Умопобъркваници и мистерии - 6

• 13 179
  • 583
  •   1
Отговори
# 210
парчетата злато се слагат на черната кутия - аз сложих , но имам само 1
а в кораба има един компютър / не можах да го взема/ но знае ли някой за какво е
и там някъде трябва да има злато
да има в хладилната витрина , но как да я отворим?

# 211
magi_77 , и аз имам само едно парче злато, но предполагам, че ще копаем, като вземем лопатата Simple Smile Откри ли как става със свирката?

Парчето злато в космическия кораб е зад една заключена витрина Simple Smile

# 212
  • в стаята
Аз не мога да намеря златото и свирката Sad помагайтеееееее Praynig

# 213
  иси , златото е в снежното - в къщата в спалнята - на стената под една картина, а свирката е на масата - пак в същата къща

# 214
  • в стаята
  иси , златото е в снежното - в къщата в спалнята - на стената под една картина, а свирката е на масата - пак в същата къща
Много интересно или аз нещо недовиждам, в спалнята нямям картина само някакъв венец, и проклетата свирка не мога да намеря #Cussing out

# 215
magi_77, според мен нещо ни убягва последователността на действията. Може би все пак трябва да разрешим първо загадката на космическия кораб, ъм?

# 216
Много интересно или аз нещо недовиждам, в спалнята нямям картина само някакъв венец, и проклетата свирка не мога да намеря #Cussing out
спалнята не е където е устройството , а като си срещу масата , даваш май напред и тогава в ляво а свирката е на масата -  - като пръчка е

# 217
magi_77, според мен нещо ни убягва последователността на действията. Може би все пак трябва да разрешим първо загадката на космическия кораб, ъм?
коя загадка?

# 218
magi_77 , имам предвид, че може би трябва да решим всичко по кораба, после джунглата, после снега и така да действаме последователно, защото май запецнахме, пък сме до никъде Simple Smile

Един вид: може да се окаже, че всяка локализация си е сама за себе си загадка.  newsm78 Ти как мислиш?

# 219
ааа да да съгласна съм с теб , ама на тоя кораб спеках

# 220
 Laughing и аааааз  Joy

# 221
а пък и малко от малко да чатках английски  ..... щях долу горе да знам за какво иде реч

# 222
Няма страшно. И аз съм така. Simple Smile

# 223
  • София
Момичета, помогнете моля. Как да боравя с предметите, които имам?

# 224
Момичета, помогнете моля. Как да боравя с предметите, които имам?
кликаш на предмета и после на мястото на което искаш да го поставиш / или да правиш нещо с него /

някой напреднал има ли ?

Общи условия

Активация на акаунт