💪 Игри на волята България - В очакване на сезон 7 (2025)

• 125 343
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 1 005
."турнирите: въпреки неособено успешния първи опит"
Дидо, защо си мислиш, че е бил неуспешен, или по-скоро неуспешен за кого ? Вярвай ми от към приходи(печалба) беше доста успешен опит.
Crystal_Noir, напротив напливът за участие намалява, затова са и тези "кастинги" при бивши участници "треньори". Почти няма хора, който да влязат по стария каст вече, не си ли минал през "тренерите" не се надявай на обаждане. Тренировките се заплащат между другото

# 1 006
  • София
."турнирите: въпреки неособено успешния първи опит"
Дидо, защо си мислиш, че е бил неуспешен, или по-скоро неуспешен за кого ? Вярвай ми от към приходи(печалба) беше доста успешен опит.
Говорех най-вече от към рейтинги: доста слабичко се представиха там. БТВ си ги отвяха със разлика, при това с доста слабичко като качество предаване тип "викторина".
После няма как да подминем почти празната зала в края на "грандиозния" финал (тук имаме натрупване заради безумния регламент, ненужно късен начален час, безкрайно дълги битки и разбира се прецакването на най-големия фаворит). За мен лично, този финал беше напълно излишен и като изпълнение пълен провал.
Друг фактор: направих си труда тогава да сметка дължината на рекламните блокове: докато при Ергенина бяха с продължителност 9 мин. и половина (след като се махнат анонсите за другите предавания), докато при турнирите дойдоха средно 7 мин. (за справка за нормалния сезон 6 на игрите рекламните блокове редовно минаваха 11-12 мин).
Завършвам със обобщена оценка от различните форуми и СМ: там като цяло преобладава разочарованието. Да кажем като оценка може би 3.5 (по шестобалната)
Да, успяха да си разпродадат залите (с определени изключения, като факта, че в София едwа 1/3 от пълния капацитет на залата беше достъпен - така и не се разбра защо) и като за първи опит не го смятам за провал, но стоя зад думите си, че няма как да е "голям успех". И смело мога да твърдя, че ако не направят много и цялостни промени, при втория опит ги очаква сблъсък с реалността.

Почти няма хора, който да влязат по стария каст вече, не си ли минал през "тренерите" не се надявай на обаждане. Тренировките се заплащат между другото
Еми това може да значи само едно: край на този формат. Станат ли един затворен кръг, да участват само хора на този или онзи (или пък да влиза този който си е платил най-много), просто вече няма да има кой да ги гледа. БТВ все някога ще успеят да уцелят някой формат с който да ги затрият окончателно: въпрос на време е. Или пък наште юнаци сами ще се прецакат: с това нежелание да се развиват (и тази ненужна грандоманщина която някой ден ще им изяде главата).

# 1 007
Почти няма хора, които да влязат по стария каст вече, не си ли минал през "тренерите" не се надявай на обаждане.
Полезна информация! 🤪 Макар да усещам как детективското ми желание не гори вече в червено... 😉
На мене пък финалът ми хареса. Емоцията беше страхотна! Обещала съм на детето, живот и здраве, пак да го заведа. 😊

# 1 008
Разговор с водещите на ИВ за новия сезон:

Съветите са на нова локация и животинки имало наоколо. Язовец е присъствал на един съвет.

Междувременно Денислава от ИВ5 влезе в новия сезон на "Къщата на инфруенсърите".

# 1 009
Светлин Митев, гост в Podcast7
Скрит текст:

# 1 010
  • Stockholm
Не знаех, че Ваня е участвала отдавна и в други формати. Мир на душата на Тошко.
https://www.youtube.com/watch?v=66GTNnp7ARI

# 1 011
Тя беше в Милионер търси съпруга, Игри на волята, Къщата на инфлуенсърите, Черешката на тортата, Елате ми на гости...

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 20:24 от diziler

# 1 012
Разговор с водещите на ИВ за новия сезон:

Съветите са на нова локация и животинки имало наоколо. Язовец е присъствал на един съвет.

Междувременно Денислава от ИВ5 влезе в новия сезон на "Къщата на инфруенсърите".
Пак ли Денислава ??!!

# 1 013
Да, тя смени доста формати, но Божана засега държи рекорда Wink

# 1 014
  • София
Гледах влизането на Денислава в Къщата. Голяма простакеса е. Иска да се прави на много забавна и непринудена, но е абсолютна селянка.

# 1 015
Гледах влизането на Денислава в Къщата. Голяма простакеса е. Иска да се прави на много забавна и непринудена, но е абсолютна селянка.

За мен Божана е по-зле.

# 1 016
  • София
Оле, тук участва сестрата на една моя много близка приятелка (естествено не съм я гледала, защото не гледам такива неща и разбрах чак след години). Намерих го в интернет и си пуснах 3-4 откъсчета, кдето е тя. Но сега и Ваня я знам.
А коя е Божана?

# 1 017
  • София / Пловдив

Готвачка. От доста време е като яко напушена по разните участия

# 1 018
  • Stockholm
Божана участва във Вип Брадър 2017 май, с Кулагин, Мира Добрева, Папи Ханс и Наско, който спечели.

# 1 019
Божана Кацарова  - шеф готвач (участник в Masterchef 3, VIP Brother 10, Survivor 7, Черешката на тортата, Муха в супата, Битката на поколенията, Къщата на инфлуенсърите 4...)

Допълвам и няколко предавания по 24 kitchen Wink

Общи условия

Активация на акаунт