Умопобъркваници и мистерии - 6

• 13 144
  • 583
  •   1
Отговори
# 135
момичета за синята спалня ни трябва златен ключ за едното чекмедже newsm78

# 136
С тия очила взех бутилката от водата и сега не знам какво да правя Simple Smile Това е кода за втора спалня на горния етаж, ама дайте да го разгадаем

# 137
Момичета, в нощния изглед на трапезарията, приблизително в лявата й половина, взех златен ключ. С него се върнах в синята стая и от ляво на екрана в нещо като шкафче, взех очила.

ава какво пише на англиски език за трапезарията?"Dining room"товали пише?

# 138
dani_vip , да, в нощния й изглед в средната част на лявата половина на масата е златния ключ

# 139
# 140
Момичета, в нощния изглед на трапезарията, приблизително в лявата й половина, взех златен ключ. С него се върнах в синята стая и от ляво на екрана в нещо като шкафче, взех очила.
цъках ,  цъках и не намерих златен ключ - когато е вечер и масата е по дължина насреща ли? . очилата са за бутилката - така мисля

# 141
  bouquet  намерих го
с очилата взех бутилката

# 142
magi_77, като вземеш очилата иди да вземеш и бутилката, пък после кажи какво мислиш за кода Simple Smile

# 143
magi_77, като вземеш очилата иди да вземеш и бутилката, пък после кажи какво мислиш за кода Simple Smile
Simple Smile Simple Smile Simple Smile  от цялата работа разбрах че кода е за баня 2 , но тези цифри и букви  newsm78
горе на едното стълбище , на едната ваза трябва да се обърне внимание - пише : Nice view.

# 144
magi_77 Laughing мммдааа  newsm78. Има още едно празно място в инвентара, нали? Между закачалката и банския

# 145
magi_77 Laughing мммдааа  newsm78. Има още едно празно място в инвентара, нали? Между закачалката и банския
да и на мен там ми е празно

# 146
Нещо ново, ъм?

# 147
ходих да хапна и пак съм на линия и на мен ми е празно там ж ивентара къдели са кодовете?  newsm78

# 148
аз си мисля дали няма връзка с рецептата?  newsm78

# 149
аз мисля че рецептата в кухнята има значение

Общи условия

Активация на акаунт