Отминават вече студените дни, ФЕВРУАРЧЕТО очаква пролетните,слънчеви лъчи

• 10 179
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
 Joy Лелеее, то и аз бих се позачудила, ако друг го беше написал   Mr. Green  Мисълта ми е, че след запознанството си пишете ли отново така откровено в темичките или все пак сте по-сдържани  Crazy  Все пак всяка вече има някакви впечатления от други мамета и може да чувстват, че някои неща може да спестят в публикациите си. Но това, разбира се, може да не го сметнете за сериозен въпрос, просто си разсъждавам  Wink по никое време  Outta Joint

# 256
Ехоооооооо, всички ли спите по това време? Май се успахте по новото време  Laughing Пък ние вече си имаме жираф  Peace и надуваме главата на тати от сутринта  Laughing Качих и аз снимка за заглавната страничка. Хубав ден от мен!

# 257
Здравейте сладури!
Аз съм поизмислила темички, ама май се поувлякох - има 1 за Деня на лъжата, а останалите са за Великден. Ето ги:
1. Февруарчетата палави измислят куп шеги, първоаприлски ще излъжат своите майчета добри.
2. Февруарските мъници боядисват яйчица, на Великден ще се чукнат за здраве и усмивки по света.
3. Февруарските деца ще боядисват за здраве с мама яйчица.
4. Февруарчета щастливи чукат се с яйца, ще посрещнат те Великден здрави и силни деца.
5. Февруарски майчета боядисват за Великден пъстри яйчица за радост на своите мили деца.
6. Февруарчетата сладки ще се чукнат с яйчица, за да са здрави и силни през годината.
7. Ще има козунаци и пъстри яйчица, Великден ще посрещат февруарските деца.

Дано не съм ви отегчила  Embarassed! Приятен, слънчев и усмихнат ден на всички!

# 258
  • Габрово
 Момичета,трябва ми бърз отговор. Как се дават смектата и ентерола? Антония получи разстройство. От три дена не е яла. Температура вдига около 40,5. Приемам всякакви съвети. Благодаря ви предварително.

# 259
  • София
Гали,бързам и открих подобно на твоето питане http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=173912.msg3453258#msg3453258 Обади се на доктора,такава Т е ужасна,Бързо да се оправи Тони  Praynig

# 260
какво каза лекарят, не си ли я водила ?
ина4е при нас бе преди време- ентерол  - сутрин и и ве4ер по 1/2 в млякото, смекта на обяд 1/2 с 50 г вода. ако за Т даваш нурофен , имай предвид 4е дразни стомаха и може да усили диарията.
съвети други от собствен опит- освен Хумана ХН при дрисък не давам заедно със сок ОРС- само това 2 дни,  на 3я оризова вода, на 4 я +ориз, на 5 картоф и една бавни и сериозно захранване.

# 261
Божеее, извинявам се моми4ета пища като идиот, но клавиатурата ми е много зле, санди в4ера писа ли писа на нея и сега половината коп4ета са за смяна . т.е за нова клавиатура.
Гали, не я обвивай в хладен 4аршаф, нито я къпи в студена вода, да не ти направи гър4. обуй й едни 4орапки напоени с вода и оцет или вода и водка, и на китките сложи същото. сменяй ги като се позагреят. ако спадне до 38 можеш в корито с телесна температура на водата да я потопиш докато водата леко охладее.

# 262

Дидунче и аз бих се присъединила към компанията ако черпиш със "Сливенска перла"  Mr. Green Drunk

Хехе, ама разбира се  Hug

ribkata, не се притеснявай за снимчицата - когато и да я качиш, аз ще я добавя  Peace По принцип не е задължително да е само на Рони - ако имаш някоя хубава снимка, където тя е на преден план - аз ще изрежа само нейното личице  Peace
Не зная дали ще се хареса на всички, но от снимките, които сте качили - изрязвам само лицата на децата, защото като намаля размера на снимката на 70 x 70 например и ако не е само личице, почти нищо не се вижда  Rolling Eyes Ще направя темичката, така както аз я виждам, а ако някой има забележки и предложения може свободно да ги изкаже  Hug

Последна редакция: нд, 25 мар 2007, 13:34 от didun4o

# 263
Priwet,mamcheta!Pisha ot edna internet zala,zatova izvinate me za latinicata.Nashiq pc se skapa i sled 2dni shte imame nov,no dotogava kak shte izdarja bez vas? :(Mnogo ste izpisali,ne moga vsichko da procheta.samo da pojelaq na Antoniika barzo ozdreawqvane.Smektata i enterola gi davam ili v malko vodichka ili s hranata,koqto trabva da e strogo dietichna.Nie sme dobre,dano skoro da moga pak da vi pisha ot nas s edna chashka kafe pred kompa.
Eto i moite predlojeniq za temichka ,ako ne ste izbrali veche.
"FEVRUARCHETATA chakat s radost golqma,da nashariat iaicata zaedno s mama.!

