Умопобъркваници и мистерии - 6

• 13 136
  • 583
  •   1
Отговори
# 120
къде е тази синя спалня и как се влиза там?
Да не говориш за Movie room?
да
и аз нямам кодовете и лопатата не мога да взема .имам 2 ключа - един от басейна и другият от спалнята на 2 етаж ,закачалка, дистанционно и отверка
вече имам и лопатата и рапана
трябва да се намерят май още доста неща . от банята на 1 етаж се вижда някаква друга стая - май е библиотека newsm78
 някой ще каже ли рецептата в кухнята ?
It looks like a recipe. It reads: For sweet sticky bread mix 2 cups of sugar, 1 cup of flour and a half cup of milk. Stir together and bake.

То изглежда като рецепта. То чете:с сладкия лепкав хляб обединете 2 чаши захар, 1 чаша брашно и половин чаша мляко. Разместете се заедно и печете.

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 12:21 от magi_77

# 121
взех и едни плавници , но не нам от къде точно се появиха  newsm78

# 122
magi_77, обаче тази бележка в кухнята ту се появява, ту изчезва. Изобщо много шантава работа... А тази библиотека защо я няма на картата?!  newsm78

# 123
magi_77, обаче тази бележка в кухнята ту се появява, ту изчезва. Изобщо много шантава работа... А тази библиотека защо я няма на картата?!  newsm78
бележката се показва когато е тъмно
няма я - значи не е библиотека . остават да се отворят двете бани , но какви са кодовете  newsm78

# 124
magi_77 , на тъмно, на плажа, откъдето взехме рапана, в морето се появява нещо като бутилка, но играта ми блокира и не мога да я взема. Я опитай ти, да видим какво ти дава на теб. На мен ми дава водата в близък план и почва да ми трепти картината...

# 125
magi_77 , на тъмно, на плажа, откъдето взехме рапана, в морето се появява нещо като бутилка, но играта ми блокира и не мога да я взема. Я опитай ти, да видим какво ти дава на теб. На мен ми дава водата в близък план и почва да ми трепти картината...
започва да мига един надпис и съм във водата мъчих се с лопатата и с отверката , с рапана ... не мога да я взема , но продължавам

# 126
И аз съм упорита Simple Smile Трябва да се върнем назад из стаите да търсим нещо, което сега ще се е появило. В трапезарията, при един от изгледите на земята в дясно има нещо като далекоглед, което не мога да взема

# 127
 newsm03  261uu smile3535  Здравейте и от мен включеамсе и аз,нещо ново?

# 128
dani_vip , здрасти! Simple Smile Има някои нови нещица, чети малко по-назад, за да ги наваксаш

# 129
със лопатата изкопайте пясъка на картината и ще ви даде рапан

# 130

немога да се сетя къде е черния ключ? помогнете

# 131
ние имаме рапан от пясъка на плажа

# 132

немога да се сетя къде е черния ключ? помогнете
единият е в една от спалните , единият под една от картините и третият е в басейна

# 133
благодаря Маги вече имам вси4ко от вчера и сега напред   bouquet

# 134
Момичета, в нощния изглед на трапезарията, приблизително в лявата й половина, взех златен ключ. С него се върнах в синята стая и от ляво на екрана в нещо като шкафче, взех очила.

Общи условия

Активация на акаунт