💪 Игри на волята България - В очакване на сезон 7 (2025)

• 127 910
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 705
И как точно е обезопасено ако се треснеш на тоя под?   Аааа, може би със застраховка  Wink

Цитат
Относно въжетата- те нали са обезопасени? Или не е достатъчно?

# 706
Хванати са с допълнително въже през кръста.

# 707
На мен Ралица ми изглежда бременна Simple Smile
С този черен гащеризон направо си й е изхвъркнал корема й ?!
И в лице и гуша е наляла … чак пък толкова да е папкала Sad

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 23:13 от rady_plovdiv

# 708

Идейно! Нямаше как да го видя.

# 709
  • На Изток от Рая

Идейно! Нямаше как да го видя.
Още на турнира в Бургас когато Рълев вторият път не можа да се изкатери по въжето направо си увисна на осигурителното въже. Винаги когато имат препятствие свързано с височина ги осигуряват.

# 710
И как точно е обезопасено ако се треснеш на тоя под?   Аааа, може би със застраховка  Wink

Цитат
Относно въжетата- те нали са обезопасени? Или не е достатъчно?

Имах предвид допълнителното подсигуряване  с въжета на играчите.

# 711
След контузията на Мартин, се зачудих, имаше ли как да обезопасят тази подпорна греда, на която той стъпи? Много нелепо се нарани момчето и направо му спира участието. Все пак Мартин успя да изтрие срама от участието си в ИВ. В Сезам поне доказа, че има някакви спортни качества, щот всички имахме големи съмнения, преди това.

# 712
Кофти ми е за начина, по който Мартин се контузи, но в моите очи той никога няма да успее да изтрие това, което демонстрира в ИВ.
Добрин донякъде ще поизлъска имидж (пак казвам- в моите очи), но да забравя поведението им- нивгаж.

# 713
  • На брега на реката
Добри не беше толкова подмолен и присмиващ се, като Мартин.
Мартин не, че няма качества, но самочувствието и подкрепата от предаването,  настроиха зрителите против него.
Добри беше по-добър от двамата и заслужаваше да спечели,  ноооо..., нямаше вуйчо владика.

# 714
Добри беше по-добър от двамата и заслужаваше да спечели,  ноооо..., нямаше вуйчо владика.

Затова донякъде се радвам на това, което показва Добри сега. Добър е! Много.
И въпреки всичко- не мога да му простя подмолната игра, саботажите, подхилкванията и всичките интриги, в които позволи не само да бъде въвлечен, но и в които активно участваше.

Пак да питам- знае ли се какви са отношенията им с "Императора" към момента?

# 715
Гледах само миналия понеделник и не ми хареса. За друго- няма какво да пиша, защото не харесвам никого от там присъстващите. Ако ще да са сто пъти атлети. Не са хора.
За осигуровките на качването по въже. Ако сте били в наално училище през 60-те не може да не помните, че всеки от нас трябваше без притеснения и осигуровки да се качва по такова въже до тавана на спортния салон, който си е поне 8 метра. Без един дюшек отдолу освен напътствията на учителя да даваш по-бързо, че много хора те чакат.

# 716
Филип с контузия. Мартин и той. Гешев счупи пръст. Сега гледам реклама Рълев си премазва топките........
Не ми е интересно. Никак. Жалко за добрите момчета.
Моля се никога, ама никога Гого и Момчил да се подлъжат и да участват в подобна сага.
На оцелелите - Браво и Успех.

# 717
Много як двубой между Гешев и Добри до последно гонене.

# 718
  • София
Добрин, на финала не послъга ли с изкачването на шансата?

# 719
Що до е послъгал ,хвана  се отстрани на стената и се изкачи.Те половината така изкачват стената

Общи условия

Активация на акаунт