Velikden pastar tuk doide,FEVRUARCHETO shte chukne chervenoto iaice.

FEVRUARCHETO podava iaichice,mama shte mu sloji krustche na chelce.

Neznam dali gi prochitate pravilno s tazi latinica.Pozdravi ot men i Luchko.  bouquet

# 264
Привет момичета,ние малко се позагубихме,ама или сме навън или не мога да флезна във форума или РС-то е заето Mr. Green

Честит празник на всички мами и именяци

Марти вече е доста хитър и палав,знае къде му минават номерата-при баба и дядо,не ги оставя за секунда да седнат hahahaНе говори само вика Ъъъъ и сочи,преди няколко месеца казваше ба-ба,та-та,а сега нищо SadИмаме си вече 8 зъбчета,мия ги с Ненедент+силиконовият накрайник от както бяха само 4.Марти много обича да му мием зъбките-чака с отворена уста Joy
Как се справяте със смяната на времето?Аз мисля да не му променям режима,така ще си ляга в 22ч.,а не в 21ч.,което за лятото ще е по-добре ще се разхождаме повече.Но всичко си зависи и от Марти Mr. Green
Хубав ден от нас,Марти дава сигнал,че се е наспал и да излизаме Simple Smile

# 265
# 266
          Здравейте,мами и Честит празник
  Включвам се в темичката и ви питам има ли майки на момиченца  с по-ниско тегло.Моята принцеска надявам се да е станала 7 кг. и е 70 см.Иначе яде всичко,но малко наддава.Синът ми като бебе беше злояд,но си наддаваше в нормата,а тя малко под минимума.И още нещо-вървят ли стабилно

# 267
Здравейте!
Гали, много висока Т, дано бързо се оправяте  Praynig , много целувки на Антония от нас.
Дидунчо, извинявам се, че не съм надписала снимката, уж я надписах, а пък  newsm78 Благодаря на Дикси, за дето ни разпозна.
Рибката, на мен също ми минават такива мисли през главата. Друго си е когато си  анонимен.  Wink

# 268
  • Габрово
   Благодаря ви, момичета, за бързата намеса. Набързо да кажа как е при нас.
В четвъртък правихме изследвания на урина. Всичко беше наред. В петък следобед видях, че Антония не е много в ред. Вечерта вдигна висока температура. Отказва всякаква храна, а и почти никакви течности не приема, което доста ме притеснява. Вчера вечерта я заведох в болницата да я види лекар. Направи и доста щателен преглед и не можа да си обясни от какво е тази висока температура. Каза да изчакаме да видим дали няма да спадне до понеделник, като междувременно може да получи разстройство и да давам смекта и ентерол. Снощи доста време не можахме да смъкнем температурата. Разтрих я цялата с оцет и вода. Слагах и напоени чорапки и кърпички по ръцете, но тя не ги иска и ги маха. Днес получи и разстройството. Иначе пак дивее, но се притеснявам, че с това неядене и непиене ще се обезводни. Това е

# 269
  • БГ
Здравейте, мами! Как сте днес, адаптирахте ли се вече към новото време? Ние - не, но има време, надявам се до ден-два всичко да си дойде на мястото. Марти скокна сутринта в 7ч и оттогава до към 17,30ч беше на крак, в момента и той и тати спинкат, а мама "работи" на РС-то! Моля, да ни запишете в отбора на юнаците със сцепени устни, днес Марти, в мое отсъствие е успял да се сдобие и с това, резултата е очебиен - подута и синьо-лилава горна устна!

"Гали", дано Тони бързо се стабилизира! И Марти през седмицата беше за един ден с разстройство, но явно не е било сериозно, защото не се наложи да правя нищо по-специално. Наблягай на течностите, без храна може, но без течности е страшно.

ribkata, чудесно би било да се познаваме и да си споделяме, нещата които ни вълнуват, но така без визуален контакт, аз лично бих се въздържала и едва ли бих споделила на всеослушание нещо много лично, мое мнение!

OLYMPIA, честит ви жираф!!! Извинявай за вмешателството, позволих си да именувам снимката на Коко в албумчето.

anitza, mama nina, страхотни идеи за заглавийца на Великденската ни темичка!

titiii, чудесни снимки, Марти е голям сладур и помощник!

didun4o, elix, включете ме и мен в запоя, плийз!

katimareva, привет!

Мами, желая ви една спокойна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт