Умопобъркваници и мистерии - 6

• 13 181
  • 583
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Добре де, за да кликна на предмета, трябва да отворя от менюто, после кликвам и затварям. Къде ви седят предметите на вас?

# 226
момичета аз немога да светна последните две лампички става въпрос за кораба  Praynig Praynig  newsm78

# 227
ох, аз още съм на location 1, натискам, натискам и само първите две ми стават зелени. Помогнете!

# 228
ох, аз още съм на location 1, натискам, натискам и само първите две ми стават зелени. Помогнете!

схемата е " двапъти върху 2-то от ляво после от др.страна и накраиа в средата"мисля че беше нещо такова  newsm78

# 229
Добре де, за да кликна на предмета, трябва да отворя от менюто, после кликвам и затварям. Къде ви седят предметите на вас?
ами те не се виждат като скриеш менюто

# 230
Някой ще ми кажели как да взема лопатата от лъва? Помогнете Weary Praynig Praynig Praynig Praynig

# 231
Някой ще ми кажели как да взема лопатата от лъва? Помогнете Weary Praynig Praynig Praynig Praynig
аз не мога да ти кажа , че пазя тайна  Joy шегувам се - май никой още не е разбрал

# 232
И при мен нищо!  smile3511

# 233
моляви помогнете немога да открия свирката  Praynig

# 234
dani_vip , свирката е на масата в първата стая на къщата в Аляска. Прилича на тънка пръчица, а като я кликнеш от инвентара, има четири Буквички - A C E D

# 235
  • София
А как да изляза от Аляска? Имам свирка, злато, червен ключ. Не мога да отключа шкафа...

# 236
  • до морето
Сложи червеният ключ в телепорта.
Взех лопатата Grinning,код(decade)

Последна редакция: ср, 14 мар 2007, 03:19 от Royzi

# 237
Royzi, браво!! А откри ли кода за шкафа? smile3501

# 238
  • София
Абе аз го слагам червения ключ, но пак не иска. Как взе лопатата?

# 239
  • София
Нещо ново?

Общи условия

Активация на акаунт