Умопобъркваници и мистерии - 6

• 13 165
  • 583
  •   1
Отговори
# 195
Отидох на локейшън 1  и май съм в косм. кораб
----
И не мога да се върнаааа

# 196
  • в стаята
----
И не мога да се върнаааа

И аз съм там, намерих отверка само

# 197
аз съм в джунглата  Joy
----
И не мога да се върнаааа
то ще може да се връщаме , но явно трябва да намерим ключ за телепортиращото
кой друг е в джунглата ? там където са лодките?

# 198
----
И не мога да се върнаааа

И аз съм там, намерих отверка само
И аз, и включих един апарат, ама не знам за какво. Как ли да се върна?

# 199
  • в стаята
В джунглата намерих едно фенерче, извадих му батерията и я сложих на телепортатора.

# 200
В джунглата намерих едно фенерче, извадих му батерията и я сложих на телепортатора.
Вече и аз съм в джунглата. От кораба отидох до един апарат с 3 двойки лампички червени и натисках по едни екрани с цифри докато станаха всички зелени и тогава ми проработи телепортацията - отидох на локейшън 2 и съм в джунглата
------------
Как да взема лопатата, дето лъва я пази?
Намерих фенерче
-----------
Папагала ми казва, че лъва не е спал 10 години

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 17:35 от Ally McBundy

# 201
и аз съм при лъва , но къде е фенерчето?
опа без да искам рестартирах играта , започнах я отначало и сега първо отидох на кораба
 в джунглата съм при лъва - намерих и фенерчето

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 17:44 от magi_77

# 202
Някъде надясно беше - при едни дървета в тревата - ясно се вижда, извадих от него батерията и я сложих в телепортера. Сега работи, ама си искам лопатата. Как да го накарам този лъв да заспи за да взема лопатата?

# 203
Някъде надясно беше - при едни дървета в тревата - ясно се вижда, извадих от него батерията и я сложих в телепортера. Сега работи, ама си искам лопатата. Как да го накарам този лъв да заспи за да взема лопатата?
и аз я искам лопатата , сдаже се опитах да го убия с кирката Simple Smile ама не става

# 204
А за локейшър 3 - снежния пейзаж, нещо да кажете?!  newsm78

# 205
в пещерата при водопада май може да се запали огън , но ...... newsm78 не съм сигурна / и не мога да си го преведа де  Sad /

# 206
Ми опитвам се да намеря кода за чекмеджето - 4 буквен или цифрен е и може би е от листчето на масата с i-тата и Е-тата, но не знам как да го направя.

# 207
там съм без лопата / после ако мога ще се върна в джунглата /
в снежното имам една свирка  само - да свиря нещо ?
взех и един червен ключ / до мотора - за сняг /  и триъгълно парче злато / в спалнята на стената /

# 208
magi_77 , къде е свирката? До сноуджета има нещо червено, ама не мога да го взема. Свирката предполагам, че ще свърши работа с лъва

# 209
Ми опитвам се да намеря кода за чекмеджето - 4 буквен или цифрен е и може би е от листчето на масата с i-тата и Е-тата, но не знам как да го направя.
а свири ли нещо със свирката?
свирката е на масата , а до сноуджета е ключа - приплъзваш снега отгоре му и го вземаш
аз излизам от снежното и отивам на следващото че после пак   ще се  върна на кода от чекмеджето
ха - последното ниво е.... пк сме в пещерата , но телепортиращото си работи и сега отивам да посвиря на лъва Joy

Общи условия

Активация на акаунт