💪 Игри на волята България - В очакване на сезон 7 (2025)

• 116 055
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 1 125
Мерси, @dido2k. ОМГ, какъв е този диалект?
А това за ботокса и прибирането на ушите вярно ли е? За оформяне на гърди, на зъби и на не знам си какво?

# 1 126
Мерси, @dido2k. ОМГ, какъв е този диалект?
А това за ботокса и прибирането на ушите вярно ли е? За оформяне на гърди, на зъби и на не знам си какво?

Измислица голяма част. Има само на ушите, косата и зъбите. Другото си е негово. Просто са украсали визитката му.

# 1 127
]

Измислица голяма част. Има само на ушите, косата и зъбите. Другото си е негово. Просто са украсали визитката му.

Сам си я украсява. Дано е по-добър в играта от колкото пред камерата. Докарал се е на типичен селски бек. Мазен при това.

# 1 128
  • София
Еми,
Мхм ще го спукат от подигравки във фейсбук. Наистина кофти услуга са му направили с тази визитка. Мъж с толкова корекции, брр. И за какво? Не разбирам.
Явно той ще е шута този сезон. И щом го показват първи, явно залагат много на него и ще го експлоатират на макс.
Ако е добър в игрите и наистина сръчен с ръцете и му се даде шанс да се разгърне може и да обърне нещата в своя полза. Но с тези продуценти е сложно и трудно. Успех му желая. Аз такава визитка досега не бях виждал за 7 сезона. А какво ли не мина. Simple Smile

# 1 129
  • София
diavolo, те вече го подпукаха в коментарите под видеото:
Най-култовото е че бил бащата на Емилито от другия канал JoyJoyJoy

# 1 130
Е Емили е на 27 г, няма как да й е баща.

# 1 131
  • София
Бивш футболист от ЦСКА бил бащата на розовото фламинго- Ваньо Шишков..

# 1 132
  • Другата България
Коя е Емили?

# 1 133
Участва в Ергенът любов в рая.

# 1 134
  • Другата България
А,з реших, че за ИВ става въпрос...не съм дочела явно.
Благодаря.

# 1 135
diavolo, те вече го подпукаха в коментарите под видеото:
Най-култовото е че бил бащата на Емилито от другия канал JoyJoyJoy

Теодор няма деца за съжаление, иначе доколкото знам е женен. Той е много готин човек.

Дяволо Аз за визитката казах още рано време, че ще е култува и не е за изпускане. Другото, което е, човек с професия миньор не е имало до сега.

# 1 136
  • София
Ама започнаха ли? Явно пак съм не разбрала

# 1 137
На 8 започва.

# 1 138
  • София
Той е много готин човек.
Еми, вярвам ти напълно. Мен още от първите снимки които видях в началото на лятото ми даде някакъв "Раду-Вайб". Това обаче за жалост няма да попречи на масовата аудитория да го попилелят от коментари, особено ако от продукцията "услужливо" им предостави съответстващ едит. Важното е да не се връзва на всичките писаници.

Инак в Понеделник ни очаква епизод от 3 часа и половина (20:00-23:30), а във вторник ще бъде "само" три часа (20:00 до 23:00) JoyJoyJoy

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 11:36 от dido2k

# 1 139
Аз затова ще пусна към 21 ч. предаването отначало и като почнат 10-минутните рекламни блокове, ще ги превъртам. То е ясно, че минимум  1 час от тези 3 часа и половина ще бъдат в реклами.

Общи условия

Активация на акаунт