663 Снимките от вчера - за вас   bouquet

# 92
Чудесни снимки,всички са големи сладури!

# 93
Много хубави снимки.Всички сте прекрасни. Peace

# 94
Мами, здравейте!
Ами сега- засега нещата не се оправят, не ми се пишат подробности. Съжалявам, че съм ви притеснила.

# 95
Много здраве ти пожелавам, Игси!!!   bouquet Всичко ще се нареди, важното е ти и децата да са здрави, другото се оправя...

# 96
Хехее, няма торенти вечееее  Tired  Стефи, каквото сме си изтеглили толкова  Sick
Как ме е яд самооо, аз през деня съм по улиците и не съм прочела, че ще се събирате в четвъртък и направо се пукнах  smile3502   Много сте сладки всички мами и бебоци!  Two Hearts
Айде да бягам, че имам работка за вършене!  Hug  Хубав и слънчев ден на всички!

# 97
Много пусто тука, къде сте, мами, как мина деня ви?

# 98
Добър вечер!
Аз цял ден чистя.Мъжа ми замина в командировка и реших да се развихря малко. newsm28Слетобед излязохме на разходка за малко и сега се мъчим да се преспим. 1countingsheep

# 99
Включване и от мен по късните часове. Ние днес бяхме на кръщене. Установихме, че Божидар е роден за купон-това хлапе не се спира, само народ и музика му дай  Laughing Сега заспа като отсечен  Simple Smile

# 100
Здравейте мамета!
Май хубава разходка сте си направили онзи ден. А и децата ви колко са сладурски и колко са пораснали ... браво! smile3501
Пожелавам на болничките скарошно оздравяване, а проблемите на Иски да са вече минали.  Praynig  Hug
Оххх и при нас положението не е никак розово. От седмица съм се разчистила и съм обърнала къщата надолу с главата, защото Калоян направи накаква алергия. Целите му крачета са в обриви. А лошото е, че тръгват пъпчици и по ръчичките. Първоначално си помислих, че е шарка, защото върлувала някаква пети вид, но Яни няма нито Т, нито обриви по коремчето и лицето. Смених сапуна, смених тоалетното мляко, смених праха за пране, сега изварявам всичките му бодите, чоропогащи и чорапки и ... абе видяла съм се в чудо.  #Crazy Лекарката казва, че се случвали такива неща. Мацотим се с кремове и пием противоалергично сиропче, пък да видим.
До преди 2 седмици Яни пиеше по около 30-40 гр. вода на ден, но купих подобно на това шише със сламка и дръжка Бертони и съм много доволна. Сега не ни слеза от устата и пие по около 200-250 гр. вода на ден.
Онзи ден взеха на Калоян кръв и урина. Като го боцнаха не плака, а се опитваше да види какво толкова интересно прави лаборантката и къде отива това червеничкото дето му тече от пъстчето.  Thinking  Laughing Другия петък и ние сме на консултация и предполагам, че ако алергията на Яни се е разминала ще му бият ваксината. Лекарката ме успокои, че тази както и Пентаксина била убита и няма да имаме проблеми. Дано!
Ами това е от нас. Уха пак се оооууулях. Сори. Цунки и чао!

# 101
Днес бяхме в парка Заимов със сестра ми, бебетата и дъщеря ми. Малко подухваше, обаче имаше слънчице. Пак сме "Айде на промоцията" - въртележките работят на принципа 1път - 1лв, за 2лв - 2+1, тоест безплатен 3-ти път. Та както се сещате, за 4лв се пуснахме 6пъти и пак със зор го свалих от там  Grinning
Предлагам през седмицата пак да се видим, стига да е хубаво времето, май ще се развали за няколко дена...А, сега се сетих че ако се развали може да отидем при Игси, тъкмо ще я разведрим  Sunglasses
Искам да си разпечатам някои снимки от общия рожден ден, обаче в снимка.бг качеството е влошено. Да помоля мамите, които снимаха да ми изпратят някои на мейла. Утре ще кача харесаните от мен и който си ги познае - моля, пратете ми ги  Hug

# 102
  • София

Ние пък ходихме в зоопарка  Laughing  Кали много се впечатли от мечките,тигрите и....рибките.Предлагам следващата ни форумска среща да бъде там.

В”датата” има прИмоция по случай рождения й ден и може да се сваля информация-музика,филми и т.н.  Peace

Олимпия, ще ти пратя снимките,но може би ще е утре  bowuu

Лека вечер!

# 103
Браво, Еликс, суперидея за срещата в зоо-то  Hug
Биляна, дано се разбере от какво е алергията  Praynig
Мами, копирам си темата от форума "На пазар" - ако имате време и желание се отзовете  Hug
"На 14април предстои кръщенето на сина ми в Гърция. Кръстницата му тези дни ще дойде в София и предложи, ако искам заедно да изберем нещо от Бг, или тя ще купи в Гърция.
В Атина е пълно с магазини за стоки, свързани с кръщенета, но не знам дали ще съм на кеф да ги обикалям...Та накратко - има ли в Сф такъв магазин, или поне със дрешки, подходящи за случая - спортно-елегантно панталонче+ризка+леко якенце+шапка или панталон+риза+сако в цветовете бяло, екрю, бежово, бледосиньо.
Също ще ми трябват и подходящи обувки и т.н.
Хайде, мами, кръстосващи Витошка и централна София - помагайте "

# 104
eeee Олимпия,защо не питаш на време,ами сега ме караш да кълва по кейборда  LaughingАз като една shopaholic,признавам без срам,имам огромното желание да ти помогна.Ако нямаш време отиди в Mall-а на Стамболийски,там има много детски магазина с точно такива дрешки-Fox kids,Esprit,Mothercare,Beneton.Обиколи моловете,не само този,там има концентрация на много хубави детски магазини с много красиви  дрешки.Хайде успех, и да го наконтите Коко,ама гледай някоя гръцка мацка да не го хареса,че лесно не го даваме NaughtyКрасавеца.Я да взима пример от тати!

Общи условия

Активация на акаунт