💪 Игри на волята България - В очакване на сезон 7 (2025)

• 125 343
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Непопулярно мнение, но де юре и де факто, от жените най-близко до победата беше чалга певицата от сезон 3.
Инак Ванчето е все още най-харесваната жена от всички сезони, но нямаше абсолютно никакъв шанс да се пребори за победата в сезона си.

# 991
  • София
Коя е чалга -певицата?

# 992
И аз това се зачудих. Паулина (полякинята) стигна до трето място, да, певица е, но не знаех, че е чалга певица.

А това е някакъв рап с фолклорни елементи:

# 993
Още миналата година, докато течеше форматът, питах в темата кога ще е Ол старс.
И не помня вече кой, но някой от редовно списващите каза, че е планиран за 2026 година.
Да видим.

# 994
  • Бургас
Опасявам се, че накрая ще гледаме Олд старс сезон

# 995
  • Stockholm
Хаха, точно Олд старс. Доста от тях ще са вече на преклонна възраст, а тези, които бяха на около 20, вече ще са улегнали госпожи и господа Joy

# 996
И тотално извън форма.

# 997
Ако от продукцията се държаха нормално и човешки с играчите си нямаше да има проблеми бързо и лесно да се направи такъв All-Stars сезон, който да генерира изключително много зрителски интерес. Уви, обаче аз не го виждам да се реализира

# 998
Ако не искат да прекъсват нормалния цикъл на игрите с нови играчи, защо вместо онова там в зала със стари играчи, което го излъчваха пролетта, не подготвят за същото време All Stars-а?

Може би могат да нагласят по някакъв начин на един път последователно да снимат и двата сезона, тъй като обикновено им отнемат два месеца най-много за снимки. Започват втората половина на май с едните и свършват средата на юли, а след това до средата на септември снимат другия формат.

# 999
  • София
Пак непопулярно мнение от мен, но лично аз изобщо не искам All-Stars сезон, когато и да било. Не искам да гледам едни и същи хора (особено тези които се реализираха в сезоните си: те вече си изживяха "мечтата" в сезоните си, някои победиха, други стигнаха максимално далеч за възможностите си. Повярвяйте, ако тези "звезди" се върнат няма да си изиграят играта по-добре, а вместо това ще разочароват себе си и всичките си фенове). Единствено като компромисен вариант може да върнат едно племе от т.нар "Втори Шанс" (рано отпаднали, но показали потенциал за нещо повече): поне за мен, това би ми било много по-интересно. За останалото нали направиха турнирите: въпреки неособено успешния първи опит, имат потенциал за развитие (стига сериозно да помислят за подобрения).
Инак аз предпочитам игрите да се развиват във съвсем друга посока: на първо място промени в правилата: като повече племена (като начало да видим сезон с поне 4 равностойни племена, а не едното само да храни комарите на блатото, пък по-нататък защо не и 6 племена: колумбийците го правят успешно отдавна това). После може да се помисли за разнообразяване с нови видове битки (примери в оригинала или другите версии, като мексиканската колкото искаш). Вече по-нереалистично, но може да се помисли и за други локации за снимане (например някой остров или друго екзотично място - това разбира се е само далечна мечта).
Аз поне предпочитам да гледам нови неща и хора вместо пак старите муцуни

# 1 000
  • Stockholm
Ама тази продукция не иска развитие и усъвършенстване на предаването. Те си тъпчат на едно място от втори сезон и не им се занимава с нищо различно. Същата схема, същите пинизи. Добре са си така и безброй пъти са ни демонстрирали, че не им пука нито за зрителите, нито за играчите.
Възможно е и доста да са се отказали от All Stars.

# 1 001
  • Sofia
Това, че не им пука за зрителите е малкият проблем. Големият е, че не им пука за живота и здравето на участниците, и независимо от това, напливът за участие не секва! Докато последното е факт, защо да се пънат?

# 1 002
И каква вина имат, че глупаците ,които им се връзват,не свършват ?

# 1 003
Хем акълите които даваме биха повишили гледаемостта.
Примерно гонете повече хора в началото, ама не цяло племе наведнъж а да е видно че всеки си го е заслужил лично в битки.  А когато останат едно племе - тогава по-бавно с гоненията.

И нещо много важно - накрая се вижда на колко много участници им е омръзнало. Викат си  - издържах дотук, доказах се, достатъчно блъсках, гладувах и мизерствах.  Фродо!  Мислете как да стане така че участниците да имат хъс и стимул докрая, а не да изпадат в апатия.  Първото нещо за тази цел е - спрете да прекалявате с тоя глад и с надменното и унизително отношение.

# 1 004
Близначките от сезон 1 се оказаха здрави момичета Grinning

Снимка: Етюдите на София

Общи условия

Активация на акаунт