💪 Игри на волята България - В очакване на сезон 7 (2025)

• 125 292
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Благодаря за темата и за гигантската анкета! Simple Smile

Добрин, струва ми се, вдига много врява, като го заболи нещо. Даже и Мартин подхвърли нещо в този смисъл, когато го схвана кръста на варелите. Ясно, че се контузват и ги боли, но колко още хора ходиха изранени и изпочупени, никой не е ревал като Добрин.

# 31
Вече имал план за Ол Старс, но той не включвал Мартин... Интересно, ако двамата влязат в Ол Старс, нямал да си партнира с Мартин...?!

Ваня го попита, Мартин ли ще е кумът на сватбата. Добрин каза, че няма да е той...

Между другото, остана ми някакво вътрешно чувство, че Добрин е имал очаквания Мартин да му се "отблагодари" за подкрепата/ съюза между тях, а това не се е случило. Особено като разказваше как не се сетил да погледне цифрите на пъзела, го усетих много ясно. Подозирам, че не са си никак близки към момента и единственото общо между тях е хейтът, който ги залива.

# 32
Благодаря за преразказите , не бих седнала да ги гледам.

Добрин е това, което се видя - ограничен, емоционално неинтелигентен, безскрупулен, мрънкач когато не е на неговото и не носи на болка. С две думи неприятен откъдето и да го погледнеш Stuck Out Tongue Winking Eye С Мартин бяха просто едно ООД , след игрите става ЕООД.

# 33
До тук с идеята, че печалбата е поделена Joy ако беше спечелил Добрин като нищо щеше да даде половината на Мартин Grinning и до тук с впечатлението, че са невероятни приятели. Човек като Мартин не може да бъде добър приятел, прекалено голям егоист е. Свикнал всички да се въртят около него и да се грижат за благоразположението му. Ако не го правят са аут. Смешно ми стана, че Добрин не четял книги, ами личи му Joy а и прякора наркоса все пак се оказа адекватен. Чудех се защо така се засегнаха в една от старите теми на шегата ми за стоката отвън Joy

# 34
Вече имал план за Ол Старс, но той не включвал Мартин... Интересно, ако двамата влязат в Ол Старс, нямал да си партнира с Мартин...?!

Ваня го попита, Мартин ли ще е кумът на сватбата. Добрин каза, че няма да е той...

Между другото, остана ми някакво вътрешно чувство, че Добрин е имал очаквания Мартин да му се "отблагодари" за подкрепата/ съюза между тях, а това не се е случило. Особено като разказваше как не се сетил да погледне цифрите на пъзела, го усетих много ясно. Подозирам, че не са си никак близки към момента и единственото общо между тях е хейтът, който ги залива.

Аз не мисля, че не са си близки или нещо са си сърдити. Просто човекът разграничава играта от реалността. И аз да бях на негово място, сигурно също щях да искам да играя с друг в следващ сезон, а не с този, с когото сме си най-гъсти приятелчета и вече сме играли. Трябва някакво разнообразие😃 Не може едно и също, а ми изглежда като човек, който цени играта заради самата игра и едва ли ще се примири със скуката да играеш по същия начин.

И ще допълня, че никъде не казва, че не е чел книги. Казваше, че не е гледал филми и детски. После обясни как си прекарвал времето главно навън. От което може би следва и че не е чел, но никъде не го е казал изрично. И беше казал, че от двойкар, благодарение на приятелката си, даже започнал да взима стипендия. Тоест аз го разбирам, че още в училище се е променил и е започнал да учи. Обяснявам го, за да не излезе другото от контекста и да се напише нещо от сорта на „Той щом е бил двойкар и едва е завършил, е ясна работата”
Иначе и на мен ми направи впечатление разминаването на историите с планираното, но неосъществено чупене на пръстите. Аз чак в последния момент си промених мнението и вместо за Гешев, виках за Добрин, но след този подкаст си затвърдих, че ми допада този човек (и двамата с Гешев всъщност).

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 15:12 от el Barto

# 35
Мартин и Добрин живот си живееха в резиденцията и изкараха най-дълго там. Рани от битки, никой от тях нямаше, освен крампите на Дробчо във водата и стреса, който получи, та чак е невероятно, защо ще иска да се отказва? Дори и крайни мерки, като чупене на пръст. Сякаш от ПР са го натискали, да стои там и да крепи Мазнин.

