. Като го попиташ на колко години е показва 1 пръстче и казва "да". Дава пет и много обича да танцува. Пада си по електронна музика. Има си любими парчета и като пуснат някое от тях зарязва всичко и се зарежда пред ТВ с вдигнати ръце и куфее
Любимото му предаване продължава да е рекламният блок. Научих го, че дечицата от рекламата на "Тайд" са бебе и както си обикаляхме в един магазин миналата седмица минаваме покрай праховете за пране и той сочи "Тайд" и вика "бебе"
. Относно прощъпулника, ние не му отделихме необходимото внимание, защото Крис проходи в момент когато ни беше много напрегнато. Отваряхме магазин и бяхме по цял ден на работа. Та той проходи на 11м и 1ден, а прощъпулника направихме на 1год и 2дни и то съвсем случайно се сетих. Предметите които наредих /които имах под ръка
Гърнето и на нас не ни е приятел. Даже и да си играе с него не иска
. А да го сложа да седнме посмъртно не мога. Той се извива.., пищи...
.Хайде, стига толкова от мен за тази вечер, че вече стана утре.
Лека нощ от нас
!
!
.
! Дано да ти е уютно тук!
!
Като по-малко бебе бяхме заместили 3 хранения, а сега едва 1, все си иска млекце, хапва няколко хапки и идва да ми се моли Аааам, Ааааамм и ме боцка с пръстче в бюста
Детето не беше яло, не беше спало и така се разкиселяви, чеее...
Аз настоях да си я държа, докато я боцкат, поне по-малко да плаче и после й дадох малко да посуче /макар че беше толкова уморена, че и това не свършихме като хората/. От обяда яде чааак към 18ч вечерта
Сега с нетърпение чакам някоя пиянска вечер да му ударя една-две ракии

Браво на вас!
, направих доста жертви за семейството и децата, но сама си го избрах.
Случва ни се за първи път от както се е родил, но нали съм с опит, вече не се панирам. Само не мога да разбера дали вади зъби или е настинал
Или ти можеш да я добавиш допълнително...
Ревах 3 дена тогава от нейната некадърна изява
и мъжо днес ми вика: Ама да не ревеш пак след това!
, дето ни изкара акъла като реши да се появи в 8-мия месец
!