💪 Игри на волята България - В очакване на сезон 7 (2025)

• 116 001
  • 1 200
  •   3
Отговори
# 1 140
  • София
dizi, не бъди толкова сигурен, обикновено първия епизод стискат повече от час без реклами (да не би някой да им избяга) Joy
Аз миналата година така се уших с първия епизод (който даже беше 4 часа). Пуснах го към 21:00 и откарах чак до 1 и половина JoyJoyJoy

# 1 141
Да, най-вероятно първият час или час и половина ще е без реклами. После ще започнат 12-минутните рекламни блокове. Това е загубено време. Аз лично, ще пусна със закъснение. И вече към края на предаването ще съм към реалното време Grinning
А за Диви и красиви и ЕргенЯ... направо не знам кога Grinning

# 1 142
  • Другата България
diavolo, те вече го подпукаха в коментарите под видеото:
Най-култовото е че бил бащата на Емилито от другия канал JoyJoyJoy

Теодор няма деца за съжаление, иначе доколкото знам е женен. Той е много готин човек.

Дяволо Аз за визитката казах още рано време, че ще е култува и не е за изпускане. Другото, което е, човек с професия миньор не е имало до сега.
Еми, и на мен ми е чудно защо този свестен човек, защото ти вярвам, се е съгласил да влезе в мелачката ИВ. Ще го употребят, ще си направят рейтинга на негов гръб, и прогнозите ми са, че ще го държат максимално именно заради това, дано греша. И дано успее да извлече някакви дивиденти за себе си после, тоест - след като приключи излъчването.
А, и дано е със здрава психика, че зрителЯ не прощава.....

# 1 143
  • София
А може да стане любимец и медийна звезда, знае ли човек. Joy
Сега ми излязоха във фийда снимки на разни хора които са се отбелязали със "Теодор от Игри на волята", даже и хаштаг си има JoyJoyJoy

# 1 144
Ами не го виждам за любимец по визитката този Теодор. Май не съм чувала друг мъж, който да говори за пластините си корекции. Идва ми малко в повече. Но да видим...Колко трябва да не са приятни другите, за да се впеатлим от миньор- "кифла".

# 1 145
На нищо не мяза първия ,добре започва 😂 Може пък да е добър атлет.

# 1 146
Не се вързвайте на визитките. От нормален човек правят магаре.
А също и обратното!

# 1 147
Нямам търпение да видя в понеделник, тая особа инфлуенсърова, дето била разпознаваема в цял свят Joy

# 1 148
  • София
Нямам търпение да видя в понеделник, тая особа инфлуенсърова, дето била разпознаваема в цял свят Joy
Споко, поне 90% от всички тук ще я чуем за първи път JoyJoyJoy

# 1 149
Ъх. Анкетата ме прилъга, че Димо щял пак да е водещ, но по всички плакати са Ралица с Павката. Не знам кое е вярно (или Димо ще се появи по-късно през сезона, примерно), но с Павката за водещ не ми се гледа. Не гледах и турнирите съответно. Иначе си е забавен и позитивен човек, но за това предаване е нужен по-суров водещ от типа на Димо. Той и Ралица са най-строгите от всички видове други водещи на подобни предавания в България и това приляга на играта, която е една от най-тежките от този тип.

# 1 150
Спрете с тоя Димо, той си е за затвора , преди да убие някой на пътя малко да го затворят и да се смири.

# 1 151
Димо беше в района през лятото, няколко пъти го виждах дори след като му излезе присъдата, няма да се изненадам,  ако се появи и на екрана.

# 1 152
  • София
Димо ще е изненадващият играч от изолатора Grinning

п.п. Приликата с хора и събития от реалността е напълно случайна.

# 1 153
diavolo, те вече го подпукаха в коментарите под видеото:
Най-култовото е че бил бащата на Емилито от другия канал JoyJoyJoy

Теодор няма деца за съжаление, иначе доколкото знам е женен. Той е много готин човек.

Дяволо Аз за визитката казах още рано време, че ще е култува и не е за изпускане. Другото, което е, човек с професия миньор не е имало до сега.
Хареса ми визитката му. Нормална, да не кажа обикновена за това предаване. Като си спомня каква бизнесдама бяха изкарали Виолета преди.

Иначе в личен план, дано, ако с жена си искат, разбира се, да им се случи и да имат деца Grinning

# 1 154
Ужаааас! Новият водещ на След игрите... 😳😳😳
Явно се гаврят с нас:

Общи условия

Активация на акаунт