# 36
Да се запиша в темата, макар че още ми е горчиво от финала.
Благодаря за усилията за поддържането на темата. И поредна интересна анкета.
На някои въпроси не дадох отговор умишлено.
Игрите много се промениха през годините и аз лично се затруднявам да преценя дали колко от мъжкия каст от сезон едно щеше и как да се справи със сегашните игри.

# 37
Благодаря, ТиЛи и Diavolo за подробните преразкази. За случката с пръста бих заложила, че Мартин послъгва (повече му се отдава). От споделеното за подкастите с двамата си правя изводите, че доста добре са ги представили - реалистично се виждат що за хора са, не са ги направили те злодеи едва ли не, а за мен напротив опитаха се даже да ги изкарат по-положителни герои отколкото са.
Добрин - целта оправдава всички средства, скрупули няма особени. Мартин - подобно на Добрин, но на него му пука как изглежда в очите на хората и се старае да замаже положението, да ги изманипулира, но не му се отдава чак толкова добре поради надменност.
Дано да не ми се налага да срещам и общувам твърде много с такива хора.

Тръгнах вчера да слушам на Гешев подкаста с Ваня, но нещо много притеснен ми се вижда, сякаш го е страх да не каже нещо, което не трябва Grinning добре, че не са на живо.
Така и не можах да преценя дали реално има нещо такова или просто е по-изнервен от камерите. След началото на сезона го гледах в стар подкаст и ми изглеждаше подобно поведението - съвсем нормална нервност.

# 38
  • София
Темата вече е между два сезона, а аз още не съм гледала финала.
Гласувах в анкетата, ще изгледам и последния епизод скоро.

# 39
Дяволо, Сони, благодаря за темата, анкетите, обзора и статистиката.
Корицата се надявам да се промени по някое време Mask
Гласувах в анкетата, че не ми харесаха много игрите поради варелите, варелите, варелите и пак те. Нямаше игра без тях.
Благодаря за преразказите на под и над кастове. Нямам време да ги гледам.
Ще дам шанс на сезон 7 и ще се надявам да харесам победителя.

# 40
Благодаря за темата. Браво.
Сезона свърши. Равен ми е със Сезон 2. Сори нот сори.

Очаквам С7 да е като С1. Изчистен от блата, изолатори.. 200 племена, плажове на обречените и прочие простотии.

Тепърва ще гласувам в анкетата.

# 41
  • София
Да благодаря и аз,от сърце на неуморните Дяволо и Сони.
Анкетата я попълних преди няколко часа.Силен каст,слабо изпълнение като тегля чертата.
Ще запомня Дръзки и Дуото,но най-много ме изненада Стан.Simple Smile
Ще гледам,как няма да гледам-аз съм фен и още победител не е бил моят фаворит.
А това ,че ще е извънземен сезон да не е към градинката на ОСГ -Другата вселена Simple Smile

# 42
Добрин не планира отново да си партнира с Мартин не заради нуждата си от разнообразие, а защото беше публично изигран, изманипулиран и смешно надцакан от същия. От характера, който показва, сигурно още се изяжда как даже и имунитет му подари нищо че обяснява как си гледал единствено победата, а не приятелство. Joy

# 43
  • Sofia
Добринчо дали сам или с чужда помощ вече се е усетил, и съвсем нормално не ще и да чува за повторна коалиция с Мартинчо. "Парен каша духа"! Убедена съм, че като се гледа сега му идва да се захапе **зад, но.. станалото, станало, да благодари на "приятелчето" си. 😂
Използвам възможността да благодаря на Дяволчето и Сони за поредната прекрасна, изключително съдържателна и отлично оформена тема. Страхотни сте! 👏❤️ Замислих се, че добър или лош, форматът ще ми липсва, донякъде, нищо че го оцених със слаб 2! 😁 Абе да си го кажем направо - темата ще ми липсва и то много. Затова и още се навъртам тук! 😃

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 20:19 от Crystal_Noir

# 44
Отдавна заподозрях развръзката между гълъбите бели. И да! Добринчо е изигран. И тия дето дрънка как не му пука......о, пука му и още как. И като всяко чудо за 3 дни ще мине. Хейта. Но, горчивия хап ще горчи дълго.
Сякаш вече не искам Олстарс сезон.

За Генчо питах преди време? Някой знае ли дали няма да е поканен и той?

Общи условия

Активация на акаунт