Умопобъркваници и мистерии - 6

• 13 145
  • 583
  •   1
Отговори
# 105
взех го ако знаех ка да използван не6тата който жземам щеше да е супер

# 106
dani_vip , аааа, добре, че си го намерила, тъкмо ти обяснявах къде е точно Simple Smile. Ами нещата от инвентара, мисля че, като им дойде времето да се използват, просто автоматично става - както с ключа и банския... Но мен много ме объркват различните изгледи на стаите денем и нощем Simple Smile

# 107
да и това има зна4ение аз жзех и ключа от басейна той се води silver

# 108
Кажи къде е този черен ключ, за да си лягам, че хем очите ме заболяха, хем крастата ме тресе Simple Smile

# 109
ами тои пъпви го взех и  newsm78

# 110
Нищо, де. Хайде, аз изчезвам, а ти ако продължаваш играта, като намериш нещо ново, пиши тук, ок? Айде, лека!   bouquet

# 111
ами тои пъпви го взех и  newsm78

айде лека аз влязох в нова стая  newsm03 smile3524

# 112
# 113
хайде и аз лягам до утре  smile3524 smile3524 newsm46  sleepuu

# 114
не мога да намеря лопатата и плавниците
в една синя спалня съм , но нищо не вземам от там

# 115
къщите са 11 - преди сме играли една от тях - с рицарите, статуите , фонтана.... . интересни са - в пещери , на плажа , в града , при египетските пирамиди....

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 11:53 от magi_77

# 116
къде е тази синя спалня и как се влиза там?
Да не говориш за Movie room?

# 117
Момичета, не мога да намеря нищо ново. Нито лопата нито черен ключ, нито пък кодове за двете спални на горния етаж...

# 118
и аз така

# 119
Еееее, открих черния ключ - в нощния изглед на стълбището с картините на втория етаж, като кликах по средната картина. Този ключ отключва най-горното дясно квадратче, където е лопатата.

P.S. А като имате вече лопата на плажа в крайното ляво квадратче в средата на пясъка, се появява един рапан.

Общи условия

Активация на акаунт