💪 Игри на волята България - В очакване на сезон 7 (2025)

• 125 404
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 915
Ауууу, не знаех за Аспарух. Ужас.
И се сетих за Гената. А като се сещам за него, първата ми мисъл винаги е как по едно време взе да си полягва, докато текат битките. Grinning

Ще видим как ще са Игрите без Димо. Но нямаше да е редно да го оставят, дотам поне им стигна акълът на продуценти и екип. Павел като водещ нещо хич не ме грабнА, Ралица и тя е за смяна вече според мен.

# 916
  • София
Жалко за Димо, Павката колкото и да ми е симпатичен хич не се справя като водещ.

# 917
Павката с тези татуировки си е като карикатура, ама вкусове  всякакви, гледам се харесва на народа

# 918
  • София
Няма общо външния вид с характера на човека.

# 919
Аз продължавам да си харесвам Павката. Мисля, че воденето на игрите в зала и воденето на терен е различно.
Стискам палци да се справи.🍀🤞👍
А на Димо никой не му е виновен. На мен лично няма да ми липсва.

# 920
Аз нямам нищо против Павел като човек, дори беше интересен и стойностен участник в предишния сезон. Но за водещ не смятам, че става.

# 921
  • София
На мен ми е трудно да преценя дали Павката ще се справи, симпатичен ми е, дано не използва "много шум за". Има голяма разлика между Турнирите, които са на живо пред публика и Игрите, които са със сценарий и войсоувъри.

Харесвам и Димо, но за мен е абсурд да е той, не му е минало делото все още. Когато го осъдят, излежи си присъдата, после вече нямам против да се върне.

# 922
Няма общо външния вид с характера на човека.
Абсолютно е така. Ама като коментираме външния вид на Павел, да се сетим и за външния вид на Димо? Да ти леят куршум против уплаха.

Павел се справяше добре в "Гласът на България" преди години. Но в "Турнири на волята" мноого пренавит, твърде енергично, твърде много викане "Айде, Русеееее", "Аплодисменти за Бургааааас". Очаквам "Има ли лудиииии" и "Ръчички гореееее" Grinning

# 923
Е, в залата на живо е нормално Павел да подвиква така, за да разбуди публиката. На плажа няма кого да подканва за подкрепа на участниците... освен скритите папараци евентуално.

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 01:06 от Bilyana14.

# 924
Нещо фокуса е отишъл към Павел/Димо, но аз да припомня че Ралица нещо се кълнеше във вярност към колегата - нямало да работи без него. Но явно парите не са за изпускане.

# 925
  • София
Нещо фокуса е отишъл към Павел/Димо, но аз да припомня че Ралица нещо се кълнеше във вярност към колегата - нямало да работи без него. Но явно парите не са за изпускане.

Точно това си говорихме днес с приятели - бяха патетични писания и изказвания как без него няма да е водеща - но когато се стига до реалността - изведнъж друго се получава. Като цяло ми е по-грозна нейната постъпка, а не това че от Нова са решили (или които там са взели решението) да не наемат Димо. Лице бил, емблема бил - хайде няма нужда, да си излежи и изтърпи наказанието и евентуално тогава да се помисли за връщане.
Но, тя уж приятелски заявява нещо - без него няма да отида - но се отмята и ще води все пак. Ами най-малкото показва, че не си държи на думата.

# 926
  • Sofia
Ралица отдавна беше писала, че такива изказвания не е правила.

# 927
  • София
Ралица отдавна беше писала, че такива изказвания не е правила.

Извинявам се, че не съм разбрала за това, че и е хакнат профила и публикуван такъв коментар. Явно е успяла да си възвърне въпросния хакнат профил и да обясни, че хакерът е подкрепил Димо и заявил, че и е като брат и тя не само го подкрепя, но и без него не си се представя в ИВ, не е тя.

# 928
Актриса била, тая злоба не била нейна, за шоуто била. Да де - за шоуто, тоест за пари.

# 929
Димо извършва престъпно действие, как пак жената, в случая Ралица, излиза виновна?

Вие ще изпуснете ли 50 бона заплата за два месеца ако ваш приятел постъпи така?

Хайде малко по-сериозно.

Аз също не помня Ралица да е правила такива изказвания.

Общи условия

Активация на акаунт