Отминават вече студените дни, ФЕВРУАРЧЕТО очаква пролетните,слънчеви лъчи

• 10 171
  • 283
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте!
Рибката, пожелавам ти успех на всички изпити! И аз бях с дете докъто учех, а това си е героизъм! smile3501 За плановете - дано да имаш сили и подкрепа за постигането им!
Гали, изсипи прахчето в 2-3 суп. лъжици по-гъста любима храна, за да излъжеш беба. Ако упорито отказва понасили я. С течност е гадно и остава на дъното. Бързо оздравяване!
Тити, имаш голям сладур Grinning, блондин като моя малчо!
Катимарева, ние сме с наднормено тегло и днес ни казаха да минем на диета Shocked Идеше ми да фрасна докторката по главата! Та той не се спира, тича по цял ден и никога не го храня повече от колкото иска. В крайна сметка детето, ако е здраво може леко да излезе от нормите. Пък и то си е ген. Всъщност какво казват лекарите? Как са профилактичните изследвания от преди месец?
От това, което чета излиза, че някое вирусче ни тормози дечицата Confused Cry Ние вчера се сдобихме с хрема, за първи път от както се е родил Калоян. Второ бебе ми е и пак се чувствам много виновна, че не съм го опазила! smile3518 Нощес не спа добре, не можеше да диша през нослето, хъркаше, ревеше...
Тази сутрин Т 37.6 #Shocked бегом на дежурната, а тя ми разправя, че Кали е дебел wait #2gunfire, сега вече сме и с разстройство, а трябваше да правим ваксинация Sad
Приятна вечер и лека нощ на всички мами и бебоци!

# 271
И аз мислех, че ще имаме проблем с новото време, но за моя изненада е 20.20ч. и той вече спи  Laughing  Това по старото време си е 19.20, но .....като му отпуснах само един час на обяд и няма как да не си влезе в режима да си заспива в 20.00  Crazy

# 272
И аз мислех, че ще имаме проблем с новото време, но за моя изненада е 20.20ч. и той вече спи  Laughing  Това по старото време си е 19.20, но .....като му отпуснах само един час на обяд и няма как да не си влезе в режима да си заспива в 20.00  Crazy
  Laughing A Божидар стана в 18,30 от следобеден сън и сега почва да беснее. Заспиване се очаква около 22ч най-рано  Crazy

# 273
mama-eli,изледванията са наред и на 6 м.и на 1 г.,даже хемоглобина е в нормата,за учудване на доктора.Каза,че това й е гена.Има и  бърза обмяна на веществата и нищо не лепи.Като мен-за сега-2 деца съм родила и съм си все същите 44 кг.,като мома.

# 274
 welcome katimareva
Мони трудно заспа, не можа по новото време,  а по старото. Дано и утре стане по-късничко.
Лека нощ!

# 275
katimareva, защо тогава се притесняваш, на теб се е метнала! Само 44 #Shocked #Shocked, знаеш ли колко жени ти завиждат!!?? А твоята принцеса я подготвяй за супермодел Simple Smile

# 276
  welcome на новите мами и от нас! То, аз като не съм влизала във форума няколко месеца, половината сте ми нови Rolling Eyes Laughing.
  Гали, стискам палци малката да се оправи бързо и утре рано, рано да ни зарадваш с хубави новини Hug.
  Тити, голям сладур е тоя твоя младеж, и как уверено ходи... Grinning

Аз днес почти цял ден си висях пред компа, дълбоко потопена в бездънните дебри на Фотошопа. Тази нощ ще сънувам лейъри и маски Crazy Laughing.
 Лека нощ от нас!

# 277
Тия доктори хем учат медицина, хем не обръщат особено внимание на ГЕНА  Thinking  Не го разбирам аз това отношение. Та това е най-важният показател при растежа на едно дете - ами запознай се с особеностите на родителите и тогава прави такива тежки коментари, че детето било под нормата. Под нормата на кое  Rolling Eyes   - на стандартните таблици, да, ама повечето хора са нестандартни  Mr. Green , било високи, ниски, слаби и пълни. katimareva, въобще не се притеснявай, детето показва чудесни резултати от кръвните изследвания, така че няма място за притеснения  Peace   Heart Eyes  Едно комшийче направи годинка наскоро и едва беше 7 100кг, ходи, изразходва енергия като за последно  Laughing  , но като гледам майката си правя изводи и за детенцето -  тя е слабичка, не много висока, ами какво да очакваме тогава за мъничето  Simple Smile
Я стига с разсъжденията, че нещо цяла вечер ми върви на монолози  Sad  Досега си водех монолог пред мъжа ми, който накрая се обърна и заспа  Shocked без да мъцне даже по така важните за мен разисквани проблеми  Crossing Arms
Лека нощ, мами!

