💪 Игри на волята България - В очакване на сезон 7 (2025)

• 125 372
  • 1 200
  •   2
Отговори
# 930
  • Другата България
Откъде е инфото, че за два месеца Ралица и Димо са получавали по “50 бона“ заплата?
Официално имам предвид?

# 931
Откъде е инфото, че за два месеца Ралица и Димо са получавали по “50 бона“ заплата?
Официално имам предвид?

Беше в една от темите за спойлери и индиректно се коментира от Ковид. Не беше казано в прав текст, а че общо взето двамата водещи взимат заплата колкото е наградния фонд за победителя.

Официално? Нямам фиш за заплата. Тук се е коментирало. По този въпрос нямам специфични източници, а и да имах, нямаше да го коментирам тогава.

Коментара беше от времето със сезона на Елвиса, Рълев, Момчил и тн.

# 932
  • Другата България
Имах предвид линк или казано нещо някъде от източник, който е достоверен, не ЕЖК.
Ясно, че не питам за фиш.
Не, че не вярвам на Ковид, но за мен това звучи нереално и не го вярвам.
Още повече като знам Тупарев каква стипца е. Blush

# 933
На мен пък съвсем достоверно си ми звучи тая сума за хонорар и то за два месеца.

# 934
Изобщо не ме интересува хонорара на никой, но Димо ще ми липсва( сори, но трябва да си поеме отговорността, няма как).Павката е готин, но не знам как ще съобрази да надгради дори и отегчителните: Ииии ...и т.н - бяха яки -за играча и играта(много забавни попадения имаше Димо). Пожелавам му успех на Павел и да бъде забавен, по негов си начин.🍀

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 19:39 от a.vasileva

# 935
На мен напълно достоверно ми звучи като сума. Заети си около два месеца или повече са снимките, които са на място, а имат и някакви ангажименти после покрай излъчването. Това за водещ в праймтайм даже ми звучи малко на фона на слуховете, които едно време се носиха за Слави Трифонов и неговия хонорар.
Но така или иначе друга беше целта на изказването ми. Не мисля, че Димо ще се сърди на Ралица, че си е взела хубавата позиция. Наистина приятелски настроени един към друг ми изглеждат.

# 936
Е, то оставаше Димо да се разсърди на Ралица. За неговата грешка тя трябва да загуби 2-3 месца и то летни без работа? С нея и без нея шоуто си върви, да прояви солидарност защо? Ако не му бяха подновили договора просто така, да прояви, но пак - това си е бизнес.

# 937
Е, то и аз да съм на мястото на Ралица няма да се откажа от "Игри на волята"... ей така, извинете(не че й харесвам образа там). Повече ми харесва когато ми миреше на омекотител, но това са смешни подробности.😁

# 938
  • София
Може би в началото Ралица не се е усетила, че не зависи само от продукцията, а че делото ще се точи, може и да не е знаела, че е бил с условна и че няма как да няма последици.

А и те с Павел мисля, че са приятели, така че няма да ѝ е неприятно да води с него.

# 939
Само да не го кара да отключва катинари пак.

# 940
Хаха, е то няма как, след като няма да бъде участник.😂

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 03:10 от a.vasileva

# 941
Абсолютно тъпо е Ралица да се отказва от шоуто и никой не иска това от нея, ама по-добре не обявявай нещо, което не възнамеряваш да направиш. Доста е мишкарско. Това в случай, че има автентично изказване, че няма да продължи без Димо. Това не знам, тъй като не я следвам никъде, само тук в темата имаше пост преди време.

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 23:21 от moonriver

# 942
  • София
Аз много харесвам и Димо и Ралица и се радвам, че поне единия остава като водещ.

# 943
Аз пък искам нови водещи ,нови игри, нови продуценти.  Абе въобще пълен makeover. Единствено старите варели приемам, че за къде сме без тях 😟

# 944
  • София
Мен ме дразни единствено видимото голямо побутване на фаворитите на продукцията и така ми се губи интереса.

Общи условия

Активация на акаунт