💪 Игри на волята България - В очакване на сезон 7 (2025)

• 125 353
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Знае ли се колко им е хонорара на водещите?

# 976
Ще гледам и аз. Варелите ще броя. Дано този сезон има повече.
Да видим какви образи ще има този път. Последният Кральольо трудно ще го надминат.
Успех на Павел.

# 977
Харесвам и Ралица, и Павката, така че за мен не е лоша новина.  Виж вече ако бяха турили Джаферката и Зейнебчето... вече щях да се замисля дали да гледам Grinning
Сезонът с Жени счупи рекорд по гледаемост. Имаше мегдан за промени Grinning
Да, бе, точно заради "Жени" счупи рекорда по гледаемост, а не заради уникалните Гого и Фифо!

# 978
Аз намеквах за мъжа й (щом го казах в комбинация с женско име), но няма значение. За мен и двамата са неприятници.

# 979
Еееееех Кральольо , сетих се как му се бяха подбили петичките, щот нещо му се беше забило, на играта на висене. Още ме кара да се смея, този човек. Ненадминат образ. Ще бъде запомнен

# 980
Дано вчера и днес да не са имали водни битки, че водата на север била ледена, заради някаква аномалия.

# 981
  • София
Аномалията се казвала "ъпуелинг" (upwelling), a причина е северозападен вятър, който избутвал по-студена вода от дълбокото към повърхността.
Инак аз видях лодки на снимките от плажната арена от днес. За справка от графика който сме разгадали досега: вчера трябва да е била териториалната на седмица 4, днес капитанска и битка на блатните. После като се излъчват наесен, който помни за този феномен, може да засече датите и битките.

# 982
Сутринта някаква синоптичка казваше, че във Варна водата била 14 градуса Grinning

# 983
От промото ми се вижда, че ще са "на Бали"...

# 984
  • Stockholm
Ралица изобщо не излезе лоялен партньор и колега. В началото се правеше, че подкрепя Димо, но после се извъртя и си гледа собствения интерес. Никога не съм я харесвала нито като актриса, нито като водеща. Много пъти съм обяснавала колко е неприятна, когато прилежно изпълнява поставените от продукцията задачи, свързани с унижаването и клеветенето на даден участник. За разлика от Димо, който имаше същата задача, но го правеше по-елегантно, по-щадящо, Ралица безкрайно нетактично мачка жертвата и видимо се забавлява в ролята си.
Павел ми стана неприятен, когато драпаше с цената на всичко към оставането си във формата, а също и подлото елиминиране на Караолис.
С една дума водещите са ми неприятни, продукцията- тотално загубила моето доверие. Ако няма някой участник, заради когото да си струва да гледам фиаското, няма да се хабя тази година с тях.

# 985
Ааа последен... Ще изкарат още поне 2-3 сезона Joy Joy

И после ще ги пуснат в All Star като заслужили участници от много сезони😜

# 986
Тоя ол старс толкова се отлага, че вече е срамота. А най-вероятно е никога да не се състои. Подобно на обещанията на Славчо Трифонов към участниците от Файв старс за издадени албуми.

# 987
Тази снимка на Глория Естефан е от стара тема във форума.
Приликата с една от най-емблематичните участнички в Игри на волята е поразителна.

# 988
Ванчето?

# 989
  • София
Да, определено прилича на Ванчето. Все така остава жената, която беше най-близко до крайната победа.

Общи условия

Активация на акаунт