# 278
 Момичета,благодаря ви за отзивчивостта Simple Smile
 И  аз знам ,като е здраво ,всичко е наред.Дори на видеозон  ни пращаха като беше на 3 м. Докторката каза;Ама какво не си харесвате на детето,аз го харесвам отвсякъде,може би кърмата не й достига.И се принудих да мина на изкуствено,а то пак същата работа. Гена си е ген. Убедих се.Само дето прекъснах кърменето-постепенно е отби. Tired
 Дразни ме само хорското мнение-на невежите-Ама ти това дете не го ли храниш.  Ами ,не можеш да им затвориш устите. #2gunfire

# 279
Привет на всички мами и бебоци,
за съжаление откривам ,че има болнички Tired, пожелавам ви бързо оздравяване thumbsup.
добре дошла на новата мама wavey,
пропуснала съм доста , ама ние започнахме едно пролетно  почистване  newsm79,свят да ти се завие,нали наближава великден та цял уикенд,
чак днес успях да си открадна време да ви прочета, браво на новите идей за темички супер са!ох луда работа ,бобчо не ме остава нищо да напиша,
приятен слънчев и усмихнат ден  Nature Sunny Kissing Heart

# 280
 Здрасти на katimareva и от мен! Това с поднорменото тегло е любима тема и на нашият педиатър-Божидар бил на долна граница на нормата. На 1 годинка беше 8,860, а си яде качествено и количествено. Викам му аз-няма да остане за дълго слаб (според мен си е много добре), че като гледам ние на какво сме заприличали-ген....

# 281
Добро утро!
То вече не е много утро, ама нейсе.
katimareva, Не се притеснявай, щом детето си е добре  Peace , а хората винаги намират какво да кажат, ето ние като се кърмим "защо се кърмим", ако не "защо не", ако е пълно "защо е пълно" и обратно. Аз данък "обществено мнение" не плащам.
Ох, времето на вън е просто отвратително. Толкова е мрачно, че е чак тъмно. И студено, пфу...
Хайде весел ден!

# 282

katimareva, Не се притеснявай, щом детето си е добре  Peace , а хората винаги намират какво да кажат, ето ние като се кърмим "защо се кърмим", ако не "защо не", ако е пълно "защо е пълно" и обратно. Аз данък "обществено мнение" не плащам.
...
Ето за това ви обичам, момичета Laughing Hug. И заради ного други неща  bouquet.

Да мина на въпроса. На вас кога ви превеждат парите за майчинството от работата, защото на мен още не са ми превели за февруари, а вече ми е неудобно да звъня и да се излагам Embarassed. Питах една моя позната, която работи в НОИ и тя каза, че ги превеждат на всеки различно, зависи кога са внесени парите за осигуровките. Та ме интересува това "различно" какъв период от време включва newsm78.

# 283
  • БГ
Здравейте, мами! Как е положението днес при вас? Хремата на Марти е много упорита и все още си я влачим, но днес забелязах, че имаме ръбче на кътник, който пък може би е главната причина за нея?!

"Гали", как е Тони днес? Дано да е по-добре днес!

katimareva, спокойно, и аз се придържам към мнението на мамите, че гена си казва думата, Марти също беше на долната граница в таблицата за кг на годинка!!! И моя милост има-няма 45кг, но явно нашето педи е по-тактично и колкото и да се притеснявах какво ще каже на всяка консултация, той никога не ме укори, че сме под нормата, а напротив, подкрепяше тезата, че друго неможе и да се очаква при такива фини родители! Важно е детето ти да е здраво!!!

mimi.m, и аз съм на този хал, но чакам майчинство и от месеци за 2006г!!! При запитване в НОИ ми отговориха абсолютно същото, зависи от момента на внасяне на осигуровките, което пък ме навежда на мисълта, че или от фирмата не са ми внесли осигуровките или просто ми задържат вече преведените парите?!?

danida82, как мина кръщенето? Чакаме повече инфо и снимки, разбира се!

Имаме си нова темичка, дали да не се прехвърлим в нея?!

Общи условия

Активация на акаунт